.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 168
    амиии аз бих ибягала за6то не
    •° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°

Град
    Психиатрична болница..
    Аз бях изчезнала от нас за период от 5-6 часа. Да съм била на 6-7 най-много. Бях казала на нашите, че отивам при леля ми, която тогава живееше на долния етаж. Но вместо да отида при нея, съм отишла пред блока да си играя с разните му лапетия, понеже не ме пускаха да играя тогава. Спомням си, че обикаляхме улиците с още 1 по-голямо от мен момиче. Но какво стана, как стана..до площадката на нашата улица имаше един хълм (то още си го има, де) и долу бордюр. Бях се качила отгоре, подхлъзнах се и паднах..сцепих си главата на ръба на бордюра..оная избяга и някво момче ме донесе до у нас.. Засега нямам намерения да бягам от нас..до тоя момент нямам повод

Things will never be the same again

Guest
    Ако нашите наистина ме ядосат ,ще избягам,но за сега с малко яд и слъзи и караници се оправяме.
    Но ако примерн нямама какво да губя а те си го заслужават ...иска ли питане?Естествено надали ще оцелея и една нощ на улицата ,но това е друг въпрос.

Само веднъж съм бягала ,но това беше на 1ви април тази година и го направих само за до го притесня бащата.Е явно наистина съм успяла щото започнал да звани на всечките ми приятели ,соито бяха на ясно с плана ми.
    И още с баща ми като се сетим за тази случка се пукаме от смях
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Guest
    Buahahaha avtorskoto 4ado i az kat beh kolko tebe zaplashvah nashte 4e she begam ot nas i togaa zacepih ideqta ahahahaa, maika samo kaza "Ti izbqgai, posle ako te pusneme da si vlezesh obratno she si golqm kusmetliq"
    Ina4e ve4e i bez tfa tree se maham, ama neshu bashtata ne e navit na ideqta

Голям фен
    Ооо да бих и понякога съм на крачка да го направя!
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

И аз така ама после се осещам че няма къде да отида

Не, на мен си ми харесва тук и никога не бих избягала-няма много караници. Само един път заплаших че ще избягам ама карай.
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

DA - Tvurdo da i 6te g napravq v skoro vreme.Za6to li? za6toto na6te ne spirat da me tormozqt za nqkfi gluposti
    РаЗлЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм 6тЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа

Да! Искам мн...ама само когато ми е сдух...иначе си ми харесва у нас

Who Needs A Heart When It Can Be Br0ken?!

Бих избягала само при положение ако не ме пуснат някъде ..иначе съм си добре така хах

Голям фен Аватара на CaSsIe
    az vednyj bqh trygnala da se maham ot nas sled adskia skandal s na6te no sestra mi me sprq... a sa ve4e ako mi kipne ne6ty ili me iznervqt bih se mahnala ima i kyde da otida pyk i tq ne jivee ve4e v nas za da me spre

Град
    СофиЯ
    Бих избягала, ама не ми стиска,щот после като се прибера и тежко ми ...

Не, това е мегатъпо.
    Memento moriendum esse!

вече бих.............. щото ми писнаха постоянните скандали у нас и накрая се аз излизам виновна. предпочитам под некой мост да спа от колкото у нас вече...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

do sega ne sum se zamislqla no ako me vbesqt moje samo za da gi stresna oba4e

Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    Бих избягала, ама не ми стиска,щот после като се прибера и тежко ми ...

И аз съм така пуст страх....

!!!!
    Guest
    az sum na 13 god i me drazni samo maikami no ponqkoga i to daje ponqkoga ne e vinova tq i ne bih izbqgala za6toto kogato se vurna znam 4e ot vlizaneto mi 6te me nokaltirat na sekundata ,posle 6te mi kre6tqt ,6te me obsujdat i cqla god nqma da go zabravqt ujas ! do sega ne e imalo seriozna pri4ina za koqto da se skarme i da izbqgam vsi4ki stava ot suvsem malki nedorazumeniq i mikami kvato e luda otka4a vednaga i mn me drazni ! tva e

в никакъв случаи! Ако имам проблем с родителите ми най-добре се разбираме, като седнем и изясним проблема и всичко се нормализира! Това е за всичко при мен! Мн неща съм научил и от малък мога да споделям и да питам спокойно за всякакви неща и така не ми се налага нито да мисля да бягам, защото не ме разбират (все пак и те са преминали през нашия път и знаят как се чувства ме)

Craig David-Walking Away

ами ако не ми дават да си имам определено гадже...но това няма да стане никога така 4е не мисля да бягм :P

не. главно заради това, че няма как да се издържам сама засега.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    В момента се разбирам с наще и не бих избягала.
    Като бях малка,веднъж наще се кскараха мн яко и дядо ми и баща ми се сбиха,тогава се изплачих мн и изхвурчах от нас.Това не се брои точно за бягство,защото бях малка и се скрих в овошната градина(бяхме на вилата)е поне спрях караницата,търсиха ме повече от 2 часа,даже съседите вдигнали(и ги видях колко могат да се оправят в тъмното \/ )

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Няма причина, която да ме накара да избягам.

И аз нямам причина.Разбирам се с родителите ми много добре и не бих им нявлакала неприятности.
    <3 ^^

est 4e bih......ama se 4udq kude da otidu sled tfa

Град
    Някъде в облаците..
    Не бих избягала.... защото така или иначе ще се върна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си