- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- priatelkata mi iska da ia eba po 3 puti na den
taia e kato furia mnogo e ebliva
Пецкай я щом иска, аз съм същата ма не ми пускат толкова много, макс два пъти на ден
Недей разваля кефа на момичето
ходиш с Кармен Електра?Първоначално написано от Анонимко
леко с "приятелката", синко
имай предвид, че "тя" не е само за задоволяване на сексуалния нагон, а и за писане, ядене, ръкуване с други "приятелки" и още редица дейности
ще я амортизираш много бързо с тия 3 пъти на ден![]()
аз съм точно като тая приятелка и искам да ме праскат 5 пъти дневно, щом иска момичето не му отказвай
прас прас прас
ако имах възможност щях да се счупя от ебане
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Количество за сметка на качество... е ти си знаеш това де... Накарай я да взима повечко участие, по измори я малко и ще миряса накрая. Като правите секс час - час и нещо, ако можеш толкова де, и тя се движи повечко ще се изтощи (в тая жега няма на къде да ходи).
"Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса."
Seizure of Power
Мега фен
otnovo cepi6 mraka![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Ти да не се оплакваш? Някои момчета се молят за такива приятелки.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ее тия хора много станаха с такива разгонени приятелки бе не мога повярвам на очите си... ся не мога разбера фалят ли се или се оплакват ама то...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
еба мн ебливи станахте кфо прайте спретесе![]()
![]()
тцтц....всички сте еднакви ,хем ви боли,хем ви сърби!НЯкой друг на твое място не би се оплаквал.Пффф....той и моя приятел е такъв неще да ме е*е толкова много....к'ви сте такива!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Еми имах и аз този проблем бифшата ми приятелка ме караше всеки божи ден в рамките на 1 месец да правим секс по 3 пати и нямах тарпение да и дойде да си отдухна защото не е приятно 1-вите 2-3 дена яко ама после неможе човек си сабере краката защото го болят тестисите.
Ако такова.. абе, само свирни - сигурна съм, че мъжката част от форума ще намери начин да помогне!
На смени.. примерно. Какво пък толкова? Щом си търсиш помощ, ние ще ти я осигурим!![]()
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
THE TRUTH
![]()
![]()
![]()
![]()
Сийжъре, поредният ти ебаси якия поуст, човече, еби му майката![]()
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Emi chesno kazano az iskam po poveche ot 3Imalo e dni v koito sme go pravili po 6 pati s priqtelq mi
))) Za tva davai pich nqma losho
![]()
![]()
Да, обаче всеки ден е малко прекалено...Първоначално написано от Aleandra
Все пак и е доста изморително.Момчетата вършат повечето работа и се изморяват повече, по мое мнение.Всеки ден по три пъти е много, а и не знам какво е това момиче...![]()
ami kaji i da namalite malko tempoto...
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Тя иска да го овеличи темпото не да намалява приятелката му е нинфоманка а той не може да и смогваПървоначално написано от palomaaa
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Хах! Оплаквате се като не ви дават секс,оплаквате се и като ви дават и ви искат. Е как да ви се угоди?![]()
![]()
О боже отиди се прегледаи бе !!! Искала по 3 пати на ден секс ...... КВО СЕ ОПЛАКВАш БЕ ДА ТИ ИМАМ ПРОБЛЕМИТЕ .. НА МЕН МИ ИСКА ПО 4-5-6 ПАТИ А НА ТЕБ 3 ... НИщО ТИ НЯМА И Я чУКАИ ТАМ И НЕ СЕ ОПЛАКВАИ !!!
ама ти си баси наглеца - я на "сухо" 1 месец да ти доде акъла
И аз това казвам..Първоначално написано от Aleandra
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii