- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Възраст килограми и височина
16 1.65 48 [/url]
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
na 13 i polovina168sm 46kg
skype-natito_0889
на 17 год. 158/44
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
az sam na 13....160....50kg
13 години,154см и 45 кг![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
16 г. 49 кг. 168см.
13 год. / 170 см / 47 кг.
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
на 13
172
50 кг
другия месец правя 15155-156 см..41-42 кг.
![]()
Много е относително и според мен темата не е на място. Чували ли сте за плътност на костите мускули и тн. Знаете ли че мускулът дори и на слабо моми4е тежи много повече от мазнините и целулита и тн на едно по-пълно. Аз съм 175 тежа 60кг и съм на 15 . Познавам момичета които тежат по 50кг и са много по пълни от мен а на височина няма голяма разлика. Ето линк с мои снимки,за да се убедите че изобщо килогррамите са много относително нещо. Ако тренираш интензивно ще тежиш с 6 кг и нагоре повече, тъй като мусколната маса качва много в килограмите. http://www.impulse.bg/user/attractiwe![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
15 години
Височина - 158 см.
Тегло- 49 килограма.
Envoi moi ! ;]
възраст 17
височина 1.75
кг. 61
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Възраст 19
Височина 1.77
Кг.60 ...прасе![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от Mihailova
![]()
Видях една твоя снимка и не ми изглеждаше така..Ниска+пълничка,но може би защото беше в темата за устните..ддз
![]()
To infinity and beyond.
А за мен:
почти 14години
166/45кг![]()
To infinity and beyond.
Първоначално написано от vanchetox
![]()
![]()
УТФ!!?? НА 14 ГОДИНИ СИ ВИСОКА 156 САНТИМЕТРА , ИСКАШ ДА СИ ПО-НИСКА..???? НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СИ 41 КИЛА И ИСКАШ ДА СИ ПО-ЛЕКА... ТИ СИ ИЗРОД, БЕ!!! КАКВО ЩЕ ОСТАНЕ ОТ ТЕБЕ?
на 17 години.171см 55 кг
15 години.
173 ръст.
51 кг.
Още малко остана.![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ако аз съм "пълничка" - не знамПървоначално написано от cool_doll
![]()
![]()
В снимката на устните е снимано само лицето ми , при това отдолу, което оптически го издължава и увеличава.
![]()
Envoi moi ! ;]
49 кг хич не са малко за такъв ръст.Първоначално написано от Mihailova
![]()
15 години.
1,70 м.
52 кг.
Bianca 49 килограма са точно за моето тяло. Имам тежка кост и килограмите ми са разпределени пропорционално.![]()
Envoi moi ! ;]
^Щом казваш...въпреки всичко,определено не мисля,че е възможно да си с перфектно тяло![]()
To infinity and beyond.