- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бихте ли избягали от вкъщи и защо ?
Ами не съм бягала, но сериозно съм се замисляла да избягам, ако родителите ми не се примирят с едно мое решениеМа се съмнявам да избягам, де
Пък и ще съм на 18, тва не се брои за бягство
![]()
![]()
еlsy![]()
да ама няма де да ида! Щот наще са супер гадн а баща ми само се оплаква пък кат се върне сяда на компа и после спи никво внимание не отделя нит на мама нит на мене а кат отида да му изкам нещо ме изрязва а майка ми тя пък толзоз са оплаква кой клас станах за 5тица шми са кара туй че тя през живота си не е имала 5тици мен кво ме грее мене!![]()
![]()
![]()
не бих избягала,защото и без т'ва през седмицата виждам родителите си 1/2 пъти и прекарвам само уикенда с тях..всяко време с майка ми и баща ми за мен е ценно.
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Не бих, чувствам се идеално в нас !![]()
To infinity and beyond.
ми аз съм бягала от вкущи ,но след няколко часа ме намериха в лелями и малко ми се поскараха щот бях 2-3 клас но после ми купиха тортичкаи сега пак бих избягала щот наще са мн кофти хора по точно майка ми и пастрогът ми
![]()
да ги насерат кокошките
![]()
Първоначално написано от ecstazy
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Не съм бягала и не бих.. като се нервирам за нещо излизам да направя 2 обиколки в парка, да ме лъхне малко вятъра да се кротна и се връщам.. Един път малко се забавих и бяха пратили брата да ме търси.. ама се разминахме нещо, аз се прибрах, него го нямаше..
Иначе един ден ще се преместя, да съм самостоятелна...![]()
не
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Не бих избягала,в много добри отношения съм с родителите си.А и няма къде да отида и какво ще правя без пари? Не мисля че бягството е решение на какъвто и да било проблем.
Никога няма да направа такова нещо,дори и в най-лошият случай.
бягала съм.. за час два.. за повече рпосто няма смисъл.. много добре се разбираме.. за сега
Да избягам - не, но ако ме ядосат много съм измислила хиляди места, където да се скрия и да не ме намерят поне 4 часа![]()
Бягала съм, защото нашите се бяха скарали мн жестоко и аз бях свидетел на 2 часовия спор. Даже не бяха забелязали, че ме няма. Когато ме намериха (след половин час или повече) имаше купища извинения и сълзи, но тогава си го заслужиха. По друг повод дори не съм мислила да бягам.
^^^
Бургас <3
Бих,ако имах възможността и средствата.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Зависи от обстоятелствата.В случай на бягство съм си подготвила една малка чантичка-в нея има около 15 лв. ,слънчеви очила,сухи и мокри кърпички,химикал и тефтер.Телефона и ключовете направо ще си ги взема.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Бих избягала, заради приятел ,... ако има нужда от мен, а родителите ми не ме пускат .. или ми забранят да се виждам с него ..
Бих избягала ии ако продължават тези всекидневни караници
Не, не бих
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Преди години исках,а сега просто искам да се изнеса от нас(понякога).![]()
Бих,щото наще ми лазят по нервите![]()
The time's for sobieski