.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 168
    ami moito ne e bqgane to4no ama 4 puti seriozni v koito sum se karala s ba6ta si i na sledva6tiq den si subiram bagaja i otivam pri lelq mi na gosti kazvam na ba6ta mi i toi znae 4e my se surdq i nemoje d ame spre i taka.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    ami moito ne e bqgane to4no ama 4 puti seriozni v koito sum se karala s ba6ta si i na sledva6tiq den si subiram bagaja i otivam pri lelq mi na gosti kazvam na ba6ta mi i toi znae 4e my se surdq i nemoje d ame spre i taka.
    Кой не може да те спе??? Нали ша ти вратне 2 шамара и ти ша си згънеш обратно дрешките и ще си ги оставиш в гардероба!!!
    По темата: Не съм бягал от вкъщи и не бих го направил колкото и да ме ядосват и да ми се карат и да не ме разбират. Аз също ги ядосвам доста често.
    i kvo kato mi vrutne dva 6amara???qvno ne si vidql mnogo ot ko6marite v edno semeistvo 4e da vika6 za 6amari.1-2 6amara ne e ni6ty 6toto sum prejivqla mnogo pove4e i pak nemoje da me spre.kvo 6e legne da spi ve4erta i pak 6e stana i 6e se izmukna.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Guest
    tova pak e nai-tapoto
    da re6i6 da izbqga6 ot roditelite si koito sa te sazdali i sa ti dali vsi4ko koeto ima6 do momenta.e nqma ko pove4e da govorim

Засега не бих го направила,защото сега отношенията ми с родителите ми са добре.
    Но просто когато все пак се скараме яко бих избягала за 1 ден-най-много и бих се върнала.

Град
    OUT OF SPACE
    ami az nikoga ne sam bqgala prosto nqkolko pati se e slu4valo da ne se prebiram ediniq p1t na6te dori ne razbrahaza tova a vtoriq p1t bqh obqvena za ob6tonacionalno izdirvane i da, pak bih go napravila no ve4e mislq po malko po razli4en na4in ot togava ta neznam kakvo bi predizvikalo takava post1pka ot moq strana........

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    бих се махнала. Сега обмислям как точно да стане. писна ми да живея при тях и...........Имам финанси за определно време, но ме е страх. Майка ми ще се поболее, а баща ми...не ми се мисли.

Град
    Шумен
    Аз лично не бих избягала, просто отношенията в семейството ми не са чак толкова зле.
    Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg

Mnogo puti sum bqgala ot nas za razli4no vreme nai mn ma e nqmalo edna sedmica ama tva be6e 6toto imah problemi sus susedite ina4e za po nqkolko dni ma e nqmalo bez da se obajdam kude sum i bez da si digam tela ama togava e bilo zaradi nqkvi kuponi ili nqkvi takia...
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

аз съм бягала за около 3-4 дни.бях при една приятелка.

Веднъж направих опит за бягство.Бях много бясна,сдърпахме се с мама и аз се ядосах и избягах.Обикалях улиците,поседях малко в парка и след около 4 часа си бях вкъщи.Нямаше смисъл да тревожа мама за една тъпа глупост.И не смятам повече да бягам от вкъщи.

имам перфектни отношения с родителите си, но искам да ибягам предпочитам да съм самостоятелна

Град
    In the corner of my mind ...
    Ами когато много ме изнервят наистина ми се иска да се махна от тях, но никога не съм го правила..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Голям фен Аватара на Ice
    Да бих избягала, ако ми посегнат няма и да се замисля! Направо си хващам пътя и си заминавам.
    Everything happens for a reason..

