.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    kos1m4o
    Guest

Поблемче с бръсненето на триъглника ???

Имам проблем с обекосмяването на триъглника, реших, че е време да си почистя космите и ок зех самобрасначка като най-безболезнен вариант и пържия път сложих пияна и на контра ги и избр1снах и не се бях порязал ама имаше местенца кадето сълзеше кръв.Тва много не ме претесни ама втория пут станаха супер много и стана супер гадно смисал никъде не сам порязан ама има кръв ...като че ли от самите корени ....

Moderated by Aleandra
    т. 1 от Правилника!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Не ги бръсни на контра, особенно там.
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    Наистина на триъгълника контрата не е добро решение. Иначе се появяват много повече врастнали косъмчета, кожата се дразни повече и т.н. Бръсни си по посока на растежа на косъма и няма да имаш проблеми.

Бръснеш се по посока на растежа на косъма.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Re: Поблемче с бръсненето на триъглника ???

Цитирай Първоначално написано от kos1m4o
    Имам проблем с обекосмяването на триъглника, реших, че е време да си почистя космите и ок зех самобрасначка като най-безболезнен вариант и пържия път сложих пияна и на контра ги и избр1снах и не се бях порязал ама имаше местенца кадето сълзеше кръв.Тва много не ме претесни ама втория пут станаха супер много и стана супер гадно смисал никъде не сам порязан ама има кръв ...като че ли от самите корени ....

Moderated by Aleandra
    т. 1 от Правилника!
    първо: като ги бръснеш стават после още по черни големи и грозни .
    второ:по добре си земи депилатоар или ходи на кола маска....
    аз примерно там ги махам с епилатор не боли чак толко много.свиква се.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

o ne s epilator boli po-dobre kola maska

Re: Поблемче с бръсненето на триъглника ???

Цитирай Първоначално написано от namina
    Цитирай Първоначално написано от kos1m4o

Moderated by Aleandra
    т. 1 от Правилника!
    първо: като ги бръснеш стават после още по черни големи и грозни .
    второ:по добре си земи депилатоар или ходи на кола маска....
    аз примерно там ги махам с епилатор не боли чак толко много.свиква се.
    С депилатор е по-зле даже и от бръсненето - пак стават гъсти и черни, а и може да ти стане нещо на кожата, пък и не се махат съвсем от основата както при бръсненето.

И двете са лош вариянт според мен.
    Impossible is Nothing...

Brysneneto na kontra ti razdrazva kojata taka 4e opitai s epilator ili kola maska .... rano ili kysno se svikva s bolkata
    Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!

бе луди ли сте с кола маска и епилатор мн боли примерно аз както ги бях бръснала и после имах рани4ки от кола маската а преди 3 седмици реших да пробвам с епилатора и пак станаха рани4ки по добре крем4е или бръснене

абе как с кола маска там?! аз точно веднъж си направих и кожата ми стана синъо черна защото ми се напукаха капилярите на кожаата и...бляя гадно беше

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    При момчетата не е ли ромбче бе ?
    Смисъл чувал съм, че при момичетата е триъгълник, а при момчетата е друго..

юаи

Ами не ги бръсни тогава,само ги подстрижи колкото можеш по-късо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си