.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 183
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]ОМГ!още ли има хора които разделяте хората на по стила в които се обличат или каква музика слушат?!.. глупаво е .. а и в момента си мисля само че им завиждаш... нямам нищо против тях.. даже наи добрата ми фр е фешънче !! и с нея се разбираме прекрасно.... не заради друго ми щото под дрехите и се крие човек на които знам че винаги мога да разчитам!! както и тя на мен ест..

=D> =D> =D> =D> =D>
    SPRETE DA ZAVIJDATEEEEEEEE VEEEE!!!!!!

Абе хора не ви ли писна от ГАЗАРчЕта с розови блузки,смешни прически... герданчета и "Оригинални" очилца?
    Всичките по суетни и от парижки госпожички.МЪЖЕ? Think Аман от цигания... аман от чалгия аман от простотия... Shame on you Shame on you
    Имайте свое мнение... не бъдете стадо
    и мен тфа определно ме изкефи

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Цитирай Първоначално написано от asinkaa
    Абе хора не ви ли писна от ГАЗАРчЕта с розови блузки,смешни прически... герданчета и "Оригинални" очилца?
    Всичките по суетни и от парижки госпожички.МЪЖЕ? Аман от цигания... аман от чалгия аман от простотия...
    Имайте свое мнение... не бъдете стадо
    Много ОрИгинално го написа
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

много ме дразнят тъпите фешани.
    1 Сичките изглеждат еднакво. (дрехи, аксесоар(сл. очила тип муха))

Копирачи са( някои момичета видели емота на снимки и вече и те с бритони, без да осъзнават какво значи )

Едно 80% са супер надути, курви, мислещи се за големите работи.

Guest
    da ve za6to li i az si mislq 4e zavijdate?ima golema razlika mejdu metalka i fe6anka-za tva kajete za vas koq e po krasivata?!nali vsqko momi4e me4tae da e kato barbi e fe6ankite malko ili mnogo sme go postignali,i predstavete si edna takava krasavica kato zastane do momi4e s 4erni drehi ,fle6ove i sekvi takiva.are molq vi se tfa e grozno tui4e ne govorete za fe6anite!!!

Аз пък съм метълка и съм красива. И 100% съм по-стилна от теб.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    И какво, ако си по-красива от мен, след като си проста селянка и не можеш едно смислено нещо да кажеш, а веднага обиждаш?
    Браво!!!

а аз определено не ща да съм барби тъпо е и е лигаво.Барбитата са едни смотани и вързани и в ръцете и в краката абе в всяко отношение.Се 1 не познавам фешъни.Айде бегайте бе

Голям фен Аватара на CraZyTyY
    Град
    Пловдив
    feshan=копираща машина не че имам нещо против тях но си е така \/
    no relationship, no emotion, just sex..

VIE KOGA 6TE SPRETE DA SE DELITE NA EMOTA FASHINII TAKA NATATAK VSEKI IMA PRAVO DA PRAVI KVOT SI ISKA
    KAKVO
    TOLKOVA????????
    OTIVA6 V DADEN MAGAZIN KUPYVA6 KAKVITO DREHI ISKA6 I TOVA E STIGA S TIQ FASHIONI,EMOTA I DR TAKIVA TVA E NAI-TAPOTO NE6TO DA SE DELQT
    I NIKOI NE E VINOVEN 4E HARESVA MODERNITE DREHI
    EDNI IMAME STIL NA OBLI4ANE ZA DRUGITE PROSTO IMA KULTURA KATO HOUSE SPRETE 4ESTNO
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Guest
    lo6oto e 4e primerno otivam v magazina na geox i si kopuvam orig italianski obuvki a idva nqkakuv fa6ion selqk s qke de puta madre ot sergiqta za 10lv i se pravi na top model pone da kopuvat markovi drexi a ne sas selskite o4ila za 5lv ot garata da se praqt na tom kruz det moite struvat nad 100lv i sa quiksilver!

Guest
    ups no zabravix su6to tolkova tupo e da otide6 v magazina na osiris i da si kupi6 takiva 6tot si oti6al na pametnika vidql si skeitar4etata i si gi kopuva6 za6toto tova e moderno su6tata seleniq e kat s fashionite!

