- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По-възрастни жени
Изпитвам много по-голямо сексуално влечение към доста по-възрастните от мен жени.Когато правя секс с такива дами,се чувствам истински мъж.При секс с млади съм просто пълна скръб.Искам да попитам това нормално ли е.Да не съм се чалнал нещо.
ами щом ти харесва какъв е проблема..?
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Щом ти е приятно, няма никакъв проблем.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Нищо особено, викаме му гинофилия....
Всъщност се казва герунтофилия.Първоначално написано от Schneeflocke

Възможно ли е да бъде по-красиво?

Всъщност, гинофилия е правен терм, който означава "влечение към по-възрастни жени", андрофилия е влечението към по-възрастни мъже, а герОнтофилия е болезнено влечение към по-възрастни и безпомощни хора...Първоначално написано от `Death`Whore``
ПП: Преди да правиш забележки, се научи как се пишат термините... А ако научиш и какво означават....
Мда, приемам забележката, всъщност се чудех как се пише. И пак е геронтофилия всъщност, щом това е общият термин. Но и аз ще направя забележка - след "всъщност" няма запетая.
Възможно ли е да бъде по-красиво?

Приемам забележката и обещавам повече да не правя така.Първоначално написано от `Death`Whore``
А геронтофилията предполага насилие, така че не е общото. (Андрофилията намеква за хомосексуализъм.)

axaxa nqma zapetaq da

axaxax mi po temata ti si lud weee hoi 4ukai nqkoq na tvoita vuzrast ne nqkoq sbru4kana we maniqk maleee do kade se stigna sekvi izvrateni GRRRR

{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Щом ти харесва ти си знаеш харесвалити никой не те спира живота си е твой прави каквото искаш с него
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Първоначално написано от Aleandra

Първоначално написано от Анонимко
Ми супер даже....с по-опитни мадамине някои начинаеши келеши
Аз обичам да правя секс с по възратни от мен мъже.Много по голямо е удоволствието.Не е както с някой мой връстник дето сега се учи и не знае какво прави.По възрастният мъж знае как да задоволи едно момиче и знае какво иска и как да го получи и той и жената
ШЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯ В ГЪЗА НА МАЙКА ТИ И ПОСЛЕ щЕ ИЗСЕРЕ СПЕРМАТА И ЛАЙНАТА В ЧЕРВИВАТА ТИ УСТА! щЕ УСЕТИШ ВКУСА НА ЧИЧО СПАСОВАТА СПЕРМА И ВКУСА НА МАЙЧИНИТЕ ТИ ЛАЙНА! ПОСЛЕ ЗА ДЕСЕРТ щЕ ПОЛОЖИШ ЕЗИКА СИ В АНУСА НА БАщА ТИ И щЕ ПОЛУЧИШ ОБИЛНО КОЛИЧЕСТВО МЪЗГА!Първоначално написано от Technof@n
ШЕ СЕРЕШ, АМА В ЛАЙНЯНАТА УСТА НА МАЙКА ТИ, А ПОСЛЕ ТЯ щЕ ГО ПОВЕЪРНЕ В ГЪЗА НА БАщА ТИ, ПОСРЕДСТВОМ ФУНИЯ!Първоначално написано от Technof@n
а аз обичам да чукам умрели жени на 80+ години, това нормално ли е?
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 5:00 pm:P
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не съм напълно съгласен! Явно не си попаднала на такъв!Първоначално написано от мими____

Само простотия дотукПо темата, искам да чукам някоя лелка на 30-35 ама запазена, натокана и опъната

всеки с вкусовете си :някой обичат слаби други дебели ,някой блондинки други не и ти по-възрастни жени нормално еПървоначално написано от Анонимко

нормално еПървоначално написано от Анонимко

Не виждам проблем, стига да не задълбочаваш, понеже такава връзка няма бъдеще. Когато бях на 16 спях с разведена жена на 36, смея да твърдя че сексът не беше по-добър от този с по-млади момичета. След това като бях на 24 спах с много запазена 43 годишна жена и имаше тръпка. Сложи си горна граница и да не ти пука, това са временни влечения и е по-добре да минат, отколкото цял живот да живееш с мисли за възрастни жени.Първоначално написано от Анонимко
а и по-добре сега да спиш с млади момичета, отколкото като станеш на 50 години и да тичаш по 16 годишни.