.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Хах! Оплаквате се като не ви дават секс,оплаквате се и като ви дават и ви искат. Е как да ви се угоди?

Нещо да не би да се оплакваш?
    You got all my love, living in your own hate!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз съм точно като тая приятелка и искам да ме праскат 5 пъти дневно, щом иска момичето не му отказвай
    прас прас прас
    ако имах възможност щях да се счупя от ебане
    ti kurva li si???

ako pitash mene ne ti trqbva tolva ebliva ako q obi4ash mnogo soti si s neq no vaprpsos na vreme e da ti izneveri i sutho da ne se li radvash
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

NezNaiNaTaA
    Guest

:)

exx.. az pak sam momi4e i priqtelqt mi iskashe denonoshno da sme v legloto otna4aloto mi be6e gadno smisal 4e se bqh izmorila i iskah po4ivka no ne sam kazvala NIKOGA nE ili da se oplakvam ne te karat da KOPAESH nameri si nqkoq pak deto 6te vodi po kafetata i restorantite da ti bruli pari4kite i posle da ti kazva ve4erta prebiram se da sp1 po hubu neshto ot sexa nqma kogato 2ma 4oveka se obi4at

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от HagpycaH
    Еми имах и аз този проблем бифшата ми приятелка ме караше всеки божи ден в рамките на 1 месец да правим секс по 3 пати и нямах тарпение да и дойде да си отдухна защото не е приятно 1-вите 2-3 дена яко ама после неможе човек си сабере краката защото го болят тестисите.
    страхувам се, че имаш много силен комплекс за малоценност..

na men ako nqkoq mi kaje ei taka iskam da praim sex po 3 puti na den neznam sigorno shte i izvikam neshto ili shamr kva e tq 4e shte mi zapovqdva zarqazvai q az ako bqh na tebe shtqh da napravq tova moje da zvu4i gotino no neznam tvurde hubavo zvu4i za da e ot tipa mujka me4ta samnitelno mi se struva
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

povecheti momcheto plachat zashtoto priqtelkata im ne im puska
    ti bezmisleni temi pyskash

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си