.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 183
    НяхНях
    Guest

Фешъните-Смях в залата или Не ги разбирам?!

йте! Кажете според вас, такйа наречените "фешъни" в тяхното услие да бъдат модерни, и интересни не се ли престарават?Чесно казано просто немога да асимилирам техния "смесен стил" акойто на нищо не напомня, хем е Emo хем е нещо близско do House културата а и се стреми към спортивното. А нито един от тези стилове не е взаимно свързан, и се получава "куча марка" ! Прав ли съм или просто съм прекалено глупав да асимилирам?

Град
    София

Re: Фешъните-Смях в залата или Не ги разбирам?!

Цитирай Първоначално написано от НяхНях
    йте! Кажете според вас, такйа наречените "фешъни" в тяхното услие да бъдат модерни, и интересни не се ли престарават?Чесно казано просто немога да асимилирам техния "смесен стил" акойто на нищо не напомня, хем е Emo хем е нещо близско do House културата а и се стреми към спортивното. А нито един от тези стилове не е взаимно свързан, и се получава "куча марка" ! Прав ли съм или просто съм прекалено глупав да асимилирам?
    Ми то ако става за въпрос най-много чалга има в тия "кучи марки".Аз ги разбирам перфектно....гледат прекалено много Планета ТВ и после си теглят от нета готик картинки и почват да се мажат с тонове грим ,правят си тъпи прически и си обличат клошарски дрехи било то момчета или момичета

НяхНях
    Guest

Re: Фешъните-Смях в залата или Не ги разбирам?!

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Ми то ако става за въпрос най-много чалга има в тия "кучи марки".Аз ги разбирам перфектно....гледат прекалено много Планета ТВ и после си теглят от нета готик картинки и почват да се мажат с тонове грим ,правят си тъпи прически и си обличат клошарски дрехи било то момчета или момичета
    много вярно!

Прекалено се впрягаш.Всеки има прао да се облича и да живее както иска...и 1000 теми да напрайте за тях,няма да ги промените
    Живей си живота и гледай себе си,пък другите да праят квото искат.

Guest
    emi se pak ne osuznavate li 4e taq zima vs 6e sa nqkvi emota i punkari - tva stana novata moda!tva e tupo! te se imat sobstvena kultura i jivot kakto vseki otdelen still i na4in na jivot...hip-hip house chalga i t.n. Vseki gleda da kopira i da se prai na vs ostanali...az si ostanah house makar punk modata i t.n prosto sym minala prez tva i ne iskam da se vru6tam...obli4am se kakto si iskam i nai-ve4e s moq si house still ili tam kakto mu vikat fashion ili ne6ty takova makar 4e mu mina modata mislq 4e vseki trqbva da si izgradi still i taka ...ama trudno stavat teq raboti [/i]

Супер фен Аватара на rakiQ
    оф тия фешъни да не са златни бе
    чак теми за тех..БОЖЕ.......................мн сте зле...

Няма нужда да разбирам някого, за да не ми харесва.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Направо ас жалки

lol.......imate mn gre6no razbirane........fashion ozna4ava moderen 4ovek.........
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    в килера
    Ами не ми харесват... всичките са клонинги с големи слънчеви очила и грозни прически

Guest
    Ами аз пък си мислех че фешън и емо са съвсем различни неща честно казано мразя емотата особено тия дет не са а само се правят на такива

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    az lichno puk ne xaresvam momcheta fashion-i -momi4etata sa po qki ..sashtoto mislq i za emovcite

Guest
    Aweeeeeeeeee kvi fashion-i vi gonat tea sa si jivi geitaci... pendeli grozni...super tupo e da vidish mom`e na grimirano slojila cakite vrutnalo per4ema na lqvo vurvi i si vurti duparata...basi zletata ide mi da povurna ot takiva!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Aweeeeeeeeee kvi fashion-i vi gonat tea sa si jivi geitaci... pendeli grozni...super tupo e da vidish mom`e na grimirano slojila cakite vrutnalo per4ema na lqvo vurvi i si vurti duparata...basi zletata ide mi da povurna ot takiva!
    =D> =D> =D> =D>

според мен някои от комбинациите се полу4ават добре, но под4ертавам само НЯКОИ! ина4е аз поне не мисля, 4е не трябва толкова много да се увли4аме помодата ...прекалените работи не са хубави според мен

и на мен ми е омръзнало от нафръцкани пикли и пикльовци

ОМГ!още ли има хора които разделяте хората на по стила в които се обличат или каква музика слушат?!.. глупаво е .. а и в момента си мисля само че им завиждаш... нямам нищо против тях.. даже наи добрата ми фр е фешънче !! и с нея се разбираме прекрасно.... не заради друго ми щото под дрехите и се крие човек на които знам че винаги мога да разчитам!! както и тя на мен ест..

аз ли завиждам???

Цитирай Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
    аз ли завиждам???
    В интерес на истината го казах за автора на темата... както и да е ..

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Xaxx Be ei nqma obijdate feshunite we .... FaShIoN sTyLe RuLZzzZ :P \/ \/ \/

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

хаха добре нп...сори ако съм изглеждала гневна

и все пак ™.::CeCkO®BoY::.™ не мислиш ли 4е прекаленото кипрене не е хубаво....ииии не се лидразниш от хора, които непрекъснато се фръцкат с това колко са модерни? аз ли4но съм против тези две неща

Град
    София
    Понякога в стремежа си да бъдат по-актрактивни стават смешни.

Have you come for my forgiveness?
    There's nothing left to give...

Град
    Пловдив
    Абе хора не ви ли писна от ГАЗАРчЕта с розови блузки,смешни прически... герданчета и "Оригинални" очилца?
    Всичките по суетни и от парижки госпожички.МЪЖЕ? Аман от цигания... аман от чалгия аман от простотия...
    Имайте свое мнение... не бъдете стадо

Според мене секи си има индивидуалност, ама неможе от 9 млрд. души на тая планета секи да е супер отличаващ се от другите(не казвам че няма такива) така де имам в предвид че винаги когато става въпрос за дрехи(както се заговори по-нагоре някъде) и ти си купиш 1 блузка за 20 лева да си мислиш че си уникален с нея и че си мн различен с нея само щото ти харесва. Няма как трябва да приеме всички онези които не споделят наще интереси и там квото ида било.Приемете ФЕШЪНИТЕ щото и вие сте едни от тях не знаете все пак какви сте в очите на другите нали така (а що се отнася моето мнение за тях-ми не ми пречат, не си тровя душата да си мисля за тях ) малко ми е объркан поста ама ми се приспа и тка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си