- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakvi sa tezi zvuzi kogato pravim sex?
ei tinove nz shto ama kogato pravim sex sas priqtela mi se chuvat nqkakvi zvuci ot roda na pradnq ama ne e pradnq shot izlizat ot vaginata mi!i mno me e sram za tva ot nego!a az ne sam vinovna.Stava nevolno.Nqkoi ako ima podoben problem neka pishe Trqbva da se spravq s tva neshto.daite mi savet!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
ako go pravite s prezarvativ na4i e ot nego ne se pritesnqvai ako go pravite bez ve4e nz![]()
Ем и аз съм имах същия проблем и тои се полочавапе на задна както се казва (:
Но само така ..
Проблема незнам как да го избегнеш
Това е от самата поза...
Такаче няма от какво да се притесваш
Просто обесни на приятеля си че това е нещо нормално и не е пръдна както ти го нарече няма от какво да се срамуваш
Ne se pritesnivai pile, pri nas dnes sashto stana tova, mi i az nemoga da si go obiasnia tochno kak stava takav zvuk (sluchva se po niakoi pat kato go pravm), no neshto kato vakuum se edno dokato vliza i izliza i prachka, no ne se plashi ako ste kato nas nie ot 5 godini sme zaedno i veche ama nishto ne ni pritesniava, (deto se vika kato vlezem da se kapem i se opikavame telchata) kav sram be momiche , ako se obicahte niakv sram niama. Aide i mnogo seks vi jelaia che, bez seks sme e zakasali, jivota e radost i taga, no sas seks e strahoten
Chao pileta
vliza vazduh vav vlagali6teto ot tova e
Първоначално написано от Анонимко
Да и аз това щях да кажа![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Взехте ми думите от устата!Първоначално написано от Sisilota
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Еспумизан вагинално...
da i naa men mi se slu4va i mu obqsnqvam 4e prosto vliza vuzduh i se polu4ava vakum ama toi mai ne vqrva
Просто партньорът ти вкарва въздух в теб, който, логично, после трябва да излезе някак си. Презерватива не играе никаква роля. Това е нещо нормално и се случва с почти всички двойки.
При мен даже приятеля ми ми се извинява, задето пак ме е напълнил с въздух![]()
Еми по често се случва когато правиш секс с презерватив получава се нещо като вакум и затова и на мен ми се е случвало много пати.
Нормално е.Получава се от попадането на въздух във вагината ти.И няма нищо срамно,просто понякога се получава.![]()
Усещам, че си попръдваш, ама не искаш да си кажеш.![]()
П.С.
Какво може да е?! Другите го казаха вече...
Собственост на Canis_Dirus
и аз не вярвамПървоначално написано от gafinka
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Това е нещо напълно нормално и няма защо да се притесняваш. Получава се, защото във влагалището ти навлиза въздух и след товасе получава и този шум.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Както казаха компетентните постове по-нагоре това се получава понеже се вкарва въздух и се получава нещо като вакуум и след това логично е да се чуе този специфичен звук на изпускане на въздух
Напълно нормално е , в началото и аз се притеснявах като се получаваша, не за друго, а защотото приятелката се притесняваше , че ги издава тези звуци. Сега ми се струва толкова нормално , че не му обръщам внимание. С времето ще свикнеш с тези звуци и няма да ти правят впечатление![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
бе само не ми стана ясно как така влиза въздух пък се получава вакуум ...![]()
иначе си е нормално това ... особено при по бурен секс ... като се получи така натискам корема на приятелката ми за да излезе въздуха ... няма място за притеснение ... напълно нормално е това
Вакуум не се получава просто влиза въздух.Опитай се да си вдигнеш краката и да застанеш на "свещ",постой малко така и като си свалиш краката пак ще усетиш![]()
кой !? аз ли !?Първоначално написано от find_m3
![]()
Далеч, по-неприятно е да се чуе джвакене, когато моите вагинални сокове се опрад до мокрия му корем(пак от вагинални секрети). Много е смешно. Все едно се плискаш в бесейн. Авторката да каже дали отговорите я удволетворяват, чеда заключа темата!
krem4e neska 6to samo zakliu4va6 we
/??
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Много безсмислени или приключени теми. Пречи ли ти нещо? коя тема съм заключила неправомерно?
Ok xora mno vi blagodarq za tva 4e me svetnaxte po vaprosasamo za edno neshto se pritesnqvam oshte kak da my obesnq che tva idva ot vaginata a ne e pradnq!?
![]()
emi na men purviq put kato mi se sly4i /bqxme na zadna/,se oburnax i izcepix ne6to ot sorta na "tva ne e tva,spox"toi me izgleda i vika,4e znae i da ne se pritesnqvam,ta ako mom4eto e opitno moje i ve4e da e razbralo,4e stava vupros za ne6to normalno,ako ne-zapo4va6 da obqsnqva6 i drobi6 s nay4nite termini
yspex...