- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Възраст килограми и височина
ъм
160/50 кг
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
14 годишно девойче.. 165-7 см, около 50 кг..
Не искам да раста повече..![]()
You are broken, I can fix you...
12 g. 168 sm. 50 kg. s mn tryd gi napraih![]()
![]()
![]()
![]()
Smile is my style!
vse oshte na 15. Teja 49.7 spored poslednite prou4vaniq i sym 160
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
НАЛИ !Първоначално написано от MaRiNkA_16
аз съм на 17 (без 2 месеца) висока 172 и тежа 61 кг !!! И изглеждам добре, а тея 172 по 40 килограма
![]()
![]()
АБЕ ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО !
![]()
![]()
От висо4ината си вадиш 10 и ти излиза колко кг трябва да си, за да си нормален
например както аз 1,72-10= 1, 62
осъзнайте се малко на какво приличатекакто някой по-горе се изрази вие на какво я караре ?! Слънчеви батерий ?! Вода ?! Най-вероятно на въдух ...
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
а ти си си мн добре мога да ти кажа ! Не мога да разбера 1 нещо ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ НЯКАКВА ЗАБРАНА ЛИ ИМА ИЛИ НЕЩО СРАМ, ЧЕ ВСЕКИ СЕ СТРЕМИ ДА Е ПОД 60 КГ НЕЗАВИСИМО КОЛКО Е ВИСОК ?!?!??!?!Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
![]()
бахти сдухвацията честно ...
![]()
![]()
![]()
P.S. направих си труда да изчета абсолютно всички коментари ! Хвърлихте ме в ужас бе хора !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
мда тук има нещо вярноПървоначално написано от s0me^col0uR`of`tRutH^
P.S. съжалявам за многото мои изказвания ама нз как да събера на 1 място всичките цитати![]()
+1Първоначално написано от pinki
Smile is my style!
oh mi az hi4 ne se har 168/60 kila![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
на 17 години, момиче, 173 см - 53 кг
Но тези цифри са много относителни- всеки изглежда по различен начин. Може двама човека да застанат един до друг и да кажат, че и двамата са по 60 кг, но това не значи, че ще са абсолютно еднакви в пропорциите. Това за нападките, не е много уместно, защото има много хора, които прост се тъпчат като прасета, не се ограничават от нищо, но просто не им се лепи никъде и си остават слабички. Аз не съм точно така, но винаги си ям каквото искам, никога не се ограничавам и варирам в границите на 52-54 кг![]()
13 (без два дена), 153 см, 43 кг. И си се харесвам.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
na 14 sam 157,46 kg![]()
16 години 51 кг 170 висока
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
az sum na 12 visoka sum 163-164sm i teja 45-46kg![]()
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
160 см,45 кг,почти 14 год.^^ сравнително доволна съм,но изглеждам доста слаба ;{
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
17 години / 178 см / 82 кг - момче
Малеее аз май съм най-дребната и най-дебелата тука--> 13 години 153/50
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
14 год.,168-9 см кг-ами преди месец 48,сега съм изключила вредните храни,като шоколад хляб,пържено,газирано и пр.,скачам на въже всеки ден и се надявам да съм поотслабнала.Като се премеря ще кажа по-точно
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Възраст-14 години
Ръст-171 см
Тегло-52 кг
На 14 години съм
Висока съм 165см
Тежа 58кг
В общи линии се харесвам,нищо че задника ми е малко голям ....но си е мой и ми харесва.
Eвала Meri.![]()
![]()
за кое по-точно е ЕВАЛАТО?Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite