- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Mисля да се гръмна
Ужас......
за една вечер , тоест за няколко часа спах с едно момче и после за малко да спя и с брат му.
Бяхме на едно легло тримата и аз се целувам ту с единия ту с другия...но под въздейстивието на алкохола...
Темата не е бъзик....само ми кажете мнооооооооого курвенско ли е от моя страна ....и на някоя друга да се е случвало?![]()
Много ми е зле....в депресия съм![]()
Не исках бе мамка му , ама бях пияна и нямах представа какво правя![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
eee,4ak pak da se gramne6 aide sq,ne e tolkova seriozno...apak si bila i piqna....
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
бе нищо лошо неси направила.. кфо толкоз за една 3ка да се гръмнеш ?![]()
Първоначално написано от thefreak
Алкохола се пие с граници !!!
зависи доколко обличаш действията си в погледите на другите
ако си дотолкова слаба, за да приемаш чуждото мнение за мерило, давай, гръмни се
Това ще ти е за урок.
Другия път ще знаеш, че щом не можеш да пиеш е по-добре да не го правиш.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
И в това не виждам нищо нередно
Ами не е особено примерна постъпка. То затова човек като не носи на алкохол, не пие.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
А уе еби там на теб да ти е кеф и да не ти пука за другите... а тва за братята е гаднопредстави си ся че се избият заради теб
![]()
![]()
![]()
E pa ne se pritesnqvai, te sami 6te doidat za o6te. Pa takmo 6te ima6 i za gazo, vide li nema lo6o![]()
~Guzlqk4life
gati izvratenoto pone da ne bqha bratq... i mi se struva 4e kolkoto i da si pila bi mogla da si kontrolnira6 deistviqta pone po otno6enie na seksa
да, класически курвенско, с елементи на нескопосано оправданиеПървоначално написано от Jeuelle
да, случвало се е на другите кyрви
порицавам те публично !
![]()
Не знам дали е курвенско или не, но като не ти харесва да си пияна и да правиш глупости-ограничи алкохола на купоните.
Mn mi e interesno tva che hem si bila dostatychno piqna za da neznaesh kakvo pravish hem si bila dostatychno trezva za da si spomnqsh che si se celuvala i s dvamata ... malko e presileno da se kaje che si kurva, no opredeleno postypkata e glupava i trqbva da si nosish posledstviqta, a ne da se opravdavash che si bila piqna...
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
Мноо ясно че е курвенско уеахаххахехаххаеха. Още по курвенско е че не си спала и с другия!!! Ми ся ако се разсърди ?!?Първоначално написано от Jeuelle
П.Ц. Тва да не са били братята дъдли хахаехахехахехахе
Got up early, found something's missing
my only name.
No one else sees but I got stuck,
and soon forever came.
Stopped pushing on for just a second,
then nothing's changed.
Who am I this time, where's my name
I guess it crept away.
ГНУСНА ДОЛНА МРЪСНА ЛЪЖА !!!!Първоначално написано от MeTaL4eTo`f
Got up early, found something's missing
my only name.
No one else sees but I got stuck,
and soon forever came.
Stopped pushing on for just a second,
then nothing's changed.
Who am I this time, where's my name
I guess it crept away.
Абе то че нее курвенско нее че нее хубаво нее ама се пак си била пила е кфо ти пука седи си на гъза и се оспокойприемиго като флирт...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Seizure of Power
Мега фен
axaxax dobre 4e o6te ima qki forumci 4e ina4e toq forum sux
po temata:awe ne e mnogo dobre da prai6 taka ...ina4e nqq se garmi6 to ako si4ki se garmqha za takiva ne6ta nqma6e da ima jiv izmejdu nas!!!slu4valo mi se e na mene
ma tfa 4e si bila piqna do nqkade te e opravdalo![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
едно опитно момиче може да изпие мн поече от едно момче!пак и ти откаде знаиш може от малко да е хваща дане е свикнаала и тн..Първоначално написано от thefreak
Damn... yeahПървоначално написано от Jeuelle
Добре бе мама му стара.
Пия си съвсем нормално и не усещам кога започва да ме хваща , докато не станах и не ми се завъртя главата...
Само този който се е напивал здраво ще ме разбере...немненията на неопитни лапетии които твърдят че това са евтините ми оправдания....
АКО ОБИЧАТЕ ЗАКЛЮЧЕТЕ ТЕМАТА МИ....
Е ПА АЗ КЕ СЕ ВКЛЮЧА И ЧЕ ТИ СЦЕПИМЕ ДУПАРКАТА ОТ ЕБАНЕ! САМО ДАЙ АДРЕСА И СЪМ ТАМ! ПОСЛЕ щЕ СИ РАЗМЕНЯТЕ С БРАТЯТА ГЪСТО ЛЕПИЛО ОТ УСТА В УСТА!