.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 183
    всеки трябва да си има индивидуалност и е мн глупаво измислянето на разни стилове няма лошо в това да се обли4аш добре и изглеждаш ...но вси4ки fashion според мен са с някфо голямо само4увствие което е само благодарение на мама и тате дето им купуват дрешки

^Да,бе..
    Да не би да има само фешън скъпи дрехи ?

eeemi nz az si padam malko feshan, ne ba6 de...ma ne vijdam ni6to lo6o...nqkoi si padat po metal,drugi po punk,treti po hause...vsi4ki sme hora, kakvo zna4enie ima kak se obli4ame, kakvi pri4eski si pravim ili kakva muzika slu6ame???na men primerno ne mi dopada stila na metalistite,ama ne kazvam ni6to,tova si e moe mnenie sa zamislete se malko,kofti staa ve4e taka, da se hranite vzaimno- punkarite i metalite da psuvat 4algarite, emotata i feshanite i obratnoto...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Fesho
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    wasntme_,ако щеш ми вярвай,но половин час ти гледах снимката(би трябвало да си ти) и си ми много...ддз
    Не,че си грозна-просто позата,обувките ... 'баси предполагам не си на повече от 16 ... аз лично си се чувствам още детенце и никога не бих обула такива токове...
    xaxxxx nice... ama az obojaam tokove.. niskite obyvki na mene sa mi grozni takiva nekvi... da kaeme imam samo 1 4ift niski i gi obuvam na nz si kolko vrmee... tva si e moqt stil.. btw az ne sam kazala 4e sam feshanka... pone ne se imam za real takava...
    apa za pozata raz4eknato i izkriveno ruLz
    повярвай ми ти си най яката у форума и у сфета и у насекъде :О:О:О
    nai- qka i moqq lqlqlq :P
    ---> po temata mamka mu abe vie druga rabota osven da se izjivqvate kat propadnali deca nemate li ???? XAXAXA emm hu be sq za kvo feshionite ne trovqt da rechem emotata postoqnno iskate li da vi kaja? shtoto ne izbivat kompleksi ot tqh a vie tuka ste nekva grupa 13 - 15 godishni zubita det sa nervat zako mackata s qkite obuvki i kusi gashti mi ze momcheto ? xaxaa i kvo sledva daite da si saberem zubi mafiqta na foruma det po cql den si sedime v nas i da narejdame po-leko li vi stana ??? mislq che ne ... Mnoo ste tupi i ogranicheni nal sa seshtate pak ako ne se seshtate eto az va svetnah ... i eto che pak tqraashe da izpisha tolkova bezsmisleni reda zarad nekva grupa kompleksari .... ako iskate i men da me izkritikuvate drehi neshty taka kakto wasntme_ ima si impulse ot dolo gledaite trovete se v gaza mi e

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от Fesho
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    wasntme_,ако щеш ми вярвай,но половин час ти гледах снимката(би трябвало да си ти) и си ми много...ддз
    Не,че си грозна-просто позата,обувките ... 'баси предполагам не си на повече от 16 ... аз лично си се чувствам още детенце и никога не бих обула такива токове...
    xaxxxx nice... ama az obojaam tokove.. niskite obyvki na mene sa mi grozni takiva nekvi... da kaeme imam samo 1 4ift niski i gi obuvam na nz si kolko vrmee... tva si e moqt stil.. btw az ne sam kazala 4e sam feshanka... pone ne se imam za real takava...
    apa za pozata raz4eknato i izkriveno ruLz
    повярвай ми ти си най яката у форума и у сфета и у насекъде :О:О:О
    epa mersi
    btw Taste the rainbow ti qvno govorite za nekvi fakeri... 6otto real fashioni s eftini drehi nqma...
    p.s. dydo s gorniq post cepi6 - istinata boli
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    на мен пък ми харесва да съм пропаднала ...ааахахахаха ...аиде почвайте наливките .... кажете ми колко съм тъпа, че съм била мърла и така нататък ...ахахаххаха

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    плд
    Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Прекалено се впрягаш.Всеки има прао да се облича и да живее както иска...и 1000 теми да напрайте за тях,няма да ги промените
    Живей си живота и гледай себе си,пък другите да праят квото искат.
    точно така
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    на мен пък ми харесва да съм пропаднала ...ааахахахаха ...аиде почвайте наливките .... кажете ми колко съм тъпа, че съм била мърла и така нататък ...ахахаххаха

ebasiiii az kolko dulug post napisah a tii samo dva reda tolkos li ti dode na umniq mozuk be jina br br trqaa malko da obogatish znaniqta znachi ....

Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`

ebasiiii az kolko dulug post napisah a tii samo dva reda tolkos li ti dode na umniq mozuk be jina br br trqaa malko da obogatish znaniqta znachi ....
    омг кфо се заяжда6 бе аз съм същата и ако имате нещо против нея то същото кат да имате проблем с мене мнението ми е абсолютно същото като нейното подкрепям я с 2 ръце

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Just`another`kid

омг кфо се заяжда6 бе аз съм същата и ако имате нещо против нея то същото кат да имате проблем с мене мнението ми е абсолютно същото като нейното подкрепям я с 2 ръце
    ne e spoks dai si malko relax men ne mi prechite veee ludi men ma draznite che sa nadahvat da troviqt feshionite ... kat neq trovi takafa i po edno vreme nema kvo da kaje ami sega????

Оу,не!!
    Тя отдели цели 5 минути,за да напише толкова дълъг пост
    на 'разбираем' български език,при положение,че сега можеше да друса кючеци в "Амор"
    А вие й отговаряте с два реда?!
    Безсрамници

nai- qka i moqq lqlqlq :P
    ---> po temata mamka mu abe vie druga rabota osven da se izjivqvate kat propadnali deca nemate li ???? XAXAXA emm hu be sq za kvo feshionite ne trovqt da rechem emotata postoqnno iskate li da vi kaja? shtoto ne izbivat kompleksi ot tqh a vie tuka ste nekva grupa 13 - 15 godishni zubita det sa nervat zako mackata s qkite obuvki i kusi gashti mi ze momcheto ? xaxaa i kvo sledva daite da si saberem zubi mafiqta na foruma det po cql den si sedime v nas i da narejdame po-leko li vi stana ??? mislq che ne ... Mnoo ste tupi i ogranicheni nal sa seshtate pak ako ne se seshtate eto az va svetnah ... i eto che pak tqraashe da izpisha tolkova bezsmisleni reda zarad nekva grupa kompleksari .... ako iskate i men da me izkritikuvate drehi neshty taka kakto wasntme_ ima si impulse ot dolo gledaite trovete se v gaza mi e
    опазил ме Бог от тъпи путки като тебе

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Оу,не!!
    на 'разбираем' български език,при положение,че сега можеше да друса кючеци в "Амор"
    Безсрамници
    +1
    ___to Be Continued___

Повече от фен
    Оу,не!!
    Безсрамници
    xaxxxxaxaaxxaxaxaxaxaxaxaxa ne obicham da tancuvam kucheci no se radfam che se muchish ( da otbeleja muchish ) da se praish na ostroumna rabotata e v tva che nea kvo da kaje momicheto poeche ot dva reda seshtash li se ? trudno i e da misli nekvo

extreme_ hahhha dano naistina da te pazi ...

`ТвОеТо`бОнБоНчЕ шш ше ми пуснеш ли ?
    we give it all.

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    `ТвОеТо`бОнБоНчЕ шш ше ми пуснеш ли ?
    tq e samo moq be :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

:}

тея ФешЪни толкова са се впрегнали да следят модата,че чак не са разбрали кога са станали банални.Косата им от толкова изправяне е замязала на метлата на село.некви рошави ми варвят по пътя се едно турнадо минало.ае слаба работа.Тва са хора дето не са им се е обръщало достатъчно внимание и сега и да не искат то няма как дан го забележиш.имат си и голямо самочуствие но без покритие.пък за комбинацията на дрехи -ще остана безмълвна пред тях. тез хора нямат собствено мнение,копират от кадетото каквото видят.Теглят си снимки от perfekten... и после "Виж ма коя съм" ...ае както вече казах СЛАБО
    Ако не можеш да умреш за човека
    когото обичаш,тогава живей за него!

