- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Поблемче с бръсненето на триъглника ???
Имам проблем с обекосмяването на триъглника, реших, че е време да си почистя космите и ок зех самобрасначка като най-безболезнен вариант и пържия път сложих пияна и на контра ги и избр1снах и не се бях порязал ама имаше местенца кадето сълзеше кръв.Тва много не ме претесни ама втория пут станаха супер много и стана супер гадно смисал никъде не сам порязан ама има кръв ...като че ли от самите корени ....
На това му се вика кръвоизлив или някакви телца от вътре са се скъсали или нз ... не голяма работа.. не болка за умиране ама следващия път зарежи самобрасначка а с една кола маска хем е по ефективно хем най лесно и барзо... малко боли но това вече си е от времето ще спре...Първоначално написано от kos1m4o
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
А тестисите как ???
е тука фащаш брасначката)) ако не пробвай с кола ако на колата не ти останат топките кажи и аз да пробвам
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Това се получава, защото кожата ти е нежна и явно си я раздразнила много. Не е фатално, но трябва да внимаваш да не се инфектира. Изчакай да се успокой дразненето, то ще си мине само и следващият път, ако има такъв, първо си вземи топъл душ - парата омекотява косъмчетата и няма такова дразнене. Първо ги обръсни по посока на косъма, а после на контра, ако не кървиш пак. Има специални кремове за бръснене в тези зони, които успокояват кожата. А що се отнася до кола маската НЕ Я ПРАВИ САМ или поне не първия път, защото отново могат да се получат същите "кръвоизливи"
"Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса."
Това мисля че е момче се пак не съм чувал момиче с топки а за кола маската ще го преживее .. така или иначе ще и излизат поради нежната му кожа...Първоначално написано от Bebun
h1
asl?
wanna Fuck ?
Мерси. Аз междувременно бях в банята за "трети рунд " този път бяха значително по малко капчиците, ама пак си ги има.Аз междудругото се къпя с много топла вода независимо по кое време от годината и почистването го оставям за най-накрая.А за колата маска колко често може да се прави(за колко време космите достигат дължината подходяща за това)???
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!