.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Guest

По-възрастни жени

Изпитвам много по-голямо сексуално влечение към доста по-възрастните от мен жени.Когато правя секс с такива дами,се чувствам истински мъж.При секс с млади съм просто пълна скръб.Искам да попитам това нормално ли е.Да не съм се чалнал нещо.

ами щом ти харесва какъв е проблема..?
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Щом ти е приятно, няма никакъв проблем.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Нищо особено, викаме му гинофилия....

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: По-възрастни жени

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Изпитвам много по-голямо сексуално влечение към доста по-възрастните от мен жени.Когато правя секс с такива дами,се чувствам истински мъж.При секс с млади съм просто пълна скръб.Искам да попитам това нормално ли е.Да не съм се чалнал нещо.
    - Всички авто-части на едно място!

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е, защо да не е?Всеки си има предпочитания.

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Всъщност се казва герунтофилия.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Всъщност се казва герунтофилия.
    Всъщност, гинофилия е правен терм, който означава "влечение към по-възрастни жени", андрофилия е влечението към по-възрастни мъже, а герОнтофилия е болезнено влечение към по-възрастни и безпомощни хора...
    ПП: Преди да правиш забележки, се научи как се пишат термините... А ако научиш и какво означават....

Мда, приемам забележката, всъщност се чудех как се пише. И пак е геронтофилия всъщност, щом това е общият термин. Но и аз ще направя забележка - след "всъщност" няма запетая.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Мда, приемам забележката, всъщност се чудех как се пише. И пак е геронтофилия всъщност, щом това е общият термин. Но и аз ще направя забележка - след "всъщност" няма запетая.
    Приемам забележката и обещавам повече да не правя така.
    А геронтофилията предполага насилие, така че не е общото. (Андрофилията намеква за хомосексуализъм.)

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    axaxa nqma zapetaq da axaxax mi po temata ti si lud weee hoi 4ukai nqkoq na tvoita vuzrast ne nqkoq sbru4kana we maniqk maleee do kade se stigna sekvi izvrateni GRRRR
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    Село.София
    Щом ти харесва ти си знаеш харесвалити никой не те спира живота си е твой прави каквото искаш с него
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Щом ти е приятно, няма никакъв проблем.

Ми супер даже....с по-опитни мадами не някои начинаеши келеши

мими____
    Guest
    Аз обичам да правя секс с по възратни от мен мъже.Много по голямо е удоволствието.Не е както с някой мой връстник дето сега се учи и не знае какво прави.По възрастният мъж знае как да задоволи едно момиче и знае какво иска и как да го получи и той и жената

ЧИЧО СПАС
    Guest

321

Цитирай Първоначално написано от Technof@n
    Бах ва в тъпите некрофили...

Нема си фанете некво младо, изпънато, наточено... ами дърти пърхуди...
    ШЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯ В ГЪЗА НА МАЙКА ТИ И ПОСЛЕ щЕ ИЗСЕРЕ СПЕРМАТА И ЛАЙНАТА В ЧЕРВИВАТА ТИ УСТА! щЕ УСЕТИШ ВКУСА НА ЧИЧО СПАСОВАТА СПЕРМА И ВКУСА НА МАЙЧИНИТЕ ТИ ЛАЙНА! ПОСЛЕ ЗА ДЕСЕРТ щЕ ПОЛОЖИШ ЕЗИКА СИ В АНУСА НА БАщА ТИ И щЕ ПОЛУЧИШ ОБИЛНО КОЛИЧЕСТВО МЪЗГА!

ЧИЧО СПАС
    Guest

Re: 321

Цитирай Първоначално написано от ЧИЧО СПАС
    Бах ва в тъпите некрофили...

Нема си фанете некво младо, изпънато, наточено... ами дърти пърхуди...
    ШЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯ В ГЪЗА НА МАЙКА ТИ И ПОСЛЕ щЕ ИЗСЕРЕ СПЕРМАТА И ЛАЙНАТА В ЧЕРВИВАТА ТИ УСТА! щЕ УСЕТИШ ВКУСА НА ЧИЧО СПАСОВАТА СПЕРМА И ВКУСА НА МАЙЧИНИТЕ ТИ ЛАЙНА! ПОСЛЕ ЗА ДЕСЕРТ щЕ ПОЛОЖИШ ЕЗИКА СИ В АНУСА НА БАщА ТИ И щЕ ПОЛУЧИШ ОБИЛНО КОЛИЧЕСТВО МЪЗГА!
    А преди това ще се изсера в устата ти и ще те е** докато не припаднеш
    ШЕ СЕРЕШ, АМА В ЛАЙНЯНАТА УСТА НА МАЙКА ТИ, А ПОСЛЕ ТЯ щЕ ГО ПОВЕЪРНЕ В ГЪЗА НА БАщА ТИ, ПОСРЕДСТВОМ ФУНИЯ!

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    а аз обичам да чукам умрели жени на 80+ години, това нормално ли е?

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 5:00 pm :P
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    ...somewhere in the spacetime continuum...
    Цитирай Първоначално написано от мими____
    Аз обичам да правя секс с по възратни от мен мъже.Много по голямо е удоволствието.Не е както с някой мой връстник дето сега се учи и не знае какво прави.По възрастният мъж знае как да задоволи едно момиче и знае какво иска и как да го получи и той и жената
    Не съм напълно съгласен! Явно не си попаднала на такъв!

Само простотия дотук По темата, искам да чукам някоя лелка на 30-35 ама запазена, натокана и опъната

всеки с вкусовете си :някой обичат слаби други дебели ,някой блондинки други не и ти по-възрастни жени нормално е

нормално е

Колко възрастни? 30? 40? Пенсионери?

Не виждам проблем, стига да не задълбочаваш, понеже такава връзка няма бъдеще. Когато бях на 16 спях с разведена жена на 36, смея да твърдя че сексът не беше по-добър от този с по-млади момичета. След това като бях на 24 спах с много запазена 43 годишна жена и имаше тръпка. Сложи си горна граница и да не ти пука, това са временни влечения и е по-добре да минат, отколкото цял живот да живееш с мисли за възрастни жени. а и по-добре сега да спиш с млади момичета, отколкото като станеш на 50 години и да тичаш по 16 годишни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си