.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Я кажете тук сега..

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Абе хора..значи почти на 18 съм иии срам и позор -още нямам дупки по ушите(да не говорим за другаде).Идеята ми е следната -
    мога ли да отида да си пробия ушите без наще да разберат? Кажете някакви подробности(не съм търсила за други теми).
    Ще ме боли ли ,много ли ? Колко взимат,къде е хубаво да отида.После като ми ги пробият червено ли ще ми седи какво и що...

ХеЛп
    Не си ли малко голяма, зада задаваш такива въпроси ?
    Човек се учи докато е жив,ти нима с вс си наясно?
    Да, мисля, че бих се справил с елементарно дупчене на уши сам. Без да питам когото и да било за каквото и да е.
    - Всички авто-части на едно място!

Абе хора..значи почти на 18 съм иии срам и позор -още нямам дупки по ушите(да не говорим за другаде).Идеята ми е следната -
    мога ли да отида да си пробия ушите без наще да разберат? Кажете някакви подробности(не съм търсила за други теми).
    Ще ме боли ли ,много ли ? Колко взимат,къде е хубаво да отида.После като ми ги пробият червено ли ще ми седи какво и що...

ХеЛп
    Не си ли малко голяма, зада задаваш такива въпроси ?
    Човек се учи докато е жив,ти нима с вс си наясно?
    Да, мисля, че бих се справил с елементарно дупчене на уши сам. Без да питам когото и да било за каквото и да е.

Ми радвам се за теб. Нещо др остроумно да добавиш?
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Амиии добре ,само не знам кога ще го направя това..надявам се скоро

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Ice_Queen_ kato gi probie6, postni snim4ica
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

imam veche 5 dupki, poslednata q probix v Chernomorec predi 2 dni. Srtuvashe 5 lv s medicibska obeca. MOmentna beshe bolkata, i ne bshe nikak silna,inache prez denq malko sbvsem me nabolqvashe ako q pipnex, inache ne. Nai dobre e da si probiesh ushite dokato si na mora, zashtoto morskata voda pomaga za bbrzoto zazdravqvane i ne boli tolkoz. A za vashte-nqma nachin da ne te vidqt-vse pak pbrvite dni (ili meseci) spored ushite ti , trqa postoqnno da nosish obeci, za da ne ti se zapushat dupkite. Moje i da ti se poduqt ushite-nz, zavisi sichko ot kojata ti. V nikakbf sluchai obache nedei si probila v/u hrushtqla kat za pbrvi pbt-ujasno e!
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

i..za dupcheneto s igla-bavno e , mbchitelno e ,teche krbv, i mn bbrzo zarastvat dupkite.oshte poveche-opasno e.. opitvala sbm..
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Цитирай Първоначално написано от LecheR_DeViL
    imam veche 5 dupki, poslednata q probix v Chernomorec predi 2 dni. Srtuvashe 5 lv s medicibska obeca. MOmentna beshe bolkata, i ne bshe nikak silna,inache prez denq malko sbvsem me nabolqvashe ako q pipnex, inache ne. Nai dobre e da si probiesh ushite dokato si na mora, zashtoto morskata voda pomaga za bbrzoto zazdravqvane i ne boli tolkoz. A za vashte-nqma nachin da ne te vidqt-vse pak pbrvite dni (ili meseci) spored ushite ti , trqa postoqnno da nosish obeci, za da ne ti se zapushat dupkite. Moje i da ti se poduqt ushite-nz, zavisi sichko ot kojata ti. V nikakbf sluchai obache nedei si probila v/u hrushtqla kat za pbrvi pbt-ujasno e!

за тва да..знам - една приятелка 3 седмици умираше от болки в хрущяла..и ми ревеше на рамото..искам после нослето,ама ми е рано да мисля хаха..

na vsqko drugo mqsto po tqloto boli poveche, pyrvoto koeto e , i vtoro -mn e nepriqtno-zimata ti pravqt studeno, tyi kato povecheto mesta ne sa priviknali, a prez lqtoto se najejava mn qko...otvratitelno e..

Повече от фен
    men mi e leko zabavno 4e si na 17 da re4em i pita6 moje li va6te da ne razberat ole kato razberat 6te te ...... nz i az kvo napravqt

Цитирай Първоначално написано от [Lucifer
    ]men mi e leko zabavno 4e si na 17 da re4em i pita6 moje li va6te da ne razberat ole kato razberat 6te te ...... nz i az kvo napravqt
    майка ми има против да е лятото..нз защо...тъпо,но факт

Цитирай Първоначално написано от [Lucifer
    ]men mi e leko zabavno 4e si na 17 da re4em i pita6 moje li va6te da ne razberat ole kato razberat 6te te ...... nz i az kvo napravqt
    a ti imash li..i na kolko si godini..

lorena
    Guest
    ti si na 18 godini?!...A zashto vashte da ne razbirat?!Kakvo losho ima v tova ?!

gabsii
    Guest
    ami az iskam da pitam za obicite za nosa
    iskam da si sloja a kato malka imah problem pri slaganeto na obici na u6ite -ne mi ponasq6e metala
    dali 6te bade taka i s nosa?da ne vzeme da se podue i posle da ne moga da izlqza ot nas?kajete malko pove4e?i dali ima nqkakvi mehlemi za mazane da ne se poduva i takiva ?

Цитирай Първоначално написано от gabsii
    ami az iskam da pitam za obicite za nosa
    iskam da si sloja a kato malka imah problem pri slaganeto na obici na u6ite -ne mi ponasq6e metala
    dali 6te bade taka i s nosa?da ne vzeme da se podue i posle da ne moga da izlqza ot nas?kajete malko pove4e?i dali ima nqkakvi mehlemi za mazane da ne se poduva i takiva ?
    Разбира се! Вземи си обеца от титан, сложи я на ухото си и ако не се подуе, можеш да я сложиш на носа.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Изгубено

ХеЛп
    ti si ve4e na 18 godini nqma da te boli tolkova kolkoto kato si 6aika v detskata
    puk 6to va6te ne ti davat da si probie6 u6ite ?

i se pak na 18 si pak ne iska6 va6ite da razberat.......vse pak palnoletna si te ne mogat da ti kazvat kvo da prai6 na 18

Не мога да повярвам-на 18 и още нямаш дупки на ушите! твойте родители кви са строги....
    Ами съветвам те да отидеш във студио за тату и пиърсинг,не боли много и вземат различно
    цените варират от 10-20 лева
    зависи
    е,успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си