.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    kak da postapq
    Guest

kak nai-mnogo se vazbujda edno mom4e kato iskluchim sexa?

ei tinove q mi kajete kak moje da se vazbudi edno mom4e nai mno ama samo s okosvaniq bes sex bez svirki samo s race i celuvki estestveno koi sa nia chuvstvitelnite mesta kato iskliochim penisa???pls mno iskam da znam!!! [-o<

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Меката част на ухото.

Зависи от мъжа. Но страстна целувка+търкане върши работа.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Аз обичкам да ме пипат навсякъде!бавно и мн леко!тва ме кара да полудея!Отстръни на корема да ме лижат ,по врата ухото и др местенца!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Хехе врата и ушите...
    - Всички авто-части на едно място!

Аз мисля,че не всяко момче се вазбужда по един и същ начин освен когато прави секс според завиви примерно на мене ухото ми е слабо място и гардите като исключим доло духай му и нема има проблем
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    врат, уши.. корем и т.н.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Моят също се възбужда, когато му хапя врата, но без ушите! Това го мрази Така че съветът ми е- пробвай навкякъде и ще разбереш къде най-му харесва Плюс както каза `Death`Whore`` търкане, но това го направи, само ако все пак ще правите секс.

kak da postapq
    Guest
    Nqkoi ot vas me popita po otgore zashto kato iskliocha sexa .Prichinata e edna edinstvena oshte ne sme pravili sex a az iskam no chesno kazano me e strax,zashtoto ujasno mno se pritesnqvam che shte se izloja za tva za sea se zadovolqvam samo s laskite my no iskam toi da napravi parvata stapka ne az i za tva pitam koe bi bilo nai vazbujdashto za edin maj.

kak da postapq
    Guest
    Nqkoi ot vas me popita po otgore zashto kato iskliocha sexa .Prichinata e edna edinstvena oshte ne sme pravili sex a az iskam no chesno kazano me e strax,zashtoto ujasno mno se pritesnqvam che shte se izloja za tva za sea se zadovolqvam samo s laskite my no iskam toi da napravi parvata stapka ne az i za tva pitam koe bi bilo nai vazbujdashto za edin maj.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    По принцип, хората докосват там, където искат да бъдат докосвани. Т.е., обърни внимание на това, кои части от тялото ти целува и докосва най-често и се цели там. Или го изследвай сантиметър по сантиметър, като следиш реакциите му...

mi ako ne sum ispil pone 2 biri ako shte i TOP 10 nai qkite madami da mi tancuvat nqma da mi stane rabotata no ispiqlio purvata bira i ot nai mlakoto _)_
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

zadnata chast na uhoto kat q blijesh i kut my praish svirki

Ako prokarash prysti prez kosata mu ... celunesh go nqkolko pyti nejno po vrata... hapesh leki4ko dolnata meka 4ast na u6ite mu i sy6tevremenno go draskash po gyrbyt 6te e dostaty4no da mu dostavish golqmo udovlstvie
    Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    kogato go dokosva6 po vrata s ustni blijej mu uhoto +turkane=jelezen efekt
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Всеки мъж е различен. Един бивш не го кефеше целуването по врата. Изобщо.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

целувка по врата

МНОГО и нова музика влезте няма да съжалявате

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    врат, уши.. корем и т.н.

кажи го пишка

Град
    Бургас естествено!
    Мойта много обича да я целувам по вратлето, да и ръбам гърдите и да и ближа ушетата хаха Ако знаете.. Заспива като коте
    KORN FOREVER!

като му го налапаш или му направиш федерос

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Gazence
    целувка по врата

Guest
    xixix ami moito bebe mnogo obi4a da go hapq mnogo leki4ko po hru6tql4eto na uhoto i napravo po6turqva kogato zapo4vam da go celuvam navsqkade po liceto da blizkam i hapq leko i po vratleto probvai mnogo deistva

ba li go, ima super mn erogenni zoni koito moje6 da otkrie6, eto ti nqkoi idei kade da tursi6 - u6ite, vruta, gurdite, zurnata, korema, gurba (tam est nqma da go hape6, a 6te go draska6 ili gali6, za ostanalite mesta trqbva da si razbere6 kakvo to4no da pravi6, primerno - nqkoi gi radva nejnite celuvki po vruta, i mene me radvat, no si predpo4itam strastnoto hapane, blizvaneto su6to e mnogo efektno, no kakto kazaha - pri vsqko mom4e si e razli4no)

Uspeh i zabavno otkrivane
    da spodeli6 posle koe mu haresva

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Pri vseki e razlichno,moite slabi mesta sa vrata i gurba

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

dam verno, zabravih da si kaja koi sa moite, moite sa si4kite koito go napisah gore:
    u6i, vrat, grub, gurdi, zurna, korem

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си