много хора ми казват че стилът ми наподобава така наречените fashion-и!Само че аз не се обличам така за да копирам някого,а защото така ми харесва.Всеки има право да се облича както му харесва.Немога да разбера защо се дразните от стиловете на другите?някой може и да не харесва как се обличате вие-това си е въпрос на вкус.Ако приемем че съм фешънка,защо задължително трябва да съм проста,селянка и т.н.?Аз не се смятам за такава,напротив.Смея да твърдя че съм достатъчно интлигентна и това не е само мое мнение.това че се обличам така не ме прави "друга класа" както някои се изявиха преди мен.
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    lo6oto e 4e primerno otivam v magazina na geox i si kopuvam orig italianski obuvki a idva nqkakuv fa6ion selqk s qke de puta madre ot sergiqta za 10lv i se pravi na top model pone da kopuvat markovi drexi a ne sas selskite o4ila za 5lv ot garata da se praqt na tom kruz det moite struvat nad 100lv i sa quiksilver!
    на тебе искам да ти кажа че макар и да нося такива дрехи-това не означава че са по 10 лв.това за цената на дрехите си е коренно различна тема.аз си купувам маркови дрехи-поне повечето ми са такива,но не претендирам с това.Защо си мислиш че марковите дрехи са само един стил?и какво право имаш да говориш така за човека само защото използва по евтини дрехи-мислиш ли че е твоя работа?откъде накъде ще му държиш сметка.ти като имаш възможност да си купуваш скъпи неща за кфо тряа да наричаш останалите "селяци"?ти да си чувал че не всеки има възможност да дава по 100 кинта за едни очела???

п.п.извинявам се за дългото изказване,ама исках да му кажа всичко на тоя...тежкар!!!

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Ми квото и да си говорим, мен Fashion-ите ама ИЗОБЩО не ме радват, ама ИЗОБЩО! АУ, драйфа ми се.. само не ме нападайте, щото тва си е ЛИЧНО МОЕ мнение.. много се дразня като видя ФЕШЪН NA РАСТА.. ЛЕЛЕЕЕЕЕ, някви хора си правят раста, а дори не слушат реге и рага.. нямат си и помятие от тази култура, а само защото е модерно.. направо къртят.. ужас.. мен ме напушва смях като видя някое чалгарче с фешън прическа и със ЕЕЕ**ти самочувствието.. не знам.. металите, пънкарите и емотата не ме дразнят, ама тоя фешъни направо от вътре ми идва да им се изхиля в лицата като ги видя хахахах
    освен това мн ме дразнят, че взимат от метали, рейвъри, пънкари, емота по нещо.. и правят някъв микс.. което е УЖАСНО ГРОЗНО.. направо нямам думи.. ОТВРАТ.. поне на мен не ми харесва де )

MN STE ZLE BE
    VSEKI SHTE NOSI TOVA KOETO MY HARESVA I KAKTO SI ISKA TAKA 6TE GO NOSI.......
    AZ NAPRIMER SAM FASHION NO NE GLEDAM KAKVO E MODERNO NOSQ TOVA KOETO ME KEFI.
    PFFF NE NALAGAITE MNENIQ STAVATE BANALNI
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Град
    някъде там..
    spored men seki ima pravo da se oblicha kakto si iska, da si napravi kakvato si iska pricheska i da se dyrji kakto iska... men lichno fashionite me kefat seki si ima razlichen vkus ...
    I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend

Град
    Цитирай Първоначално написано от I'm~peRfecT~F
    spored men seki ima pravo da se oblicha kakto si iska, da si napravi kakvato si iska pricheska i da se dyrji kakto iska... men lichno fashionite me kefat seki si ima razlichen vkus ...
    Еми да.. мен пък не ме кефят, какво да направя? просто не ме кефи, всеки има правото да прай квото си иска.. тва е ясно, ама мен не ме кефят.. соррка

barbie__girl,
    защо съм зле, я ми кажи, моля те? Защото си имам собствен вкус и не харесвам Фешъните ли? затова ли? Ако съдиш хората по мнението им за теб.. извинявай, ама тряа да си мн заблудена..
    + това аз НЕ налагам мнението си, няколко пъти казах, че това е САМО МОЕТО ЛИЧНО мислене по въпроса.. ти бъди каквато искаш, никой не може да ти заповядва.. нормално, ама както никой не може да ти заповядва каква да бъдеш, нали се сещаш че така и ТИ НЕ МОЖЕШ да заповядва на другите да имат собствено мнение.. дано цепиш, мацко
    P.S. не се заяждам, не ме яж, просто казвам каквото мисля..
    P.S.2 - А, ако обичаш НЕ ми показвай тази хубава емотиконка..

