.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 168
    Едва ли. Мислите за бягство обикновено са много несериозни, особено ако става въпрос за дългъг период от време.

Повече от фен
    Едва ли. .

Супер фен Аватара на gabi_94
    Имам огромно желание, но нито има къде да отида, нито с кого...така че ще се примиря с всичко...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на sunshine955
    незнам едва лии .. дано не ми се налага ..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    И като избягам от вкъщи къде ще отида?
    Под някой мост, може би ..
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Хахаха по нагоре гледах едно момиче е писало " на 14 съм и няма как" .. е кфо ? И аз съм на 14 и ми се искаше много поне за 2 дена да не търпя мърморенето на наще и да се махна,но си мислех,че няма да го направя .. И така миналата седмица се скарах с тях,но не избягах.На другия ден като за пръв път всичко спокойно ала бала .. отивам на кафе и ми казва една приятелка "баща ми пак ме удари и сега няма да ме види в нас" аз предчувствах нещо,колкото и смешно да звучи,но си бях взела фондютена в джоба Само я попитах " и къде ше отидеш " , а тя ми каза,че ще ходи с приятелят си ( моят бивш ) на селото на негов приятел и аз казах еми перфектно тогава и аз няма да се прибера ( като казах,че на този ден отношенията с наще бяха добри и нямах повод да бягам,но кой да му мисли .. " На вечерта превозите нещо се объркаха,един влязъл да се къпи друг тва онова .. МОЛА затваряше и нямаше къде да стоим на студа,а една фр искаше да ходи на друго село при нейна фр на купон и решихме че ще отидем с нея защото превоз за селото което искаме ние нямаше.Обадихме се на приятелката на това момиче и тя каза че ще ни плати таксито дотам.Отидохме на купон ала бала,но моята фр искаше да си е с гаджето и и беше сдухано.Едно момче от компанията благоволи да ни закара до другото село,ние взехме и още една позната оттам и и навлякохме проблеми после ;дд Нооо важното е,че си искарахме супер якооо И на другия ден се прибираме на СТОП .. абе баси приключението искам пак

Голям фен Аватара на ysmivka
    Не, не бих. Не виждам причина за това.
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

emi chesno da vi kaja ne iskam da bqgam.. zashtoto se razbiram mn dobre s tqh i ne mislq da go rpavq

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Аз съм бягал... нямало ме е по 2-3 дни. Просто понякога ми писва наще да се карат до зори и понякога мятането на ножове и къртенето на зъби ми идва в повече и просто си излизам От нас ще се махна при първа възможност и повече няма да ме видят... никога

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Не, нямам причини за това, за което много се радвам Иначе като малки искахме с приятелки да бягаме от детската градина и от нас, просто така- за "приключението" Ноо бяхме твърде ограничени в мисленето и докато измисляхме план, завършихме децката градина Някои от тях пренесоха плана в юношеството си и си бягат редовно от училище,а чат пат и от къщи. Нямат основателни причини за това, просто така им изнася
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    миии ако ме изнервят много,много...бих се хванала пътищата,за да ги накарам да се държът по-добре

мм не няма причина

Ми помисляла съм , но като си представя , че ш' см клошар,не ,не ,не , и НЕ Не бих,инъче като малка си бях приготвила нещата с една моя фр (тя ми е съседка) и се бяхме уговорили , като заспят родителите ни , да излезем и да се срешнем на улицата Срещата беше в 2 часа посред нощта , но я проспах И накрая като я питах дали е 0тишла, ми отговори с : НЕ и последва бурен смях

бягала съм веднъж и не бих втори път - моето легло си е най-удобно .. иначе понякога не се прибирам с дни у нас .. ама то не е бягство .. щото нашите знаят къде съм или си мислят че знаят .. а иначе редовно приютявам изгонени или избягали френдове
    FUCK-тически не ме интересувате..

да.. бягала съм.. и даже в момента пак ми се иска ама..тва майка ми е същинско зло..не мога да я понасям .. и ако на тея години имаше друг начин да се издържам ,освен на магистралата.. ся може би нямаше да съм в нас.. поне докато баща ми не се върне (след няколко месеца)..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от nPeEbaH
    Мн сте кухи. Не бягайте от вкъщи. Накарайте вашите да избягат
    и според теб как би могло да стане??

не бих ..
    Нямаше логика,беше любов.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Не бих. Не мога да се гледам сама >.< и там където бих отишла няма да е по-добре от вкъщи.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Бягала съм два пъти, но все пак вкъщи си е най - добре. Колкото и проблеми да имам вкъщи с родителите ми няма да го повторя.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Никога не бих избягал-имам страхотно семейство, а и в къщи имам всичко, което ми трябва

Никога не бих избягал-имам страхотно семейство, а и в къщи имам всичко, което ми трябва

Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic

Супер фен Аватара на Everytime
    Цитирай Първоначално написано от TheOnee
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    ами у приятел

да ще избягам по различни причини .. които са породени от проблемите които създава малкият ми брат
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Няма причина, която да ме накара да избягам.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от bybinkaf
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Няма причина, която да ме накара да избягам.
    мда, пък и защо да си го причинявам на мен и на близките ми..така или иначе ще се върна
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си