Супер фен
    Град
    HeLL ..

мно ясно тря се подкрепяме ....

а относно тва кои на кои се е дъхал , може малко да по спорим ..цялата драма в тази тема е че точно фешаните (в главните роли фешко) се дъхаше и заплашваше с думите от сорта "където ви видя ше ви бия ..." и така нататак ...имено заради това повечето хора бяха аноинг ... шото разбираш ли някво 16 годино пикливо дете ти разпраа как щяло да те пребие, само заради тва че не носиш някви маркови дрехи ...и естествено повечето хора бяха издразнени от простотията му .. 100% съм сигурна че не всички фешъни са такива , даже познавам супер свясни ..но просто заради такива лекенца като фешко всички си правят грешно мнение ..
    ето сега и аз отделих 3 минути за пост ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен

мно ясно тря се подкрепяме ....

а относно тва кои на кои се е дъхал , може малко да по спорим ..цялата драма в тази тема е че точно фешаните (в главните роли фешко) се дъхаше и заплашваше с думите от сорта "където ви видя ше ви бия ..." и така нататак ...имено заради това повечето хора бяха аноинг ... шото разбираш ли някво 16 годино пикливо дете ти разпраа как щяло да те пребие, само заради тва че не носиш някви маркови дрехи ...и естествено повечето хора бяха издразнени от простотията му .. 100% съм сигурна че не всички фешъни са такива , даже познавам супер свясни ..но просто заради такива лекенца като фешко всички си правят грешно мнение ..
    ето сега и аз отделих 3 минути за пост ...
    dobre be am togava zashto sa teq temi feshionite smai smeshni sazdadeni sa za da trovite feshionite nal??? ei tva en go razbiram

тва като заплаха ли да го приемам?

Цитирай Първоначално написано от extreme_

пази се миме
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Цитирай Първоначално написано от extreme_

пази се миме

да бе,ше се запиша на курс по карате

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Xx prav si.. I? kuf otgovor iskash?Xorata ne znaqt na koi svqt se namirat za da si smesvat taka stylovete.. Ako taq verno kucha marka moe se nareche style.. deba feshunite-emota i chalgarite-emota..Deba pozite,Deba.. Bate neska v reisa zad mene sedi nekfo tipichno emo,slusha emocore i az i se izkefih,sliza ot reisa i 1vata mi rabota e da pogledna drehite i ... vkluchitelno i ubufkite.. i poznaite? BOTUSHI S PUHCHETA! e na kfo prilicha tfA? oMg IDeshe mi da i otpera 2 shamara.. Kat ne moete da budete emota kfo se staraete ne staa taka? nz i az do kfa stepen sum.. Ama ne se namiram za poza .. Of mnoo se opletoh.. se taa
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Е,че то не е задължително да се прайш на емо.На някой пък може да му харесва определен елемент от облеклото на някое емо и да го взаимства,след това да го сложи на точното място в своя стил и даже ще е по-оригинално според мен.
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    Dark Forest
    абе твоето бонбонче - кифло като не знаеш кои седи от другата страна по добре не лепвай етикети.
    Де виде мафии и зубари на по 13, 14 (то може да има на толкоз години ама зубари ни вервам)
    И тва дето некви се нервели , че неква като тебе - розова кифла им е зема гаджето. пробвай земеш некой метъл, пънкар, скин от неговото. най- малкото пича да не ти обърня фнимание.
    а точно от това да се земат елементи от други стилове идва проблема, щото става една мазаниза и нищо повече (ни в клин ни в ръкав)
    А щом секи да носи от другите стилове квото иска - подарявам си старите къбинки - в долу горе добро състояние, малко изтъркани ама са здрави.
    По добре да изглеждаш пропаднало , отколкото префърцунено и лигаво.
    пиийс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си