- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бихте ли избягали от вкъщи и защо ?
Едва ли. Мислите за бягство обикновено са много несериозни, особено ако става въпрос за дългъг период от време.![]()
Едва ли. .
Имам огромно желание, но нито има къде да отида, нито с кого...така че ще се примиря с всичко...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
незнам едва лии .. дано не ми се налага ..![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
И като избягам от вкъщи къде ще отида?
Под някой мост, може би ..![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Хахаха по нагоре гледах едно момиче е писало " на 14 съм и няма как" .. е кфо ? И аз съм на 14 и ми се искаше много поне за 2 дена да не търпя мърморенето на наще и да се махна,но си мислех,че няма да го направя .. И така миналата седмица се скарах с тях,но не избягах.На другия ден като за пръв път всичко спокойно ала бала .. отивам на кафе и ми казва една приятелка "баща ми пак ме удари и сега няма да ме види в нас" аз предчувствах нещо,колкото и смешно да звучи,но си бях взела фондютена в джобаСамо я попитах " и къде ше отидеш " , а тя ми каза,че ще ходи с приятелят си ( моят бивш ) на селото на негов приятел и аз казах еми перфектно тогава и аз няма да се прибера
( като казах,че на този ден отношенията с наще бяха добри и нямах повод да бягам,но кой да му мисли .. " На вечерта превозите нещо се объркаха,един влязъл да се къпи друг тва онова .. МОЛА затваряше и нямаше къде да стоим на студа,а една фр искаше да ходи на друго село при нейна фр на купон и решихме че ще отидем с нея защото превоз за селото което искаме ние нямаше.Обадихме се на приятелката на това момиче и тя каза че ще ни плати таксито дотам.Отидохме на купон ала бала,но моята фр искаше да си е с гаджето и и беше сдухано.Едно момче от компанията благоволи да ни закара до другото село,ние взехме и още една позната оттам и и навлякохме проблеми после ;дд Нооо важното е,че си искарахме супер якооо
![]()
![]()
И на другия ден се прибираме на СТОП .. абе баси приключението
искам пак
![]()
![]()
![]()
Не, не бих. Не виждам причина за това.![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
emi chesno da vi kaja ne iskam da bqgam.. zashtoto se razbiram mn dobre s tqh i ne mislq da go rpavq
Не, нямам причини за това, за което много се радвамИначе като малки искахме с приятелки да бягаме от детската градина и от нас, просто така- за "приключението"
Ноо бяхме твърде ограничени в мисленето и докато измисляхме план, завършихме децката градина
Някои от тях пренесоха плана в юношеството си и си бягат редовно от училище,а чат пат и от къщи. Нямат основателни причини за това, просто така им изнася
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
миии ако ме изнервят много,много...бих се хванала пътищата,за да ги накарам да се държът по-добре![]()
Ми помисляла съм , но като си представя , че ш' см клошар,не ,не ,не , и НЕНе бих,инъче като малка си бях приготвила нещата с една моя фр (тя ми е съседка) и се бяхме уговорили , като заспят родителите ни , да излезем и да се срешнем на улицата
Срещата беше в 2 часа посред нощта , но я проспах
![]()
И накрая като я питах дали е 0тишла, ми отговори с : НЕ и последва бурен смях
![]()
![]()
бягала съм веднъж и не бих втори път - моето легло си е най-удобно.. иначе понякога не се прибирам с дни у нас .. ама то не е бягство .. щото нашите знаят къде съм или си мислят че знаят
.. а иначе редовно приютявам изгонени или избягали френдове
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
да.. бягала съм.. и даже в момента пак ми се иска ама..тва майка ми е същинско зло..не мога да я понасям .. и ако на тея години имаше друг начин да се издържам ,освен на магистралата.. ся може би нямаше да съм в нас.. поне докато баща ми не се върне (след няколко месеца)..
и според теб как би могло да стане??Първоначално написано от nPeEbaH
![]()
Не бих. Не мога да се гледам сама >.< и там където бих отишла няма да е по-добре от вкъщи.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Никога не бих избягал-имам страхотно семейство, а и в къщи имам всичко, което ми трябва![]()
Никога не бих избягал-имам страхотно семейство, а и в къщи имам всичко, което ми трябва![]()
ами у приятелПървоначално написано от TheOnee
![]()
да ще избягампо различни причини .. които са породени от проблемите които създава малкият ми брат
![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Първоначално написано от Aleandra
мда, пък и защо да си го причинявам на мен и на близките ми..така или иначе ще се върнаПървоначално написано от bybinkaf
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.