- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Възраст килограми и височина
Най накрая някой който да не е дваметра и да тежи 30 кила...Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
Тук може и да съм писала , но все пак 14 г 165 см и 47 кила . Като гледам другите колко са високи се комплексирам![]()
Защо бе сладурчеПървоначално написано от Dark_Angel_F
?
wtf
Хах, 15г. , 163-4см. , 54кг.
Баси, как всички са по 170-180см 47 кг ? Или 165см - 42 кг ? И аз започвам да се стресирам, вие храните ли се изобщо ?
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ми виж примерно Deja_Vu на 15 е и е висока 174 см ..... И не е само тя . Когато чета в тази тем се комплексирам.Първоначално написано от Овесения
На 15,173см,57кг.![]()
на 15, ся декември ше прая 16, 1 и 63 съм висока и тежа 49 кила!
нека ви е вътрешно![]()
15 год. 160/51 ...да,да закръглена съм знам :P
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Az sam na 15 godini teja 48 kg i sam visoka kam 164-5 nai mnogo![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Ехх значи, аз да ти кажа, че си си прекраснаПървоначално написано от Dark_Angel_F
.
Не си.Първоначално написано от neshtastno^vliubena
![]()
wtf
offfff pisna mi ot tiq temi,v koito malkite momi4ence iskat da se izfukat kolko sexy tqlo imat i kolko sa slabi,vzemete se v ruce i stiga ste obru6tali takova vnimanie na izvaqnite tela i prestanete da izdigate perfektnata figura na piadestal. dano sledva6tite takiva temi budat zaklu4eni ot MODERATORITE!
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
az sam na 15g i sam 48kg i 165 visoka g/d![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
17 години 170 см 52 кг
Няма място , което може да се заеме , а място , което ти сам ще си извоюваш!!!
ХаХ Абе майче излиза,че аз съм най-слабата тука![]()
На 14 години 165 см. 39 килограма[ако не и по-малко]
"Горе главата,че не те виждам : Подпис Снайпериста"
..И да добавя че,не съм болна от нищо което влиае на теглото ми![]()
И защо се комплексираш?Вярно- високички са, но това не е толкова важно. Аз съм на 15, висока съм 1,65 и тежа към 56 килограма, обаче не съм комплексирана, даже съм горда! Не съм толкова ниска, а и нося високи токчета, 56 килограма съм, обаче не съм дебела- талията ми е 60 см, а гръдната обиколка 90см. В крайна сметка сега не е модерно да сме плоски като дъски :PКогато чета в тази тем се комплексирам.![]()
![]()
"Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!"
мм 16 г. 175 см,55 кг
ПоВяРвАй Ми,оБиЧ иМа,Но ТрЯбВа Да Я сЪзДаДеш.ЗаЩоТо ЧуЖдОтО сЪрЦе Ще ВзЕмЕш,кОгАтО сВоЕтО дАдЕш!!!
18г. - 165 някъде и 49-50 кг ... perfect![]()
Let The BEAT Control Your Body
Аз съм на 14г., 1.71 - 50kg![]()
Първоначално написано от pOznAi_kOi_E
![]()
До колкото разбрах ти 37 килограма ли си ???
![]()
![]()
мм 174 ии съм кам 52 кг някаде![]()
186-190, 115kilograma![]()