- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kakvo to4no ozn. kogato nare4ete nqkoi fashion?!?
simpati4en,moderen
ахаха има такива твари,че на пръв поглед(или ако ги гледам с периферното зрение) мязат на жени![]()
Правиш си бретона настрани.Най-добре го направи лимонено рус.Опашката отзад също си я направи с цвета на бретона.Взимаш си едни очила за 4 лева тип "бъбреци".Слагаш малко гланц на устните.Купуваш си тениска, ама да е розова(задължително).Едни панталонки 7/8.Епилираш си краката и ги мажеш с крем.Слагаш католическо кръстче и ставаш УНИКАЛЕН чок газар!
П.П. тва горе е copy-nato,но казва по най-краткия начин как да станеш фешънтва го пише в библията на фешъна
![]()
тъпи чалгари, дето носят розови блузки, големи слънчеви очила с странна прическа, някои се правят на емота което е съпер смешно.
ЕМО РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
upotrbqvam go ironi4no i to glavno kogato nqkoi paradira s tva 4e ima super mn drexi na dolche i gabanna napr a posle se okaje 4e si gi e vzel ot ilienci. ne 4e imam ne6to protiv razli4nite magazini ili si padam po"markovi dre6ki"made in china.a i sa mi super sme6ni takiva deto se obli4at tip 50 cent ili nqkoi takuv rapur(PAK NI6TO PROTIV NIKOI spomenavam konkreten slu4ai)
azz ne za6titavam nikoi ama feshanite mai sa hora na koito si4ki zavijdate![]()
ina4e nqmam ni6to protif "feshanite" se pak seki si ima vkus... ii pravo na izbor kvo tolkoa gi napadate ne moa da razbera..
vidi6 li 1 fe6yn zn si vidql vsi4ki.s klin4eta,tuniki,grozni pri4eski,razni grivni kolani dryn dryn,i mn grim kakto i obuvki tip cvi4ki
Ами някой с много яки и по модата дрешки![]()
Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
mnnn TV gledash qvno
no kak pak go :P izmisli 4e slushat 4alga......i koe mu e loshoto da nosqt rozovi teniski naprativ daje e mn sladko..
![]()
i moite drehi sa takiva,no az ne sam ot fe6aniteПървоначално написано от sladku_bebzi
.......fe6an e 4ovek s izkrevana predstava za modata,dviji se samo po neq i nqma stil,a 4isto i prosto si kupuva sqka 2ra dre6ka,koqto se nosi i ot ostanalite fe6ani bez da mu puka dali na nego mu hodi ili ne
......
![]()
ем тия мом4енцата с розовите блузки ае гадните футболис4ета![]()
а моми4етата тия с петелските при4ески ае хаусерките![]()
общто взето използвам го с ирония
Фешън,според моите интерпретации-човек лишен от собствен стил на обличане и вкус.Склоност към това да се прави на шут,само защото нещо е модерно.Усъзнайте едно нещо,това че нещо е хитово и масово,не означава,че непременно трябва да ви приляга.Сега се сещам за актуалните огромни слънчеви очила-харесват ми,но на мен не ми стоят добре.Следователно си намирам други,които въпреки,че не са по последен писък на модата ми отиват.Идеята е да можеш да подбираш правилно гардероба си,съобразявайки се на първо място със самия себе си ипосле с модните тенденции.
![]()
П.С.извинявам се за прекомерната употребата на думата нещо...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
фешън са прости хори ,които се кефят на чалга и искат да спят с Азис ( и за двата пола става въпрос![]()
) масово се обличат грозно с паетки и флинтифлюшки и на платформи ходят
az kazvam na nqkogo fashion kato se bazikam
a ina4e vzemi si prevedi dumata i pommisli malko i moje da se seti6 kakvo se ima predvit
ох спрете се с тия фешъни.. явно бая им завиждате защото форумчето бъка от такива темикак да е.. темата е стара
![]()