.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Edna ...
    Guest

ne iskam da pravq sex vse o6te

az sym na 15 a priqtelqt mi e na 17 i skoro stana duma za sex nie hodime ve4e 4 meseca i poluvina toi kaza 4e e gotov da me 4aka, no kogato mu kazah 4e trqbva da 4aka dokato stana na 17-18 a toi syotvetno na 19-20 toi naprao se fana za glavata ama az ne6ta za sq a pyk toi iska o6te sq vypreki 4e e sklonen da me 4aka 3-4 godini mu se vijdat mng
    no prosto az se 4uvstvam malka i ne gotova. Samata az ne iskam ...
    Vie ako ste v moita situaciq kvo bihte napravili?!

Искаш и вълкът сит, и агнето цяло - да имаш приятел, който да е само с теб, но да не правиш секс. Което не означава, че трябва да го направиш. Не си готова, окей, но ако на мен ми кажат, че трябва да чакам 2 години и имам гадже, ще полудея. Трудно е.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Edna ...
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Искаш и вълкът сит, и агнето цяло - да имаш приятел, който да е само с теб, но да не правиш секс. Което не означава, че трябва да го направиш. Не си готова, окей, но ако на мен ми кажат, че трябва да чакам 2 години и имам гадже, ще полудея. Трудно е.
    da ama az sm mu kazala 4e ako ne e sposoben da me 4aka i 6te e po 6tastliv s druga da bqga ... prosto az ne iskam da go pravq ... az sm s nego za6toto go obi4am no ne iska sex... 4uvstvam se malka....

biv6iqt mi priqtel baq si po4aka i taka i ne mu se otvori para6uta de ama toi si be6e vinoven!Ta iskah da kaja 4e trqbva da se 4uvstva6 gotova za da ne sujalqva6!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    На тази възраст е нормално да изчака още 4-5 месеца, но повечо от това ми се струва странно. Не може той да не те възбужда и да ти се иска да му се отдадеш, да бъдеш изцяло негова. Не сега но на 16 вече би трябвало да си готова, ако наиситна това е човекЪТ!

Не прави нищо, което не иска!

Любовта е страст. Желаеш ли го? Просто като идея, забрави за страховете си.

Guest
    nqmam strahove psoto se vyzpriemam kato dete ... nqmam jelanie...

В такъв случай по какъв начин го обичаш? По начина, по който обичаш мама?

Neka pone e tate!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Нормално е в една сериозна връзка да се стигне до секс. Ти не си готова- Ок. Не се знае обаче дали той ще може да те изчака, защото 2 години за момче са много. А щом още се приемаш като дете не е трябвало да започваш такава връзка.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

The Beast
    Guest
    Прави са.Не може да се чувстваш като дете а пък да имаш сериозна връзка а пък при сериозна връзка не може без секс.Между другото с тия 3-4 години си му разкатала фамилията.Извинява ама честно да ти кажа не вярвам да има момче и то което да е на 17 вече което да издържи да чака толкова дълго да не говорим че той щом са 4 месеца вероятно очаква да не му се дърпаш още дълго време.Има си нужди човека Той да те хване някой път на леглото да почнете да се натискате и да те докосва ще видиш колко бързо ще забравиш за тия 3-4- години

hristowoww
    Guest
    Щом не искаш НЕ го прави. Все пак нали трябва и на теб да ти е приятно, а на теб няма да ти е приятно щом не се чувстваш готова. Не трябва да правите секс, защото той "нямало да може да изчака", а когато и двамата сте готови.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ало, аз съм на 22 и все още се чувствам дете. Не защото се вдетинявам-просто се чувствам дете. Понякога чак не мога да асимилирам това, че правя секс. Знам, че е така, но просто не ми се вярва. И какво? Сестра ми е на 30 и е по-вдетинена и от мене. По-скоро по-инфантилна. Аз преди да правя секс кой знае каква страст не съм изпитвала, но знаех, че го обичам. Сърцето ми трепереше,стомахът се стягаше, краката се подкосяваха, без него страдах неимоверно. Защо любовта да води до секс? Любовта си води до това, което решат двамата. Може да решат да чакат, може да решат да го направят на 2-рата среща, може да решат да не правят никога секс. Това си е лично техен избор. Не е задължително да се прави секс. Не е задължително, защото са минали еди колко си дни. Ти трябва да го искаш, да си сигурна, да го желаеш до болка. Иначе............Ако ще и на 30 да станеш-важното е ти да го искаш. Точка!

