- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- POMOGNETE - TRQBVA MI PODARYK....
ZDRAVEITE NA VSI4KI! PRIQTELQ MI DR MESEC IMA ROJDEN DEN I NEZNAM KAKVO DA MU PODARQ! HODIM OT GODINA I POVE4E I DO SEGA SYM MU PODARQVALA MN RAZLI4NI NE6TA I VE4E NI6TO NE MI HRUMVA![]()
![]()
И аз имам същия проблем и същата темаНа колко години е твоят приятел?Може взаимно да си помогнем
![]()
OO DA ZABRAVIH DA GO SPOMENA TOVA!
6TE PRAVI 24![]()
Някое свежо парфюмче,сребърна масивна гривна или пък пръстен,хубави слънчеви очила........може да Ви се стори банално,но за момента само това идниква в съзнанието ми.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Здравей!Би било хубаво да ни споменеш някои от нещата,които го интересуват,за да ти помогнем по-ползотворно!Ако се интересува от спорт,тренира,хубава оригинална топка ще е много добър избор;ако обича да чете-интересна книга(трябва да се осведомиш какъв жанр харесва да чете);ако си пада fashion slave му подари някоя дрешка,козметиката също върши работа!Нестандартен подарък може да са билети за мач,концерт или нещо подобно!И все пак ако искаш да си по-оригинална и да подариш нещо уникално,което той ще оцени,е нужно да го измислиш сама,защото ти най-добре го познаваш!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Погледнете темата за подаръците, там има много свежи идеи. Иначе може да му подариш парфюм, тениска, ланец... нещо такова.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.