- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- ПРОГРАМА ЗА РАЗКОДИРАНЕ НА ПАРОЛИ В SKYPE
тарся програма за разбиване на пароли в скаип ако някои има такава програма и знае как да я използва да ми пи6е на ли4но!!!и тук
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 и 6 точка от правилника!
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Няма такава програма!![]()
иначе е в "ТОЧНИЯ" раздел темата, мани пък колко е яка..
А 5 лева не искаш ли?
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
откажи се, никой няма да ти даде линк към подобна програма, а и без това всъшност това е криминално нарушение според законите.... щом толкова искаш да преебеш на някой скайпа просто въведи няколко пъти (между 5 и +безкрайност, колкото трябва) грешна парола и ще му се заключи акаунта... не съм сигурен как точно се заключва при скайп, нито какво жертвата ще трябва да направи за да си го отключи, но това е най-доброто което можеш да направиш..... все пак те съветвам дори да не си помисляш за нещо такова....
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
има такава програма ама и на мен не искат ми да я казват![]()
абе Райбере, който не знае, да мъчли
има такава програма, но тя не ми тръгва - иначе я имам на компютъра
та, изискванията й са много големи:
CPU 5 GHz
RAM 2GB
ако някой има подобна добре конфигруация, ще му пратя програмата
![]()
знаете ли...по принцип има такава програма, но НЕ БА4КА...тоест по-добре да приемем 4е НЯМА![]()
а ти пробвай да задоволиш капризите на тази "програма" и тогава ми кажи мили4ък РАБОТИ ЛИ???![]()
абе работи, виждал съм я на компа на един пич, който се занимава с правене на 3измерни филмчета - та там вървеше, но сваляше некви файлове - аз не разгирам много от принципа й - та сваля файловете, после ги процесва и дава резултатПървоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
заклевам се!
kriso_1414 mi e skype братле прати познаам 1 с 4.6гхз 2 ядрен и 2гб рам прати да я проаме
еми окей, само да я компресирам, щото е много гигабайти и дано връзката ти е яка
ааа, да, има нужда да се свалят всички антивируси и файъруоли, докато действа програмата, иначе сбъгясва един .длл файл и всичко се наебава
И един мърмот завива шоколада в станиол...![]()
Incomplete..........
Това че ти не можеш да намериш точната програма, или не знаеш как да я използваш не означава, че няма!Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
![]()
Добре,Bitch not Witch,кажи - ти намери ли такава програма?
Incomplete..........
Не знам дали се обръшташ към мен с това Bitch not Witch, но ще ти кажа - да, намерих, но не всеки би могъл да я използва, пък и теми като тази "не се толерират".Първоначално написано от LGPz