- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хората, които се правят на всезнайковци
Извинете за глупавата тема, но понякога не ви ли дразнят хората, които се правят на по-умни от другите? Тези, които не говорят на нормален български език, а с някакви заучени фрази и "дълбокомислени" думи. Хора, които и за най-малкото нещо ще употребяват думи като "екзистенциално", "плетора", "позиция" и т.н. Хора, които без да ви познават ви питат "Какво ти става?"?
Аз пък си се кефя.
Има и друг вариант - на едниим харесва, на други - не.
(ахха, изцепих израза)
Благодаря ти, че попълни иначе така богатия ми речник от сносни думи с великолепно значение, звучене и смисъл."екзистенциално", "плетора", "позиция"
Ти си злато.
Хаха.
Аз не казах интелигентните, а тези, които се правят на такива.Първоначално написано от thefreak
Оу,той знае думи като парадокс.Колко завладяващо.
Всъщност не ме дразнят.И те са глупаци
Обичам едни двама такива.
А за тези ви странни думички..ами те си съществуват в българския,това че вашия речник не е достатъчно разнообразен,не означава,че използваното от тях е странно или умно.
често и аз се заигривам с думите.
Така или иначе са доста,поне да ги използваме![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
самият факт, че ползваме думите, ни прави глупаци, защото който говори, не знае, който мисли с думи, не може да познае
![]()
Потърсете в Гугъл: "teenproblem "тъп форум"" и отидете на четвъртия резултат. Ето това е истината за този форум.
Дразнят ме такива, които си мислят, че разбират от ВСИЧКО и са компетентни във всяка една област... и спорят за неща, които не са чували/виждали даже...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Дам, тез дето се изказват без да са на ясно наистина малко лазят по нервите.. но пък това си е проблем на тоя, който се нервиПървоначално написано от Lady Death
Все пак тук всеки има свободата да бъде такъв, какъвто е (иска да е) Тъй че няма място за дразнене - въпрос на личен избор
![]()
Хората, които се правят на всезнайковци... са комплексари !
а "позиция" откога стана сложна и дълбокомислена/?!/ дума? (:
защо трябва хората да говорят с набор от двеста думи,две от които са "както знаеш"?за да не ги сметнат за надути интелигенти?хаха..
то по друг начин май никой не може..който мисли с думи
хах тцтц кви са тия работи.Има някои дето наистина може и да не зная за кво иде реч и се пак ползват такива думички но доста хора всъщност имат богат речник и това е
Ако за теб 'позиция' е сложна думичка.. то не другите са интелигентни... ами.. ти имаш проблем![]()
Не ме дразнят много. Даже се кефя да споря с такива хора![]()
Аз се кефя да слушам и общувам с такива хора, не ми пречат,даже се раздвам,че ме обогатяват по някъф начин . Колкото до тези , които се правят на такива, те се познават веднага, имала съм такива случаи , каже някфа дума , която изоообщо не се връзва или не пасва в контекста на изречението и ми става смешно.даже не ги поправям-нека се излагат
![]()
именно...Първоначално написано от _donna_
и пак стигнахме до Стайнбек.
а уъз гона сей ит,ънтил а гат хаа..
Абе може да се мисли не само с думи да ви кажа аз![]()
ела на концерт и ще ти демонстрирамПървоначално написано от _donna_
![]()
аа..така ше каеш ти.
чувството не е мисъл.
както и действието,ако е извършено спонтанно.
Хванала си се за тоя стабиляга Стайнбек и те тва е :РПървоначално написано от _donna_
абе..стига с тия думи вече
не ги харесвам и това е.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
_donna_, знаеш ли за какво се сещам всеки път, като мерна ника ти из форума?! за това:
"Requiem - aeternam, aeternam - dona - eis, dona, dona - eis - Domine.... et lux perpetua, et lux perpetua - luceat, luceat eis" ... и т.н. ) /цитирам по памет/..звучи така:
http://miladonna.data.bg/Mozart%20Re...20aeternam.mp3
ето тези хора пеят с думи /макар и на мъртъв език/, свирят с ръцете си, но мислят със сърцето и емоцията си![]()
за твое сведение млади момко....едната ми леля се правеше на мн умна мн учена много си го беше вирнала(за носа)става въпрос другите сме били прости и тъпи и са боквално полудя защото беше 2 седмици в лудницата.......Първоначално написано от machoka
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!