- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фешъните-Смях в залата или Не ги разбирам?!
и аз т'ва викам... иначе кой щяхме да плюем ако нямаше фешъни и емута (знаеше ли че има такова животно всъщност хахахахахах!) ?Първоначално написано от Psychopath*
hahahaha sushtnost neah tva v predvidПървоначално написано от extreme_
ama ako iskash odi i na taikondo
![]()
ANTI hahahah tui kiflo e tolkova zabit i iztarkan izraz che nqma na de poeche... XaXaXa vij sq teq tuka det pishat tezi temi mislish li 4e sa golemi i tn i imat vaobshte socialen jivot ? Zamislql/a li si se ? Ami da ti kaja ima hora i hora na nqkoi ne im prechi da sa zanimavat s nqkoi ot dr stilprosto kato porasnat poechko horata ne se delqt taka kakto teenovete
(neka pod4ertaq 4e i az spadam kum grupa deca ) I nikoi ne e kazal che sum feshionka
... pone az ne se iam za takava...
Не ние имаме грешна представа... А тези, които се имат за модерни хора, тоест фешъните... Но работата е там, че те само се имат за такива... А такова чудо, "фешън" го има само в България... Никъде в чужбина няма да намериш такива изродчета... Дори и някои хора там да се обличат малко повече по модата, наистина ще си е по модата и ще е стилно...Абе за какво говорим всъщност...позьорщина си е това нашетоПървоначално написано от live2beCooL
![]()
е аз съм един от тях... да знайш.. подкрепям те с три ръцеПървоначално написано от IdiOtKa
фешкооо, и тука ли си почнал да се проявяваш
![]()
![]()
are be... ne dymai.. v kolko darjavi si bila?!?!!? navsqkade si gi ima stilovite grypi - > tva 4e sa malko po razli4ni ot tva deka se nosqt fashionite v bg, ne zna4i 4e polojenieto tam ne e takoa pak... ae ko sa obqsnqqm.... emo doll sa pisala... shh...Първоначално написано от Emo Doll
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
да, пиша сеПървоначално написано от wasntme_
за което съжелявам, наистина... все пак ако не забелязваш рега ми не е отскоро...и не съм казала, че в чужбина ги няма същите стилови групи...но да речем...рядко ще срещнеш там човек с визия като на момичето на аватара ти /тоест ти/
![]()
Em normalno se pak.. nali sa se6ta6 4e v bg modata e s 1-2 godini nazad... ama da ti kaa ne e to4no tka... naprimer sestra mi /jivee v USA/ i kato mi vidq drehite... kaa 4e imalo takia s podoben stil i tam i tn... ae mn e otnositelno...Първоначално написано от Emo Doll
Неподходящ размер на снимка в подпис!
абе вие кво само тея моди гледате. тцтцт не ви е срам.
аман.
Много се дразня на момиенца тип парис хилтан , много са ми лигави.
а бе wasntme_ некфо изкривяване на краката ти ли се е получило от тфоя ултра модерен стил![]()
да, вярно еПървоначално написано от wasntme_
всеки има различен вкус, но някои просто се поуливат /нямам предвид теб/
![]()
jenite fe6anki nqkaksi moga da gi preodoleq oba4eeee mujete kato se napravqt...na ni6o ne prili4at.napravo sa mi protivniii.
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
Няма нищо лошо в розова блузка.Ако живееш в 90-те това е цвят за жени,ако живееш в 21 век това е цвят за всеки.С останалото съм съгласен !Първоначално написано от balistic_007
Има и такива,които са сладки,но има и такива,които са смешни..Все ми е едно,да правят к'вото искат.![]()
Нямам нищо против тях.За мен са без значение.На някой им отива на други - не.
п.с.-Оня фешънчето Денислав от Мюзик айдъл има мн хубаво дупе![]()
![]()
![]()
ФьЕшЪнИтИиИ РуЛиРкЪъЪъЪ7!
ЛиЛявЪ БлюСкъЪ + ЖъЛ7ИиИ ГъщеТъЪъЪ = ШИК!
![]()
СаКъм АуНчиИиИ фффФ ИмПуЛсъЪъЪъЪ!![]()
принципно нося това, което ми харесва и ми отива. Привърженик съм не на модните тенденции, а на изчистеното елегантно или спортно-елегантно облекло
Нося каквото ми харесва и каквото ми отива, а не каквото е модерно...
Още повече, че лилавото, жълтото, зеленото и цикламеното НЕ СА модерни, просто някоя заблудена чалгарка е преценила, че цветовете си отиват и оттогава всичко живо ходи по този начин... Е, почти всичко...
П.П.:Не искам да обиждам хората, които слушат чалга!
П.П.2: Темата е стара!
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
тез фешани не ми понасят..особенно тези келеши 5-6 клас обули на майка си обувките на висок ток и вече аз съм най! и толкова смешно се обличат че ако сложиш един циганин и до него лепнеш едно такова странно същество..разлика няма да има...написали си че обичат хауса ,а се обличат като емота като се приберат у тях пускат Планета ТВ и въртят кючеците!е тва ся кво е?!![]()
Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.
[ Дейвид Бърн ]
Кой умник изрови тая тема![]()
.. Пък и вас никои не ви пита , какво ви дразни какво не , гледай те си живота и не се бъркайте в този на другите ... Като почнете с тези теми та чак досадни ставате , повръща ми се вече от мнението на задръстени деца , които висят по цял ден в къщи и тъйкато нямат грам самочувствие избиват някфи комплекси към по - готините .. На всичкото отгоре половината и повечето искате да сте като тях , но тъй като не можете ги презирате !!! Това му се вика завист !! Никой фешън не е тръгнал да пише за другите стилове , само емотата и някви метали се мотат тука с тея теми .. Като не можеш да ги разбереш какво им се бъркаш , не разбирам ?
![]()
.. Били такива - онекива еми , защо изобщо мислиш за тях не мога да си обесня ..
![]()
![]()
..Пълни глупости , спрете да се занимавате с тези хора , защото колкото и да ги обиждаме , квото и да говорим те са красиви , така или иначе .. Не мога да кажа , че са някфи изпаднали и неподържани - точно обратното ... ТОЧКА .. Това ми е мнението по въпроса , завиждате ,,, Затова постоянно в устите ви са фешъните и хаусерите , пък те не завиждат на никой , защото всъщност няма закакво да завиждат примерно на някой метъл и не повдигат въпроса за тях ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
много ми харесват лилаво,жълто,зелено и цикалмено в комбинацияПървоначално написано от GbSy
нищо лошо не виждам![]()