много трудно можеш да задържиш момче до себе си 2-3 години без секс,ти можеш да не изпитваш нужда от това,но той и и направо ще се побърка....или другия вариант е или да те зареже или да ти изневерява
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ало, аз съм на 22 и все още се чувствам дете.
    Това никак не е похвално На 22 би трябвало да се чувстваш жена...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    много трудно можеш да задържиш момче до себе си 2-3 години без секс,ти можеш да не изпитваш нужда от това,но той и и направо ще се побърка....или другия вариант е или да те зареже или да ти изневерява
    Не трудно, то е и невъзможно

Guest
    Ми кво да ти кажем, много сдухана си явно ! Не му трябваш, на един мъж не му трябва путка само за да я разхожда и тя да му се глези, да не ти е родител ? Ти в частност какво и скаш от него, само да е до теб, за да си играеш с него ? Не само, че си пълна егоистка, но и си голяма пикла ! Според мен или скачаш още днес в леглото с него или му казваш, че нещата стоят еди как си и по еди що си и не го караш да се мъчи ? Че кой нормален ще чака някаква си монахиня да съзрее 3-4 години при все, че той е млад мъж и вече има нужди, а ти седиш и си мислиш, че е с теб само защото и на двама ви е забавно да сте заедно - глупости ! Никое момче не е с момиче, просто защото му е добра компания ! Всичко е секс...

Guest
    Abe kak izob6to moje da misli6 za tolkova napred vuv vremeto. v tazi vuzrast i sus sex i bez sex rqdko ima vruzki koito da traqt 3-4 godini mi kato ne si gotova za sex ne pravi mai nikoi ne te kara nasila. izkaraite si gotino tam kolkoto mojete puk kakvo ako se razdelite? 6tom ne go iska6 zna4i moje bi toi ne e 4oveka. i kakvo kato se 4uvstva6 dete? az sum na 18 i se 4uvstvam dete. Sexa nqma da ti vzeme detskoto ne se pritesnqvai. I az taka si misleh 4e sled kato pravq sex izvednuj vsi4ko 6te se promeni 6te porasna 6te mislq razli4no...e da ama ne. Prosto priqtna emociq kakvo tolkova.

Еми момиче да ти кажа 2-3 години не са никак малко а тва че сега не искаш да правош просто не прави дори да ти каже че ще те остави или нещо от сорта пак не го прави не падай толкова ниско не вдигай самочувствието на някой хора че не е хубаво.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Guest
    Абе момиче, на 15 как ше си малка?!
    Направо за днешните стандарти за девственост си бая дърта
    Ако наистина го обичаш ще се лишиш от твоето "нежелание" и ще го направиш щастлив за твоя сметка

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе момиче, на 15 как ше си малка?!
    Направо за днешните стандарти за девственост си бая дърта
    Ако наистина го обичаш ще се лишиш от твоето "нежелание" и ще го направиш щастлив за твоя сметка
    za6to vinagi trqq da e za smetka na momi4etata mn verno kazano 4e za dne6nite standarti si darta

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Еми момиче,
    аз също се чувствам дете и съм на почти 17 ... също съм девствена и си имам приятел от.. почти 4 месеца но каква като не правим секс има и други начини които можеш да забавиш секса. Защо не пробваш тях? Аз също не се чувствам подготвена да водя полов живат.. ама както някой тук написа... като те натисне и като вземе много да се разгорещявате.. ще видиш как може на момента да го поискаш казвам го от личен опит.

Guest
    ima mnogo drugi na4ini po koito da pokaje6 na daden 4ovek 4e go obi4a6.......

Ako toi naistina te obi4a 6te te 4aka dokato samata ti go poiska6....povqrvai mi nqma da 4aka6 3-4 godini 6toto i az taka si beh kazala ama ne stana taka...
    a i 4 meseca ne sa mnogo....iz4akai polovin godina ili pove4ko ako iska6 sled tva da ne sajalqva6 aide i umnata

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Със секс човек не показва на другия, че го обича. Боже, колко сте заблудени.

orxideikaaaaaaa
    Guest
    To e qsno v edna seriozna vraska ne moje bez sex i ti samata mno skoro shte go razberesh,ot men pomni edno:Sexat ne e neshto koeto se predvijda,koeto se ogovarq s tochen chas,tochna data i t.n.prosto ischakai i shte vidish che shte doide momentat kogato i ti shte go poiskash i togava vsichko shte si se naredi kakto trqbva,a tai kato obichash piriqtelat si prosto mu dai da razbere che trqbva da ischaka sigorna sam che ako naistina te obicha shte go napravi,no ne go strqskai s tezi 3-4 godini ve4e shte vidish 4e ako liobovta vi e vzaimna tva shte se sluchi mno po skoro.A za tova che se chuvstvash malka to koi ne se chuvstva v dadeni sitoacii mislq che tva e prosto tvoqt strax otposni se mila odai se na techenieto i shte vidish rezultatite .E jelaq ti uspex i zapomni tva koeto ti kazax!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си