- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- postoqnno se karame ;(
s gadjeto mi postoqnno se karame.ot izvestno vreme e mnogo iznerven i postoqnno si tursi povod da se sdurpame
ne izdurjam ve4e karanicite ni ot koito nqma nikakuv smisul
ne moga da razbera kakvo stava s nego i za6to taka se promeni ;( molq vi kajete mi kakvo da pravq i kak da go ukrotq i kak da sprem s glupostite
![]()
p.s:NE ISKAM DA SE RAZDELQME !!!![]()
ami i az go imax toq problem....emi sled porednoto karene my kazax ''MAINATA TI" znae6 li sled tova kak se darje6e s men-samo zvezdi deto ne mi svalq6e...
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Първоначално написано от palomaaa
да ама има един тънък момент на гордост - като ти му кажеш " майната ти" да не чуеш същото...
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
kxxx az ako kaja na moq "MAINATA TI" she me zaebe na vsqka cena...
VERI SADaz ti preporu4vam da si pogovori6 s nego kogato vidi6 4e e po-spokoen i da razbere6 kakva e pri4inata postoqnno da e iznerven i da se karate nz mila ko dr da ti kaja
![]()
da pravi ste,az gi prikazvam teq raboti,6tot sam sigyrna 4e kraq 6te e polojiten,no pri teb macko ne znam kak 6te sedqt ne6tata....sorry za kofti saveta
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
xax mila ne si samo ti!! imashe edin period v koito s moeto momche postoqnno se karahme i vinagi bqhme na nokti zaedno...edin den mi pisna i reshih qdosan,iznerven ili kavto beshe tama...da si pogovorim!!krotko i spokoino da si obqsnite edin na dryg kakvo vi drazni tolkova i da se razberete..dryg nachin nevijdam...paki shtom neiskash da kasate!!!![]()
човекът преди мен е много прав.
единственото правилно нещо, което можеш да направиш, е да ИЗЧЕЗНЕШ от хоризонта.
и ако ви е писано да се съберете отново, ще се съберете.
но сега, миличка, просто си събери душевния багаж и тегли една майна на така нареченото си гадже... направи го преди той да го направи. това, че изведнъж е станал изнервен, това, че изведнъж се е променил, индикира слаб интерес към теб. поне по-слаб от преди. не й достатъчно слаб, за да те забрави. затова използвай момента! използвай краткия отрязък от време в който все още имаш бъдещ шанс с него и противно на всякаква логика си ТРЪГНИ.
оттам нататък всичко е в негови ръце.
и за в бъдеще запомни - избягвай конфликтите.
Дай му два-три дена изпитателен срок ако нещата не се променят подобре го зарежи.![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
За да се получи спор (караница) са нужни поне двама ако схващаш какво искам да кажа.Пробвай ако си замълчиш,той ще говори говори и ще спре нали.Аз така действам.................докато не кипна(ама това ставя рядко)
donqkade sam saglasna...no ako ne q potarsi?!...predstavi si tq go zarqzva i ochakva che toi shte q spre ili pone sled vreme shte q potarsi ami ako nestane...kakvo...tq samata kazva che neiska da sed razdelqt!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Здравей,VERY SAD!Трябва и двамата да се успокоите и да поговорите трезво и цивилизовано!Единствено заедно можете да разрешите проблема и да запазите връзката си!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
трябва да си поговорите - на всяка цена и то колкото се може по скоро.. шото иначе.. де а знам, има неколко варианта![]()
1. той да се държи така гадну и да се карате постоянно без смислени причини - мое да не иска вече да сте заедно...
2. може просто да е ф некъф труден за него период и да си го изкарва на теб.. нормално е, поечето момчета си го изкарват на най близките...
за тфа поговорете и надяам се сичко да се изясни.. успех ;]
~!1912!~
kaji mu 4e iska6 1 sedmi4na po4ivka posledvana ot dylboko sydyrjatelen razgovor
p.s. kaji mu 4e ne iska6 da se razdelqte
Може би нещо го изнервя, може би ревнува от някой и не ти казва,или крие нещо, или може би не иска да е с теб и се опитва да те накара да го зарежеш...не знам не казвам, че е така само предположения..Седни и поговори с него нормално, ако продължава така да се дърпа за най малкото го зарежи...Дано се оправите! [-o<
Everything happens for a reason..
ee ti puknali znaesh .. tezi koito nai mn`se karat i nai mn`se obi4at ... :P pogovorete si pitai go shto e taka.. no bez razgovor ne mislq 4e shte sprete da se karate..
![]()
Hah.. ako kaja na moq "Mainata ti" she se obyrne i she si trygne.. kolkoto i da me obicha nqma da mu migne okoto da go napravi.. Tei che i spored mene tova ne e dobyr variant za rehsvane na problema... Mislq che trqbva da sednete i da pogvorite... na 4 ochi... vse pak ste si dostatachno blizki (predpolagam) che da mojete da si kajete vsichko... i da izqsnite neshtata che poveche da nqma nedorazumenia... i karanici syotvetno..
ооо поне се успокоих че не съм единствената с такъв проблем...аз също съм така с приятеля ми постоянно се караме и чесно да си призная взе да ми писва ... дори вече спрях да се чудя за причина то е ясно че както си седи ...и изпитва някаква нужда да се здрънка с някой и аз съм му най-удобната мишена ..свикнал е да си излива комплексите върху мен щото знае че след половин час всичко ще си е постарому ама аз съм си виновна че съм го научила така...съвсем пресен пример : преди половин час ..сядам на компа му и гледам писал в един сайт на някакво момиче ама в буквалния смисъл на някакво ЧУКАЛО....и така ме хвана ядддд и то не за писмото ами 4е е някаква супер грозна...поне да беше някоя за която да си заслужава ...и аз естествено не си премълчах и се скарахме...ама още не ми е минало поне да си ги подбира баси....![]()
![]()
![]()
i s moq sme takanaposledak, oba4e nqma da g ostavq ...nikoga! i maikata ti nqma mu kaja,za6toto e prekaleno gord 4e da ti4a sled tva da me vra6ta..... i nz.....i predi sme imali takiva periodi...dano i toq mine. obi4am go
Първоначално написано от ™G-Baby™