- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фешъните-Смях в залата или Не ги разбирам?!
няма смисъл повече да я коментираме тая тема защото нито фешъните ще кажат:"да,така е,аз копирам останалите"нито пък не-фешъните ще кажат "фешъните ме кефят,различни са и не се копират"....а всеки май това иска да чуе от другия,ама няма как да стане.никой не може да се налага над някой и да му казва как да се облича,можем само да изказваме мнението си.И имам чувството че някои от силно изявените НЕ-ФЕШЪНИ говорят така защото малко завиждатнищо лично за съфорумците,просто познавам такива хора и затова го казвам!
Ave eI....TvA 4e ViI Ne sTe fE6AnI I Ne sE InT Ot mOdA Ne zNa4I 4e dR KoItO Go pRqaT Sa sMe6nI IlI Ne6ty oT RoDa!VQrnO E 4e vSeKi si Se oBlI4A KaKtO Si iSka Ama....kOi 6te OtRe4e ...pRiMeRnO KoI PoE4E 6tE tI HaReSa MoM4E S GoTiNa pRi4eSkA GoTiNi dReHi hUaV PuRfUm i tn IlI NqKuF s DrEhI Ot 18 VeK I MiRi6e nA kIsElO zElE a...????FE6AnItE Sa SI MnOO qKi I vii kAt nE6TeTe da se oBlI4AtE Po MoDiTe nEdeITe-HoDeTe SI kAt sElqnI I GoToO!!!!
Първоначално написано от Анонимко
moga da ti kaja 4e mn gre6i6!!!naistina fashion zn moderen!za kvi geitaci,pendeli ili dr. drunka6 az sum si fashion momiche i izobto ne e vqrno!!!!!! Taia tema sus sig q e naprail nqkuf punkar ili metul!!!!!
За тях има само едно определение - СТАДО!!!! Най голямото стадо в света са фешъните!!!![]()
Никога не съм и няма да се обличам по модата!
Имам си свой собствен стил... и така е най добре щото нито си като всички останали.. нито позираш на някой!!!!![]()
Квото се възмущавате от "фешъните" все едно, че извършват някакво престъпление с това че се обличат както на тях им харесва. Всеки има различен вкус към нещата и има право да ходи както си иска. Колкото и да се ядосвате нищо не можете да промените.
Просто не им обръщайте чак такова внимание, да ги обсъждате и обиждате, защото просто няма смисъл.
Гледайте вие да сте си добре. \/
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Квото се възмущавате от "фешъните" все едно, че извършват някакво престъпление с това че се обличат както на тях им харесва. Всеки има различен вкус към нещата и има право да ходи както си иска. Колкото и да се ядосвате нищо не можете да промените.
Просто не им обръщайте чак такова внимание, да ги обсъждате и обиждате, защото просто няма смисъл.
Гледайте вие да сте си добре.
Мен пък не ми е ясно какво имате против ярките цветове...както се изказа някой по горе.Мен лично много по ми харесва да вида момиче облечено шарено/все пак сме лято/,отколкото облечено от до в черно...![]()
бах мама му ... кви са тея стилове....фешъни, метъли, емо стайл, гошо стайл...на пък аз съм в тишо стайл![]()
не го ли разбрахте че всеки си има собствено мнение, няма смисъл да се обсъжда тука модата, която вече е наложена. На който му харесва -да тича подир гъза на модата, на който не му харесва - да си носи неговия стил и точка. Хората не се определят само по дрехите !![]()
off emi vseki si ima pravo na izbor kakyf da byde.drehite sa qki no s teq pri4eski i o4ila sa napylno ednakvi i snimki v tip "pti4i pogled" tai de fa6tat aparata i se snimat ot fisoko (i kato gledam po saitovete te i fe6yni i obiknovenni se snimat tei - tehen izbor si e de..) ili pyk snimki ot tipa na celuf4ica ama kakto kazah ne sa samo te ve4e si4ki 4ak mi pisna seki 2ri sys snimka kato na predniq. i pak kazvam vseki si ima pravo na izbor da byde kafto si iska.
ae i az ne sum im golqma fenka na tezi deca modernite...ama jiveem v svobodna darjava i seki pravi kvoto si iska..a i az im se radvam shtoto ponqkoga mn me razveselqvat.. da sa jivi i zdravi i![]()
mnogo to4no...+1 =D> =D>Първоначално написано от just_a_temptation
Няма значение как се обличаш/гримираш/държиш стига да го правиш заради себе си (за свое удобство, по свои убеждения). Тъпото е ако го правиш заради другите. На това аз му казвам "фешън". Има фешъни сред всички стилове - от чалгата до пънк, рок т.н. "Фешънството" е по-скоро манталитет, отколкото принадлежност към дадена група.
И още нещо: да си "модерен" значи да нямаш добре развит собствен вкус.![]()
малко се престарават.разбирам,искат да бъдат модерни,но...
Да имат всяка пожелана дреха в гардероба си,която я носят 2-3 пъти и цената и е доста солена това вече е прекалено.
Достатъчно е да навлечеш къси панталонки,една фъшън блузка и обувки на висок ток и си фъшън.![]()
emi ne stava samo taka.......ne moje seki den da nosi6 samo taq bluzka i tiq pantalonki.......plus tva,za da si moderen,ne ozna4ava,4e trqqq da nosi6 visok tokПървоначално написано от sladkata_presi
....tva za fe6anite opira do sa4etavane na drehite,a ne do tva koi kolko drehi ima....
е тфа е!... евала за п0стаПървоначално написано от Under_my_skin
аз личн0 преди бях смъкнат н0 ми 0мръзна и исках пр0мяна...сега със сигурн0ст ми е п0 уд0бн0 с дрехи п0 мене или какт0 няк0и казва "фешън"![]()
н0 д0 някаде какв0 н0сиш има г0лям0 значение в каква к0мпания си и каква музика слушаш![]()
преди г0дини х0дех на децка диск0текаи ми бяха мн0о0г0 смешни "рапърчетата" с дънки д0 к0ленете к0ит0 денсиха на бесната чалгия \
/
![]()
Мен много ми харесват дрешките много са сладки,но не и като си сложат тея очила закриващи 1/3-та от лицето им,но всеки си решава какъв да бъде![]()
ха е че без очилата за каде![]()
![]()
to4no pak o4ilata mn me radvatПървоначално написано от JuSt_h0us3
![]()
тъпо стадо.
сичките еднакви, и са с самочувствие до небесата.
Ми честно казано и аз съм на мнение
всеки да се носи,както му харесва ...
нищо против тях нямам!![]()
Само едно не разбирам ..как могат да носят от ония
ОГРОМНИТЕ очила,които са направо като лупи
и да го намират за готино и модерно![]()
Сега сигурно аз не съм в час с модата,ама го намирам
за ужасно![]()
Миии фешъните, ама яките фешъни дето са си фешъни ама много фешъни е така като им викнеш ей фешън и се обръщат.... ъъ да те ме дранят. Точно стадо, всичките момичета носят едно и също, държат се едно и също, изобщо много подтискащо, просто са ми скучни. Бих уважавала фешъка, ама хубава, дето да се води по модата, ама не по оная мода на броеници къси поли и изрязани потничета, ами мода, истинска. На тия прости момиченца, дето не могат да измислят какво да облекат и се водят по една измислена мода няма кво да им харесам, скууучно...
Момчетата нямам коментар просто...
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Не ми пречат![]()
Все пак и аз се старая да бъда фешън![]()
![]()