.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...

Няколко въпросчета за хумата

Така реших да си купя хума за косата, само че няколко неща не са ми ясни.

1. Как да я използвам ... в смисъл как да си я слагам и тн.
    2. Трябва ли да продължавам да позлвам балсам за коса ?
    3. Има ли някакво значение колко често ще я използвам?

Мерси предварително за отговорите Знам, че е имало такива теми , но просто нямам време да преглеждам, а и нещо търсачката не ми бачка.
    I'll be all you need and more ...

какво по дяволите е хумата?

Град
    Ем хумата по принцип май е земя ( пръст ) Мен ми казаха, че е за подхранване на косата, за разтеж, коспопад и тн. Би трябвало и за кожата да не е вредно ( нали е пръст -> кални бани нз )

Голям фен
    Град
    на луната
    Хумата е много полезна както за косата, така и за кожата!Аз съм я ползвала за лице, но съм чувала че се правят някакви маски за коса с нея, в домашни условия. Най-добре се порови в нета 100 % ще намериш рецепти за маски с хума
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Град
    Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f
    Хумата е много полезна както за косата, така и за кожата!Аз съм я ползвала за лице, но съм чувала че се правят някакви маски за коса с нея, в домашни условия. Най-добре се порови в нета 100 % ще намериш рецепти за маски с хума
    Добре де, а дали ще трябва да си позлвам и балсама ... че да не вземе нещо да се отрови косата и да се простя с нея

Бтв я кажи как си я изпозлвала за лице? Някаква рецепта да препоръчаш

Цитирай Първоначално написано от Keira
    Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f
    Добре де, а дали ще трябва да си позлвам и балсама ... че да не вземе нещо да се отрови косата и да се простя с нея

Бтв я кажи как си я изпозлвала за лице? Някаква рецепта да препоръчаш
    нз за др. ама аз за лице я ползвах с мляко-просто смесвам а за коса.......косата ти не може да се увреди от хумата.....

Град
    Нямах предвид, че хумата ще ми отрови косата ... нещо не го обясних както трябва Имах предвид ако използвам и хума и балсам за коса, дали няма да и дойде много и да стане обратното - я косопад да ми се появи, или да ми се омазнява косата по-бързо или нещо друго

Нещо не се изказваш много разбираемо
    Искаш да смесиш хумата и балсама ли?
    А иначе......Ако НЕ ги смесваш ,а си ги ползваш поотделно невярвам да ти стане нещо

Guest
    За второто ставаше въпрос. Питам дали ако използвам хума, след това да си мия косата и с балсам ... Защото примерно ако позлвам и маска и балсам ми се омазнява ( то и не ми трябват толкова работи )

Guest
    Какво мляко смесваш с хумата? кисело или прясно? и какво точно правиш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си