- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форумна среща - БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР неделя от 11.30
Тази неделя 15 юли. Който иска да идва да пише![]()
Ако не патувам съм там![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
е колко срещи ще правите?!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Имаше среща, но с няколко съфорумци се разбрахме неделя пак.
Вие се побъркахте![]()
Сигурно ще мина.. ^^
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Е, ние винаги сме били побърканиПървоначално написано от Supremacy`Girl
![]()
със сарабито ще сме тамззз :P
Идвам!Ама този път наистина!![]()
Кога натрупа мнения ти не беше ли с 2Първоначално написано от NovemberRain
![]()
![]()
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Хъх, лято е , защо дъ хелл протестирате, че има срещи- не искате ли да виждате миличките си приятелченца ?![]()
Иначе съм там, все пак се навих още вчера... след като ме измъчваха 4 часа, подлагаха ме на нечовешки мъчения, искаха да ме набодат с кол в сърцето... реших, че живота ми е по - скъп.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Смрък подсмрък, мен едва ме навиха да пусна тема за нова среща...![]()
Нали? Нали? Беше ужасно... с погнуса и болка си спомням какво ми правеха, за да ме накарат да дойда отново. А и отстрани чувах писъци... беше огромна травма...
Не идвайте на форумни срещи, моля ви, не искам това да се случва на никой никога...![]()
Хъхъ, сега вече може да недоволствате, че има втора среща.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
Ах аз се чудя кой плаши сичко форумци да не идват иза това сме толкос малкоПървоначално написано от Sarabi*
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
еи чакай аз не казах че съм неграмотна и за тва имам само две хахахахахахахLevane написа:
Кога натрупа мнения ти не беше ли с 2
едно време бяха 2![]()
Е сега каквоГледай какъв правопис вади , грамотна е грамотна е
.
-Мръсен старец.
Тоя път ако не съм заета ще се постарая да съм точна.
Е в понеделник съм на работа как да дойда ...Ако направите среща някой път в събота или петък с удоволствие, ще отскоча до столицата за два три дена .... пък кой знае ако си харесам някое момиченце може и за повече
АЙде и организирайте нещо по-реално ... иначе идеята е много хубава да ... другия път ще дойда
![]()
... k33p w@lkinG ...
15,млади момко е в неделяПървоначално написано от young_rich_famous
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Именно .. не мога в неделя да се напия като казак, а понеделник да съм на работа .. схващаш ли смисъла на написаното вечеПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
Е чаделче как бе евентуално ако не ще дойдем до болницата и на една количка ще те добутамеПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
На крака операция ??? ако нее в горна баня те па на поне мойте там ми ги правиха и съм 100 % сигорен че и твойта щее тамПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
Явно бая си се отекчил от другата срещаПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Ъъъ ще може ли и аз да дойдаНе пиша почти вече иии не се познавам с никой и все пак....
Добричка съм
![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.