- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: Кои са тези училища ТОХ-а и ТХВП-то?
Тох-а, ТХВП-то koi sa tezi tva y4ili6ta ????????
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
обясни по добрене мога да схвана смисъла?....
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
v edna tema pro4etoh mnenie za tezi dve y-6ta v plovdiv no nz koi sa
i tiu kato 6te podavam molba za zapisvane dnes me interesuva koi satezi sukra6teniq ni6to ne mi govorqt
ми и аз нз пък и съм от сф но не е ли свършил скрока зо подаване на документи![]()
![]()
но да знаеш че в ТОХА трябва да имаш над 5.50![]()
поне в сф етака а за другото нз![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
haha pak nikoi ne mi obqsni kakvi sa tezi u-6ta
За ТОХА трябва да имаш над 5.50 ?!?!? Тва е техникум за обществено хранене! Кво 5.50 ,там влиза всеки![]()
Първоначално написано от Sladka_kiss
колко си заблудена самопреди е можело и с 3 да влезнеш,но се трябва да имаш отлична диплома - 5.50 най-малко и не е по - обществено хранене
![]()
Има си различни специалности
само да кажа че ТОХ-овете вече са ПГТ и аз влязох със 5.25 на 3то класиране ! едни от най-елитните училища саза това се влиза трудно в тях :P
I am what I am !!!
toha e profesionalna gimnaziq po turizum a thvp e tehnikum po hranitelno vkusova promi6lenost moga da kaja 4e i dvete sa sup qki u-6ta az gi bqh pisala samo 4e po nazad i est vlqzoh na po predno jelanie ;]
Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!
nz koi sa teq u4ili6ta.
ami toha e tehnikom za gotva4i i hotelierstvo sled 8 klas!V sofiq ediniqt e na slivnica,a drugiqt v Bankq!