- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствени момичета
Искам първо да попитам , защо вие момичетата си мислите , че ни правите голяма услуга или подарък,като ни давате да сме ви първите.Това да отваряш момиче било доста черна работа , 3 пъти съм пробвал.Едвам успях и трита пъти , то не бе лизане да се подмокри пак , то не бе зор че не влиза , то не бе успокояване.Мани,маса зле.Сега веднага ще се нахвърлят разни моменца да кажат,че всъщност аз съм неспособен.Абе способен съм си , не се притеснявайте.Но дойде ли някоя девствена при мен с надеждата и на нея да помагам,че видиш ли била на 16 и вече трябвало да почва да се дъни като животно , ще я изхвърля през терасата(честно).И за момчетата които не са пробвали - недейте , само ще си скапете вечерта да се занимавате с поредното глупаво парче.По-добре се напиите като животни и си гледайте кефа.
Пс. Или пък правете секс с разработени какички , доста по-добре идва.
Не съм сагласен с тебе веднднъж и момчетата да направят жеста та после момичетата :PПървоначално написано от Мариан
xyaxyaxxyayxayayxayxa OMG![]()
![]()
![]()
....
Като не ти харесва, недей да отваряш момичета бе...може да има момчета, на които им харесва..не всички са като теб, всеки си има мнение...![]()
Първоначално написано от Мариан
na tvoito mnenie sum
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Е не тва вече е върха на простотията!Ти си най-извратеното,долно,гнусно и комплексирано същество!Червей!
Някои хора имат чувства. Ти си еби когото искаш и не ни занимавай.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ahahahahahahahaha 6t0m se p0ti6 t0lk0va varhu nek0q devstvenica i q lije6 suma ti i vreme gre6kata e v teb! Nali znae6,4e k0it0 g0v0ri.. az sum velik eba4 vasa6n0st e kragla nula! Pravi6 se tuka na mAj, naprav0 te sajelih 4e t0lk0va si se m0ril nad 3-te m0mi4eta! ahahahah sme6en si..nik0i ne te kara da si parvia na nek0iq jena! Ti si palen bokluk i za jal0st mn0g0 g0lqma 4ast 0t majete v dne6n0 vreme sa kat0 teb! Imah kasmet az s parvia si.. be6e velik0, 0tv0ri me za savsem malk0 vreme, n0 t0i znae6e kakv0 pravi..ne e bil kat0 teb 4ervei, k0it0 se vla4i i ne znae kv0 da pravi! Bokluk, drugo nema kvo da kaja!
Познавам поне 3 момчета който имат фетиш към девствени момичета...но лошото е че не могат да се уредят,защото не е работа на 20 години да чукаш 13 годишна.А ти си..де да те знам какъв си,загорял![]()
![]()
не си достатъчно готин че да можеш да си подбираш когото си искаш
Bring the violence
еми кой иначе ще ни отваря бе човекти като искаш недей..за други момчета е чест защото момичето им се е доверило..и разчита на партньора си че той няма да я нарани и че ще е внимателен! ти като не искаш не отваряй никой не те насилва нали?
podkrepqmПървоначално написано от jjjjjj6363
![]()
JiveI TaKa 4e KaTo uMreSh: GaRVanITe Da Gra4aT,KuRvITe KraV Da Hra4aT a qkITe PuTkI Za TeB Da Pla4aT!!!
Първоначално написано от MoHuTo
Абе ей , някои да те е задължил да ги отваряш тия момичета?? ААА?? Е много си умен честно ти казвам.. ,някои да ти е насочил пистолет и да ти е казал: "Ако не я ебеш шта убия!"
Не наистина зле си!!
И преди да пуснеш тема мисли с тая глава..
Ама че некадърник такъв!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе неможе като почнеш нещо да го оставиш по средата![]()
Защо всички се нахвърлихте така на пича който е пуснал темата ?!?
И аз мисля като него , много си е прав![]()
А такива изказвания са най тъпи от рода на : Абе кой те е задължил да я отваряш и т.н.
Ами не никой не ме е садължил ! но както казах тъпо е да започнеш нещо и посредата тя да ти каже ами аз съм девствена , а преди това да ти твърди че не е !
Тва жените са голяма сган ... що лъжете бе а ? 4-5 момичета вече срещам даже и на по 18г. и пак лъжат че не са девствени и оп като дойде момента на истината почват да ми плачат пффффф![]()
![]()
Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
nap1lno podkrepqm tvoito mnenie =D>![]()
РаЗлiЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа?!?!!КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм щЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ,ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ!нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа!!!
Awe ei tupak,nikoi ne te e karal da ebe6 devstveni momi4eta!
Moqta priqtelka be6e devstvena kogato za pruv put go pravihme,az su6to!
Izob6to ne mi e bilo nepriqtno,nito puk na neq!
Ako te e gnus da lije6,ne liji!
Nameri si druga rabota!
Ne mu se lijelo i mi obqsnqva,4e vsi4ki sa bili trudni!
Ne e taka!![]()
![]()
![]()
Prosti hora MNOGO,ma takuv kato tebe idiot ne sum vijdal![]()
Момичетата го имат за жест... За важен и стойностен момент.
Дее ба ... "А"-то ми се преебА
Та.... Ти както говориш, че идвали при теб ти да ги отваряш...
Звучиш ми малко, като мъжка курва....
Не е нужно да ги мяташ през прозореца, а просто им кажи, че не искаш клиенти за момента =)
shaka_kan
Гост
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 12:28 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ahahahahahahahaha 6t0m se p0ti6 t0lk0va varhu nek0q devstvenica i q lije6 suma ti i vreme gre6kata e v teb! Nali znae6,4e k0it0 g0v0ri.. az sum velik eba4 vasa6n0st e kragla nula! Pravi6 se tuka na mAj, naprav0 te sajelih 4e t0lk0va si se m0ril nad 3-te m0mi4eta! ahahahah sme6en si..nik0i ne te kara da si parvia na nek0iq jena! Ti si palen bokluk i za jal0st mn0g0 g0lqma 4ast 0t majete v dne6n0 vreme sa kat0 teb! Imah kasmet az s parvia si.. be6e velik0, 0tv0ri me za savsem malk0 vreme, n0 t0i znae6e kakv0 pravi..ne e bil kat0 teb 4ervei, k0it0 se vla4i i ne znae kv0 da pravi! Bokluk, drugo nema kvo da kaja!
I AZ SAM NA TVOETO MNENIE!!!
ami nqma kak vse pak purviqt put trqbva da e specialen
Деба и копелето!Жалък си,не се прави на мноо отворен щото си кастриран и няма с кво да отвараш![]()
+1Първоначално написано от DIVINE_TIME
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
+1Първоначално написано от bEbsI
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
+1Първоначално написано от Triple-H