- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Възраст килограми и височина
към 172 см незнам точно...
54-55 кг
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
на 15 съм-на 5 октомври ги направих-висок съм 191см като има тенденция да стана нас 2 м-тренирам баскетбол от 1 клас,нося 48номер обужки и тежа 75кг-не съм хърба
mi basketbolist sum trenirah vuv cska do razpadaneto i ,igraia basketbol ot 2 klas .za pove4e info chat me
na 18 / 162 sm 50 kg
Mai ne sym mn idealna no az si se haresvam![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
години - 14 , ръст - 1,60 , килограми - 43 но в момента отслабвам =)
Първоначално написано от zai4ety13
![]()
![]()
Моля ??? Отслабваш ли??? че какво ти има сега на килограмите... плюс това не си избрала точния момент. В тази възраст никакво ограничение !
![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Абе, момиченце, ти нормална ли си, знаеш ли колко усилия ми отне да стане 50 кг?! Как така отслабваш, анорексичка ли ще ставаш?!![]()
![]()
Абе то усилия- вярно бяха много, ама още, като те духне вятъра и те държат да не литнеш![]()
![]()
![]()
![]()
Envoi moi ! ;]
Абе кво й се карате?Първоначално написано от Umbrella
Ако иска и 20 кг да стане,нейното тяло,нейния живот си е това.
Щом иска да си троши главата.
mihailova изглеждаш на 21-24 а си на 15 боже колко е несправедлив господ към някои хораПървоначално написано от Mihailova
но не се комплексирай !!
![]()
viksun Хахахаххахахахаха![]()
![]()
Ти пък кога си ме видял, че да коментираш на колко изглеждам ?
Е нищо, поне успя да ми върнеш усмивката на лицето![]()
![]()
Envoi moi ! ;]
18 години, 15539-40 кг (зависи дали съм се наяла добре преди това)
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от allergic
Ще й се караме !!! Все някой трябва да й го каже !!!
17 год. 168 см. 50 кг.
И мислите, че точно вас ще послушам и ще се поуча от ващо "каране" (ако може така да се нарече) ??Първоначално написано от natity91
16 г. - 1.66 - 51 кг.
Първоначално написано от Mihailova
epa snimkata malko liedrugite mojesh da izlujesh ama mene ne !!!
radwam se che se usmihwash
![]()
![]()
16 / 1,62 /54![]()
nz kak jiveete 160-170 visoki i po 40 kila![]()
![]()
живеят във въображаемия свят много лесно.Аз там съм 190 23 кг.И какво разни ми разпраат аз съм 50 кг ама мисля да отслабвам.Това си е просене на комплиментиПървоначално написано от RosHafkoTu
13 години - 159 сантиметра - 45 килограма
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d