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Ахахаха, това започна да ми прилича на оная тема "Високите срещу ниските момичета" И тук точно така - сблъсък на хора с различни вкусове и естествено всеки защитава своя със зъби и нокти
    По темата-не харесвам момичетата, които се носят свръхмодерно(какво остава пък за момчетата).А това лято както са модерни ярките цветове...като видя момиче по улицата със розово,зелено,жълто,лилаво. .. .т.н. цветове по нея ... К'во да ви кажа - 'се едно гледам клоун.Нямам нищо против да се носят модерно, но чак пък толкова ...
    + това миналата година, когато СВРЪХМОДЕРНИ бяха ония огромните очила, всеки втори беше с такива Въпреки че на половината народ не им отиваха!Адски тъпо и смешно е!
    Според мен тия хора страдат от липса на собствен вкус.Купуват всичко по магазините сааааамооо защото е модерно ... Тая тема е неизчерпаема, така че няма смиъл да говоря още

xaxa az puk gledam i se staraq da sum razli4en ne iskam da me pri4islqvat kum nikoi rod feshun4eta,emota,metuli i t.n. tui kato nikoga nikoi ne me e pri4islqval kum nikoq grupi4ka ot hora,smqtam 4e uspqvam... naprimer me kefqt o4ilata tip "reindjurski",ama nqma da si kupq,6tot vseki 2-ri selqnin s takiva az iskam da sum razli4en

btw nqkude po-nagore vidqh 1 momi4e... mn stranna teoriq vade6e "az sum feshunka,no kupuvam tova,koeto mi haresva" feshunite ne kupuvat tova,koeto im haresva,a tova,koeto e moderno

Re: Фешъните-Смях в залата или Не ги разбирам?!

Цитирай Първоначално написано от НяхНях
    йте! Кажете според вас, такйа наречените "фешъни" в тяхното услие да бъдат модерни, и интересни не се ли престарават?Чесно казано просто немога да асимилирам техния "смесен стил" акойто на нищо не напомня, хем е Emo хем е нещо близско do House културата а и се стреми към спортивното. А нито един от тези стилове не е взаимно свързан, и се получава "куча марка" ! Прав ли съм или просто съм прекалено глупав да асимилирам?
    +1
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Мега фен Аватара на koalka
    Смешни и еднакви-това мисля.

Град
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Ахахаха, това започна да ми прилича на оная тема "Високите срещу ниските момичета" И тук точно така - сблъсък на хора с различни вкусове и естествено всеки защитава своя със зъби и нокти
    По темата-не харесвам момичетата, които се носят свръхмодерно(какво остава пък за момчетата).А това лято както са модерни ярките цветове...като видя момиче по улицата със розово,зелено,жълто,лилаво. .. .т.н. цветове по нея ... К'во да ви кажа - 'се едно гледам клоун.Нямам нищо против да се носят модерно, но чак пък толкова ...
    + това миналата година, когато СВРЪХМОДЕРНИ бяха ония огромните очила, всеки втори беше с такива Въпреки че на половината народ не им отиваха!Адски тъпо и смешно е!
    Според мен тия хора страдат от липса на собствен вкус.Купуват всичко по магазините сааааамооо защото е модерно ... Тая тема е неизчерпаема, така че няма смиъл да говоря още
    Хахахха, еми за това говоря.. хаха.. на мен също са ми много смешни.. всичките са като някакви клонинги.. да не говорим, че познавам едно момче.. което преди беше НЕЧОВЕШКИЯ скъкнеж.. а сега е НЕЧОВЕШКИЯ ФЕШЪН... не мога да разбера как хората си променят толкова рязко и дръстично мисленето? т.е. грешка.. как някой успява да им промени така мисленето.. другата година ако станат модерни шотландските полички, сиг. всички ще почнат да ги носят.. мъжете де Ае думи нямам..

verno e tva pisnaha mi teq fa6ani kvo e tva 50 stila na vedn1j to na ni6to ne prili4a!
    Big GirLS Don't Cry BuT I dO!!!!

p1k i vsi4ki vse edno i s16to nosqt(momi4etata) kato gi vidq s pandelki na glavata,oneq br1mbarski o4ila,topirani pri4eski,l1skavi obuv4ici pak s pandelki vsi4ki sa ednakvi nqmat li svoi vkus nz .verno 4e modata e grozna i sme6na samo kogato idva i kogato si otiva ajma p1k taq prez cqloto vreme e grozna pf pisna mi ve4e !
    Big GirLS Don't Cry BuT I dO!!!!

moe vpe4atlenie 4e na momi4etata im otiva na nqkoi de no mom4etata sa mn zle nikoga ne sam haresvala takiva tipove mn sa zaharosani i leko nakloneni na obratnata strana li4no moe mnenie az si se obli4am kakto mi e kef nai ve4e udobno \/ sry ama kakav e toq emo style ne6to ne sam mn zapoznata mai...?obqsnete mi

Мега фен
    Град
    София
    Ми тва да се фишън също е стил Малко ми е странно как така всички ръмжат срещу въпросните фешъни, а не се загледате към вашето общество как примерно всички са с горе- долу едни същи кецове или чанти. Същото е. Просто или няма достатъчно възможности или не се цели това да си различен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си