.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe hora ne sa stenite to e izpyknalo na prede i ima forma pod4ertavam forma ili pone taka mi se struva kato glavata na penis !!bryknete si i vijte imate li takoz laino
    какво точно напипваш и ква е тази форма?нещо като твърдо топче ли е?

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Аз лично също съм напипвала това странно нещо. Като бях по-малка си втълпих че съм дефектна. После разгледах адски много чертежи, картинки и каквко ли още не с матки и се усетих, че това най-вероятно е началото на шийката на матката.
    Помислете логично. При една нормална жена шийката на матката е широка колкото кибритена клечка. А влагаличтето е по-широко. И вие очаквате като си бръкнете с пръсти дъното да е гладко като бебешко дупе? (ох, недай боже сега де)

http://www.besthealth.com/besthealth...erus_parts.jpg
    Точно там където сочи онова "cervix of uterus" е най-вероятно това, което напипваш.

P.S. http://www.scienceclarified.com/imag...09_img0493.jpg
    http://www.cancerhelp.org.uk/cancer_...agram-side.gif

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    XAAX ela az she te opraa she ti mahna tui neshto deto te pritesnqva

i pri priqtelkata mi go ima tva, konsultirah se s tati ko trqbva da e tva, i s nego stignahme do zakliu4enieto 4e tova e G to4kata 6toto 6iikata na matkata trqbva da e mnogo na dulboko, samo 4e taka i ne razbrahme kva e taq stena (burkam s 2 prusta, napipvam go tva ne6to kadet qvno nqma da se stigne do to4en otgovor kakvo e i zad nego ima stena, tupik, dead end, nqma put, i taq ne6to e na sredata na stenata, samo 4e nqkoi mi dade ideq da se probvam da zaviq na nqkade (taka izlezna se edno karam kola bati) i skoro 6e probvam) problema e 4e deistvitelno ne znam kakvo e tova, mislq 4e nqkoi trqbva da nameri svesna kartinka za da se razbere koe kakvo e

Aнонимен
    Guest

Re: Vaginata mi e mnogo stranna

do sega ne sym go pravila ( seks ) no vinagi kogato si brykna s pryst i na 4 sm ot prysta mi imam ne6to i pove4e ne moga da si go pyham ..mn stranno li e drugite momi4eta imate li takova ?? 6toto drugata sedmica 6te pravq seks i me e strah da ne sym defektna i mom4eto posle da raztrabi na vsi4ko.iskam da kaja 4e tfa ne6tu e tvyrdo
    ако искаш да се видим и да ти премахна девствената ципа

Цитирай Първоначално написано от Devilka
    На колко години си?!?!!?!
    Клик ми (:

Guest
    и аз смятам че това е G- точката

''defektna''
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Странен синдром, я ела да те поогледам отблизо и да ти кажа какво не ти е наред.

дай снимка да видим
    Клик ми (:

Момичето което даде картинки е право.Това е началото на шийката на матката. Говорих с мама (генеколожка е). Г точката е на от вътрешната страна на предната стена на вагината, там кожата е по .... грапава при стимулация става гладичка около 2-3 см от входа

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Ааа, спокойно - имам си какво ли не вътре.
    Собственост на Canis_Dirus

Guest
    Я дай една снимка ма.

;
    Guest
    awe vii taz devstvena cipa o6te malko i izvan putkata 6te q izkarate 4e e pf....

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от ;
    awe vii taz devstvena cipa o6te malko i izvan p****ta 6te q izkarate 4e e pf....
    Ако някой ден се "сблъскаш" с девствена ципа, тогава може да се произнесеш по въпроса.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си