- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бихте ли избягали от вкъщи и защо ?
predi 5-6 godini go bqh napravila toq nomer.. pri4inata be6e 4e na6te mi slagaha nqkfi 4asove ot sorta na 9 da si f nas i to lqtoto kogato na seki teen nai mnoo mu se tre6tee.. i s ena priqtelka off-nahme gsm-ite i se zabihme f studentski po diskoteki gluposti -2-3 dni..ama posle skandalite bqha zverski na6te i tehnite bqha zfunqli v policiqta za izdirvane.. no pone posle nqmah ve4eren 4as..
p.s ne go praete![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Не бих избягала...глупаво е,нали пак ще трябва да се върна.![]()
Ем аз понякога като се скарам мн яко с наще и ми се иди да избягам.. но после за замислям че не ми се спи на пътя и се отказвам![]()
Точно сега бих защото се скарах с майка мино после ще трябва да се върна така че няма смисъл
![]()
Ами...1 път избягах за 2часа защото с мама се бяхме скаралиобаче тя барзо ме намери
![]()
![]()
=]
Не,не бих избягала никога..не съм имала и едвали ще имам такава причина..нашите са страхотни и се разбираме чудесно.![]()
![]()
Няма да избягам никога, защото не ща да остана на улицата.
Няма причина, която да ме накара да го направя.
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
не за сега се разбирам д/г нормално с родителите ми, макар че по някой път ме дразнят![]()
Просто аз
бих,не завинаги,разбира се,за определен период.даже съм го правила.понякога толкова ме ядосват с нелепостите си,че трудно ти издържам
Мн сте кухи. Не бягайте от вкъщи. Накарайте вашите да избягат![]()
Първоначално написано от shadow4e
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Бих избягала заради момче
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
ами бягала съм от вкъщи .. но за кратко .. 4 дни някъде .. скоро мисля пак да се махна за малко от наще че вече ми лазят по нервите в последните дни ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Бягам вечер и сутринта преди да са се събудили съм си вече вкъщи.Не са ме ядосвали,че да избягам.Просто знам,че няма да ме пуснат някъде примерно и отивам без да ги питам.Не може да се нарече чак бягство.Просто им спестявам подробности.![]()
Бих избягала,, имало е моменти, в които съм била самотна и кат се скарам с майка ми и ми се иска да се махна. Имам къде да отида поне. Но винаги ме спира мисълта за майка ми. Сестра ми учи в Германия, баща ми почина, а само като се сетя как се чуства майка ми сама и ми става гадно. Незнам като завърша как ще остая сама, жално ми е. Не мисля да ходя някъде в Чужбина, не само заради нея. Ама е имало моменти, в които толкова много съм искала да се махна. Вярвам, че някой това стане, няма значение по каква причина, ще ме разбере.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не, според мен това е глупава постъпка, която човек прави в момент на ярост или раздразнение.. и после съжалява.Не бих.![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Еми не,въпреки че преди години бях направила подобен опит-детински истории![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Едва ли,трябва да стане много грозна сцена у нас,че найстина да избягам![]()
Брях,брях
Не бих, но ако бягам някога, то ще е защото в нас е станал страшно грозен и голям скандал.
Ще се махна и ако нашите ме изгонят, но това едва ли ще стане![]()
И спря да се върти за миг земята..