- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- noviq katalog na avon-kristali za kosa
здравейте!много се чудя дали да си купя новите кристали за коса на avonдали въбще имат ефект?аз ползвах на биофарма ,но въпреки ,че всички ги хвалеха аз не съм дововолна
та някой ползвал ли е тези кристали на ейвън? заслужава ли си?питам най-вече заради цъфтежите!
as s1m imala takiva to4no na avon ama ot po minali katalozi.Za c1ftejite neznam ama kosata ti q pravi strahotna,na mene li4no mn mi haresaha i daje sega mislq pak da si pora4am.Pora4ai si gi nqma da sajelqva6.kosata ti stava mn lesno razre6ima dori i nqma da ti se naloji da polzva6 4etka za kosa samo s raka i ti se e razre6ila i ima mn hubav blqsyk
as sym mn dovolna
![]()
po dobre zaloji na maskite za kosa...
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ползвах и двата вида паралелно...таа за Ейвън-Миришат хубаво, правят косата по-мека и пухкава сякаш. Също така и са по-течни. За изправяне с преса ми се струват по-добри защото са по-леки скяаш от тези на Биофарма. Опитай-нищо не губиш. Все пак на всяка коса действието е друго
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Искам да питам авторката на темата, на каква цена са тези кристали от Ейвън, и за тази оферта, която, ако поръчаш кристалите и дадеш още левче и получаваш два броя кристали ли става дума? Да ти кажа, аз също не съм особено очарована от кристалите на Биофарма, надявам се тези да са по-добри... Ако ми дадеш малко инфо за цената и офертата, ще съм ти мн благодарна![]()
ami v momenta kataloga ne e u men no pomnq 4e bqha kam 7-8 leva ne pove4etiq na biofarma sa po-evtini 5 ,50
![]()