.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

noviq katalog na avon-kristali za kosa

здравейте!много се чудя дали да си купя новите кристали за коса на avon дали въбще имат ефект?аз ползвах на биофарма ,но въпреки ,че всички ги хвалеха аз не съм дововолна та някой ползвал ли е тези кристали на ейвън? заслужава ли си?питам най-вече заради цъфтежите!

ane7o__
    Guest
    as s1m imala takiva to4no na avon ama ot po minali katalozi.Za c1ftejite neznam ama kosata ti q pravi strahotna,na mene li4no mn mi haresaha i daje sega mislq pak da si pora4am.Pora4ai si gi nqma da sajelqva6.kosata ti stava mn lesno razre6ima dori i nqma da ti se naloji da polzva6 4etka za kosa samo s raka i ti se e razre6ila i ima mn hubav blqsyk
    as sym mn dovolna

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Еми според мене ефект от тези на Ейвън няма да има.Биофарма са сто пъти по-добри от ейвън и щом не си доволна от тях не вярвам тези на ейвън да ти се сторат по-добри
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    po dobre zaloji na maskite za kosa...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Ползвах и двата вида паралелно...таа за Ейвън-Миришат хубаво, правят косата по-мека и пухкава сякаш. Също така и са по-течни. За изправяне с преса ми се струват по-добри защото са по-леки скяаш от тези на Биофарма. Опитай-нищо не губиш. Все пак на всяка коса действието е друго

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Guest
    Искам да питам авторката на темата, на каква цена са тези кристали от Ейвън, и за тази оферта, която, ако поръчаш кристалите и дадеш още левче и получаваш два броя кристали ли става дума? Да ти кажа, аз също не съм особено очарована от кристалите на Биофарма, надявам се тези да са по-добри... Ако ми дадеш малко инфо за цената и офертата, ще съм ти мн благодарна

Guest
    ami v momenta kataloga ne e u men no pomnq 4e bqha kam 7-8 leva ne pove4e tiq na biofarma sa po-evtini 5 ,50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си