.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Притеснена
    Guest

извинявам се за поредното.."да пия ли хап4ета"..

Днес с приятеля ми правихме секс и презерватива се скъса..тои не беше свършил и сложихме друг презерватив и продължихме,той свърши във втория презерватив,който не беше скъсан..и все пак се притеснявам и има ли възможност от пред еякулационната те4ност да се забременее и да пия ли хап4ета.Благодаря предварително

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    вероятността от тази течност да забременееш е по-малка от 1%...не виждам смисал да се тровиш....

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Притеснена
    Guest
    Благодаря

Офф като си такава паника не прави секс имаш ли поне малка сексуална култура как като не е скусан ще си бременна за какво ще пиеш хапчета мога да кажа че си т*па кви са тия филми пфф писнало ми е от такива като теб.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Няма как да забременееш.
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    mAinA cItY...
    Цитирай Първоначално написано от HagpycaH
    Офф като си такава паника не прави секс имаш ли поне малка сексуална култура как като не е скусан ще си бременна за какво ще пиеш хапчета мога да кажа че си т*па кви са тия филми пфф писнало ми е от такива като теб.
    Awe vie "opitnite" stiga se zaqjdaite we!!!Ti pak ka4ili v na4aloto si bil bahti otrakaniq pi4!!!Kfo predi da po4ne da se 4u*a da iz4ete cqla biblioteka li?????/pfffffff bahti horata det ste......
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

Град
    varna
    ne e nujno da iz4ete cqla biblioteka. ama az kato bqh po-malka i nqmalo forumi nito ni6to kak ne s1m zabremenqla i sam nqmala problemi a? kato tolkova q e strah da otide na lekar, ima lesno. za kvo da se trovi s gadni hap4eta i posle da sajalqva.

Нищо ти няма.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

споко......тва не са бонбонки
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си