- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форумна среща - БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР неделя от 11.30
Да, то и на мен миналия път ми беше първа форумна срещаПървоначално написано от ^FaiNt^F
![]()
Не ядем хора.
Хехе еми ще се видим тогава значи :P
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Айде не лъжи сега, не сме ядели хора :P Особено пък ти, я си признай какво се случва като някой ти погледне бирата![]()
Аз съм добро, мило, усмихнато същество, само не трябва да ми се бара питиетоПървоначално написано от Nobody
![]()
мммдаммм самооо дето преди да си изпиеш едната бира си зе другаааааа иии дори беше забрвила че вече имаш една , а се смеешеее лелеее не знам как ти стигаше въздухааа, но да никой не сме изяли, смао пихмеNobody написа:
Айде не лъжи сега, не сме ядели хора Особено пък ти, я си признай какво се случва като някой ти погледне бирата
Аз съм добро, мило, усмихнато същество, само не трябва да ми се бара питието![]()
млъкнииииииииииииии ,това че не ми се занимава да го пиша със запетайки и подобниии гадории не значи, че не мога да пишаЕ сега какво Гледай какъв правопис вади , грамотна е грамотна е .
![]()
АЗ ЩЕ СЪМ НА СЕЛО!НЕ МЕ ЧАКАЙТЕ!!!
Да колко хора бяхме а колко обещаха няма такава раота![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Колко бяхте верно?![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Епа кабел си няма човека... можем да му откъснем естествен, ама няма да му върши работа... а те тия снимки по - добре да си останат за лично ползване
![]()
. АА по едно време дойде и Джамалска :P . Ама само за 3 мин , колкото да си направим 2, 3 снимки ^^.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Абе Верминаард, вие много бързо се прибрахте, аз мислех, че ще останете на по още една две двулитровки, ама вие неРаочаровате ме.
Иначе листа с кръвта ще си го забуча на стената още сега.
Между другото това ми е 1000 мнение![]()
![]()
Приемам поздравления
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
пфф.. те тия форумно срещи станаха ежедневие..
- Апа, нямам кфо да правя днес. Я да ида да видя, дали до билетния център няма няколко чакащи съфорумника..
тфа става шит..
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
Първоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мислиш, че мога да откажа почерпка по този хубав повод?![]()
![]()
-Мръсен старец.
Мда е мноо бързо се ометохте после.човек да не иде за вода
А какво стана с розовото нещоо
Хора, искам да се извиня затова, че не дойдох *не че съм ви липсвала много*, но трябваше да пътувам извън София, тц...Все пак се надявам да сте си изкарали добре
![]()
Ми зарязахме го долу, защото го намерихме в някви храсти и много ни съмняваше дали е подходящо да го пипаме, щото някой път хората от много бира не успяват да стигнат до химическите кенефи и... абе долу е.
-Мръсен старец.
ДРугия път, другия пътПървоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
.
-Мръсен старец.
Такова количество бира на форумна среща не бях пил. Сърби*, трябва да изкачим някой по-висок бирен връх в скоро време.
Ама да ви ева у несериозниците...на по-малка форумна среща не бях присъствал.![]()
Днеска ако минавам през наркоманската, ще метна един поглед и ако го видя, ще го каширам в храстите, от където да си го вземешПървоначално написано от Jamalska
. ....и да почерпиш.
![]()
![]()