- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Възраст килограми и височина
14 години / 51 килограма / 171 сантиметрадИбеличк0 дете
![]()
17/172/66-7
И се харесвам
![]()
14 godini sled 2 meseca navar6vam 15,visoka 1.65 teja 49.![]()
Руса кукличка
16 години 1,74 см 62 кг :P
Ако ти си дебеличка,аз трябва да съм слон!Първоначално написано от InnchetO`bE
Ама не съм де...харесвам си се
:P
Аз много искам да кача няколко кг, но не мога![]()
![]()
Момиче съм.
Предполагам качването на килограми е най - лесно.Но зависи от организма.Някой хора много трудно качват килограми,и имат здравословни проблеми.Ако ти е за няколко килограма - просто почваш да се тъпчешПървоначално написано от elena333
не искам да прозвучи гадно де
Ти не обичаш ли да ядеш пържени картофки,шоколад и т.н.?
От подобни храни се пълнее
най - бързо.Макар и да е нездравословно.За това по - добре се допитай до лекар.
В къщи майка ми готви само зеленчуци и няма шанс да направи картофиИначе аз излизам всекидневно и ям доста, но...........
![]()
Нищо не става![]()
Момиче съм.
Първоначално написано от elena333
Вегетарианка ли е?Незнам на колко години си,но ако си в пубертета 13-18 години,или някъде там,се нуждаеш от всякаква храна(с изключение на чипсовете,вафлите и тем подобни) - месо,сладки неща като шоколад и мед,разбира се и зеленчуци и плодове;мляко,много сирене и кашкавал,и хляб разбира се.Храната трябва да е разнообразна.
Щом майка ти вкъщи готви само зеленчуци,когато си навън си взимай и някакъв сандвич(дори и да звучи,че не е полезно),защото явно се нуждаеш от повече енергия и всякаква храна.Не само зеленчуци.Вредно е.
Аз съм на 14,5. А иначе така правя. Но колкото и да ям няма резултатПървоначално написано от nailana
![]()
Момиче съм.
Видя ли линковете които ти дадох? В първия сайт има диети и рецепти за напълняванеПървоначално написано от elena333
17godini
1.76m
50kg
Да, видях ги и още веднъж благодаряПървоначално написано от slun4ice
![]()
Момиче съм.
[/i][/b] същото само че съм на 13Първоначално написано от Lorraine
![]()
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
18 години; 166 см; 58 кг
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
много![]()
на 17 години съм, висока съм 1.60 и тежа 44 кг.![]()
![]()
![]()