.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Направих си първия примерен ТОП и изкарах 77 точки. Реалния изпит по-труден ли е?
    От личен опит ще ти кажа, че на 5те примерни и на 3те на които се явявах в НБУ изкарах горе долу еднакъв брой точки.
    Така, че на мен не ми се видяха нито по-лесни, нито по-трудни.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз пък направих втория и изкарах 71 точки. Не съм много доволна, защото не бяха само знания на 5-6 въпроса не знаех отговора, а просто научках, а на други се колебаех м/у два. Не бих казала, че тестът е елементарен, но с малко преговор спокойно могат и 85 точки да се изкарат Но не бих седнала да си играя да преговарям по всичко Ще се явя на изпита и колкото изкарам толкова

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Аз пък направих втория и изкарах 71 точки. Не съм много доволна, защото не бяха само знания на 5-6 въпроса не знаех отговора, а просто научках, а на други се колебаех м/у два. Не бих казала, че тестът е елементарен, но с малко преговор спокойно могат и 85 точки да се изкарат Но не бих седнала да си играя да преговарям по всичко Ще се явя на изпита и колкото изкарам толкова
    Не е само до преговора... При мен имаше неща, които въобще не сме учили в училище... Особено пък по химия, биология и физика... гледай какво става. Добре, че по български, литература, история и география изкарах по 8-9 точки.

Lake_bodom, 77 точки са супер и шанса ти за стипендия е много голям. =D>
    Shadow4e, ако някой изкара 85 т. ми го посочи и ще му стисна ръката!!!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Добре. Ама със сигуронст няма да стискаш моята ръка.. То аз на истинския изпит бих имала не повече от 60

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Добре. Ама със сигуронст няма да стискаш моята ръка.. То аз на истинския изпит бих имала не повече от 60
    Не се знае Може и на тото пак да изкараш 90 :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си