.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Е чак да се гръмнеш..недей.
    Ще мине седмица.. месец... ще го забравиш- поне аз така мисля.
    Според мен си е курвенско, алкохола не ти е оправдание, ама станалото станало- не можеш да върнеш времето- за това да не ти пука
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    klasicheska kurvenska postypka
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Това ще ти е за урок.
    Другия път ще знаеш, че щом не можеш да пиеш е по-добре да не го правиш.
    =D>
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

damn!
    Guest
    Kurvensko e, osobeno s 2ma bratq. kato si tupa i ne znaesh kak da piesh shte sajelqva6 sled tova mnoo qsno

ne6to takova mi se slu4i ama ne znaeh 4e mu e brat, a i nie uj imahme vruzka puk toi doide s druga a az se svalqh s drug nakraq se okazah s vuprosniq drug v legloto dori spah s nego i kakvo mi hrumna da popitam ot kude se poznavat i kato 4uh "kak ot kude, toi mi e brat" i 6tqh da pripadna
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Няма какво да ти казвам, че е е тъпо, поне да не бяха братя. Но животът продължава! Няма смисъл да си в депресия, успокой се, вече е станало и това е. Живей си живоа и се ограничавай в пиенето

i kvo tolvka sana 4e shte se garmish da ne umrq nqkoi napravila si ima kefa golqma rabota ne e kurvensko kogato hormniote zaigraq nqma na4in
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Ми по добре ще е да се самоубесиш не мислиш ли защо се извиняваш с алкохола и аз сам правил глупости ма не се извинявам с опияти.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от quench
    зависи доколко обличаш действията си в погледите на другите

ако си дотолкова слаба, за да приемаш чуждото мнение за мерило, давай, гръмни се

Напълно съгласна съм с куенчи!

Какво ти пука, по дяволите?! Я си прави шоуто!

И още нещо - естествено, че алкохолът е оправдание! Имала съм нощи, в които съм се отрязвала като идиот и когато на другия ден ми разказват какви съм ги вършила, не вярвах.

Е, добре, че аз налитам на женско като се напия. Така че нямам проблеми като на авторката.

А ти се стягай и няма какво да се гърмиш/бесиш и т.н. Никога не съм се ръководела от чуждото мнение. Достатъчно голяма и разумна съм, за да си вадя изводите самичка от дадена ситуация. Вече какво мислят останалите си е тяхна работа. Аз не им надничам под чаршафите, за да правят те подобно нещо.

А, и последно само - по-тъпото от твоя страна беше да пуснеш подобна тема във форума. Сигурно бая са те оплювали (гледах само първите няколко коментара).
    Собственост на Canis_Dirus

vij bila si po dliqnieto na alkoxola ti sama go kaza!ako bratqta za koito govorish imat sa neshto protiv slu4iloto se pogovori s tex i im kaji tova koeto kaza i na ans!4e si bila po vliqnnieto na alkoxola!
    JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT

Град
    Sofia
    Хе хе оправдание за напиване!
    Всеки знае , че като се напиеме показваме същинското си аз, което доказва твърдението , че "всички жени са курви"

И така според мен си курва тогава когато си кажеш: Леле направих го с двама , аз съм курва.
    Не си курва когато си кажеш: Леле направих го с двама хубаво ми беше, но сигурно няма да го направя повече, но и да го допусна някой път, няма да съжалявам.

Курва си когато не се пазиш и лепнеш нещо или на себе си или на някой от партниорите.
    Курва си когато имаш приятел и направиш такава постъпка и продължиш да му казваш "обичам те", тогава по правилното е да споделиш , че си съгрешила и ако истински се обичате да останете заедно.
    Курва си когато го направиш на пук на някой.

"Курва" е предрасъдък и само този който осъзнае значението на тази дума за себе си и не се притеснява да угажда на желанията си , дори когато е пиян осъзнава какво е направил и не съжелява, и успява да поеме последствията от това, тогава той не е курва

Ако някой ме разбира - добре. Ако мислите, че няма нищо вярно в това което пиша, то не е мой проблем, а собственото ми мнение по въпроса
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Хе хе оправдание за напиване!
    Всеки знае , че като се напиеме показваме същинското си аз, което доказва твърдението , че "всички жени са курви"

И така според мен си курва тогава когато си кажеш: Леле направих го с двама , аз съм курва.
    Не си курва когато си кажеш: Леле направих го с двама хубаво ми беше, но сигурно няма да го направя повече, но и да го допусна някой път, няма да съжалявам.

Курва си когато не се пазиш и лепнеш нещо или на себе си или на някой от партниорите.
    Курва си когато имаш приятел и направиш такава постъпка и продължиш да му казваш "обичам те", тогава по правилното е да споделиш , че си съгрешила и ако истински се обичате да останете заедно.
    Курва си когато го направиш на пук на някой.

"Курва" е предрасъдък и само този който осъзнае значението на тази дума за себе си и не се притеснява да угажда на желанията си , дори когато е пиян осъзнава какво е направил и не съжелява, и успява да поеме последствията от това, тогава той не е курва

Ако някой ме разбира - добре. Ако мислите, че няма нищо вярно в това което пиша, то не е мой проблем, а собственото ми мнение по въпроса
    Aide macki pak sme v kupa
    Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!

алкохола не те оправдава....предлагам ти да го намалиш или направо да спреш!
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    бе да бе... голяма работа ако не сега, кога ще правиш простотии? курвенско... не си го правила за пари?
    тъпото е, че си се напила... това е мизерията... недей, щото следващия път може да стане някой гаф и ти да пострадаш=/=/=/
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Guest
    ne e golqma rabota

Щом те е срам, просто си промени навиците. Не се напивай например...или се напивай с хора, на които имаш доверие, че няма да те изчукат.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ти да не би да плащаш данък обществено мнение......Според мене не е курвенско...щом те са искали кфо ти пука......ама следващия път за да няма такива въпроси понамали малко c2h5oh-а
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Голям фен Аватара на Ice
    Спокойно можеше и по зле да е
    Everything happens for a reason..

Цитирай Първоначално написано от PoLiToOo
    алкохола не те оправдава....предлагам ти да го намалиш или направо да спреш!
    Какво удоволствие виждате в това да се напиете? Аз не съм въздържател,но пия с мярка. Наистина,няма лошо да си пийне човек,но да се напиеш,особено пък за момиче е просто...грозно,а дори и опасно ако си в неподходяща компания!Не обичам да използвам квалификации като курва,но не харесвам постъпката ти! Както казаха някои,не е необходимо да ти пука за хорското мнение. Така е,но искам да добавя нещо-необходимо е да ти пука за теб самата!

Град
    Blondeland
    Исках само две три мнения......................ЗАКЛЮЧЕТ Е Я ТАЯ ТЕМА , ТО МИ МИНА ВЕЧЕ БЕ....
    МОДЕРАТОРИИИИ СПИТЕ!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

още ли неси се грамнала

Град
    Blondeland
    Леле вие немате спиране бе...
    Не чете ли че темата е за ключ....
    Аз забравих вече какво се е случило а то до 4 страница стигна.....хххххх
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Леле вие немате спиране бе...
    Не чете ли че темата е за ключ....
    Аз забравих вече какво се е случило а то до 4 страница стигна.....хххххх
    Ами тогава не пускайте теми за всяко ваше моментно състояние. Ето сега ми се пие вода-трябва ли да пусна тема?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си