- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По-възрастни жени
Изпитвам много по-голямо сексуално влечение към доста по-възрастните от мен жени.Когато правя секс с такива дами,се чувствам истински мъж.При секс с млади съм просто пълна скръб.Искам да попитам това нормално ли е.Да не съм се чалнал нещо.
ами щом ти харесва какъв е проблема..?
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Щом ти е приятно, няма никакъв проблем.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Нищо особено, викаме му гинофилия....![]()
Всъщност се казва герунтофилия.Първоначално написано от Schneeflocke
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Всъщност, гинофилия е правен терм, който означава "влечение към по-възрастни жени", андрофилия е влечението към по-възрастни мъже, а герОнтофилия е болезнено влечение към по-възрастни и безпомощни хора...Първоначално написано от `Death`Whore``
ПП: Преди да правиш забележки, се научи как се пишат термините... А ако научиш и какво означават....
Мда, приемам забележката, всъщност се чудех как се пише. И пак е геронтофилия всъщност, щом това е общият термин. Но и аз ще направя забележка - след "всъщност" няма запетая.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Приемам забележката и обещавам повече да не правя така.Първоначално написано от `Death`Whore``
А геронтофилията предполага насилие, така че не е общото. (Андрофилията намеква за хомосексуализъм.)
axaxa nqma zapetaq da![]()
![]()
axaxax mi po temata ti si lud weee hoi 4ukai nqkoq na tvoita vuzrast ne nqkoq sbru4kana we maniqk maleee do kade se stigna sekvi izvrateni GRRRR
![]()
![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Щом ти харесва ти си знаеш харесвалити никой не те спира живота си е твой прави каквото искаш с него![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Първоначално написано от Aleandra
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ми супер даже....с по-опитни мадамине някои начинаеши келеши
Аз обичам да правя секс с по възратни от мен мъже.Много по голямо е удоволствието.Не е както с някой мой връстник дето сега се учи и не знае какво прави.По възрастният мъж знае как да задоволи едно момиче и знае какво иска и как да го получи и той и жената![]()
ШЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯ В ГЪЗА НА МАЙКА ТИ И ПОСЛЕ щЕ ИЗСЕРЕ СПЕРМАТА И ЛАЙНАТА В ЧЕРВИВАТА ТИ УСТА! щЕ УСЕТИШ ВКУСА НА ЧИЧО СПАСОВАТА СПЕРМА И ВКУСА НА МАЙЧИНИТЕ ТИ ЛАЙНА! ПОСЛЕ ЗА ДЕСЕРТ щЕ ПОЛОЖИШ ЕЗИКА СИ В АНУСА НА БАщА ТИ И щЕ ПОЛУЧИШ ОБИЛНО КОЛИЧЕСТВО МЪЗГА!Първоначално написано от Technof@n
ШЕ СЕРЕШ, АМА В ЛАЙНЯНАТА УСТА НА МАЙКА ТИ, А ПОСЛЕ ТЯ щЕ ГО ПОВЕЪРНЕ В ГЪЗА НА БАщА ТИ, ПОСРЕДСТВОМ ФУНИЯ!Първоначално написано от Technof@n
а аз обичам да чукам умрели жени на 80+ години, това нормално ли е?![]()
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 5:00 pm:P
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не съм напълно съгласен! Явно не си попаднала на такъв!Първоначално написано от мими____
![]()
Само простотия дотукПо темата, искам да чукам някоя лелка на 30-35 ама запазена, натокана и опъната
![]()
всеки с вкусовете си :някой обичат слаби други дебели ,някой блондинки други не и ти по-възрастни жени нормално еПървоначално написано от Анонимко
нормално еПървоначално написано от Анонимко
Не виждам проблем, стига да не задълбочаваш, понеже такава връзка няма бъдеще. Когато бях на 16 спях с разведена жена на 36, смея да твърдя че сексът не беше по-добър от този с по-млади момичета. След това като бях на 24 спах с много запазена 43 годишна жена и имаше тръпка. Сложи си горна граница и да не ти пука, това са временни влечения и е по-добре да минат, отколкото цял живот да живееш с мисли за възрастни жени.Първоначално написано от Анонимко
а и по-добре сега да спиш с млади момичета, отколкото като станеш на 50 години и да тичаш по 16 годишни.