.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    млъкнете бе идиоти
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами може би някои хора са по-начетени от други и въртят в речника си повечко думи.Или интересите им се простират по-далечко от 1 сфера.Били ви говорили какво са чели, ами може би искат да обсъдите темите, да проведат свестен разговор, да ви научат на нещо.Вие решавате , че се хвалят.Избивали комплекси, а има ли минимален шанс( ) да са интелегентни?!Значи е по-добре да си говорим за глупости и да убиваме мозъка си с ежедневни глупости, потопени в умряла реч?!Много интересна логика.Това, че се чувставате по-глупави и засенчени, не означава, че трябва да казвате, че ви дразнят хора, които са по-еродирани от вас, капиш?
    Абе по-добре да си говорим кой къде бил и какво правил, от колкото за политика.
    Ми за мен не е.Аз се отегчавам да си говорим за глупости.Предпочитам политика.Въпрос на предпочитания.

Guest
    Ами може би някои хора са по-начетени от други и въртят в речника си повечко думи.Или интересите им се простират по-далечко от 1 сфера.Били ви говорили какво са чели, ами може би искат да обсъдите темите, да проведат свестен разговор, да ви научат на нещо.Вие решавате , че се хвалят.Избивали комплекси, а има ли минимален шанс( ) да са интелегентни?!Значи е по-добре да си говорим за глупости и да убиваме мозъка си с ежедневни глупости, потопени в умряла реч?!Много интересна логика.Това, че се чувставате по-глупави и засенчени, не означава, че трябва да казвате, че ви дразнят хора, които са по-еродирани от вас, капиш?
    Абе по-добре да си говорим кой къде бил и какво правил, от колкото за политика.
    Ми за мен не е.Аз се отегчавам да си говорим за глупости.Предпочитам политика.Въпрос на предпочитания.
    Тогава стой по-далече от мен.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    ^ аз там учих и съм всезнайко - знам какво е парадигма
    Ето какви "прекрласни" хора учат в 23 СОУ:
    - зубъри - 10%
    - чалгари, фешъни, "яки мацки", гейове - 80%
    - олигофрени - 10 %

Няма нормални там. Аз учих там и знам! От моя клас само аз и едно друго момиче бяхме нормални. А в 24 СОУ и 44 СОУ хората са добри!

^ абсолютно вярно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си