Цитирай Първоначално написано от _`SoMeThInG_StRaNgE`_
    Ами когато много ме изнервят наистина ми се иска да се махна от тях, но никога не съм го правила..
    и аз...но може би не би ми стигнало смелост

moje o6te da sum na 12 no ima momenti kato sega kogato iskam da se mahna ot tuka prosto nikoi ne me razbira ili izslu6va napravi tva napravi onova vupreki 4e ima momenti v koito se obi4ame mnogo no te sa samo kogato samo ediniq e vku6ti ina4e nqma nikva toplina. A i mi e omruznalo samo sestra mi baba mi i priqtelite da mi vqrvat vru6tala sum se vku6ti razrevana za6toto ne6to mn gadno se e slu4ilo no na koi mu puka .Su6tnost puka im no mnogo rqdno no se pak gi obi4am i to mnogo pove4e ot si4ko no.. mislq 4e sled o6te nqkolko godini sqka ve4er 6e se karame ne 4e iskam iskam da sme si v perfektni otno6eniq no na tqh ne im puka kfo kak se 4uvstvame az i sestra mi prosto...
    Дори да умра,не ще загина
    не ще увехне мойта кожа,
    защото алкохола който ще изпия
    не ще ми позволи да се разложа.
    Не сипвайте на гроба ми вода,
    на онзи свят не искам да се мия,
    но ако възкръсна от пръстта,
    ще бъде само за да се напия.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми правил съм го доста пъти обаче след няколко часа се връщам

Град
    в един розов свят..
    Едва ли бих го направила. Отношенията ми с родителите ми са поносими .Дори и понякога да се скарваме за глупости,то бързо ни минава - и пак сме си в същите добри отношения.
    Е... да имало е и моменти, в които съм искала да избягам,но ако не са те къде ли щях да съм сега..
    You`re frozen when your heart is not open..

Град
    София
    em nz az bih izbqgala, kogato na6te me nervirat[koeto se slu4va mnoo 4esto]daje sum go obmislqla hiladi puti ama ne6to se me dostra6ava

Град
    Асеновград, България
    Да бих, но тряабва доста яко да сгафят.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

В никакъв случай !Баща ми е супер и \/ никога няма да да ме ядоса чак до такава степен че да ми се прииска да избягам.
    Пък и ако избягам баща ми ще се побърка и ще умре а аз много си го обичам и не искам това
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Guest
    Точно в този момент искам много ама наистина много да избягам от нас,защото не ме пускат да отида на село кадето са ми всички истнски приятели!!!А и в събота имам рожденден и искам поне на този ен да сам с истнските ми приятели.

mi az mn rqdko sum si v nas i vaob6te mn obi4am kato se varna v ka6ti 6ot si e drugo de..
    Think black..

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    ne kak 6te izbqgam kade drugate 6te spy na toplo i 6tet ima kvo da qm kato mi se qde i kato mi trqqt pari koi 6te mi dade za kvo da bqgam pak i maika mi i ba6tami ko 6te praqt bez men i az kvo 6te praq bez tqh sa ve4e kat stana po golqm se premesta az sym im go kazal i te si znaqt horata iskat da gi zimam s men ma az im kazah 4e nqma
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Град
    in ur dreams
    не бих избягала, бих се изнесла при първата ми отдадена възможност [-o<

Ledenata
    Guest
    Ами 1 път се бяхме скарали ама мн яко с майка ми ам супер яко,а тя е на моменти и ми беше писнало и реших да замина на някъде и отидах в мойта стая и ева, майка ми отатъка и тя реве,аз си зех сака и почнах да си събирам багажа,майка ми дойде и ме гл и ми вика ко прайш и аз мн добре виждаш викам и писна ми да ме обиждаш ясно ли ти е ама аз продължавам да си събирам багажа и 2те ревем и тя вика ако ше си тръгваш от тука ше си тръгнеш гола както съм те родила и аз й викам мечтай си и продължавам да си събирам багажа и тя видя че няма да спра и почна от 1-ната страна да го вади и да слага дрехите в гардероба ама и аз продължавам ауууууууууу голям смях беше и както и да е сдобрихме се и тя ми се извини,защото не беше права и каза,че не си е помисляла че мога да го направя(да се изнеса) и каза че мн съжелява и така,не че не се караме ся ама ко да се прай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си