- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Възраст килограми и височина
Опс,без да искам!
Това отгоре бях аз!![]()
16 години, 178 см, 66 кг![]()
Истината е в Drum And Bass-а
Na 13 sam 174 i sam 53 kila![]()
13/162/62Дебела съм!
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
bati kle4kite ste si4kite.... az predi bqh 158/65 kgxaxa no predi i sa ne sum cvete za merisane de... 160/52 ;] na 14g sum ;]
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Тва е невъзможно, а ако е възможно трябва да си няква клечица...Първоначално написано от Анонимко
Наистина 47 кг и си 173см! Много си слаба!Първоначално написано от sladku_bebzi
на 16 скоро.. 49-50кг ,170
20 години/46кг/170см
КАКВО? Невъзможно, на 20 години не може да си толкова слаб/а!Първоначално написано от F___
15 - 1.71/48 кг
Тука само анорексичкиНе разбрахте ли, че вече мина модата на тапицираните скелети. Никое момче не обича да прегръща торба кокали
![]()
За каква мода говориш?Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Не му се казва мода,а еталон за красота.
Думата мода проваля всичко,все едно днес е модерно да си анорксична,друг ден да си рубенсова..
И не,не им е минала "модата" на анорексичките,когато ми се появи модел на "от кутюр "дето има паласки и любовни дръжки ми го твърди това..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
CooL^GirL^^^ има разлика между "анорексичка" и "слаба".Анорексичките гледат да отсалбват още,дори и да са торба кокали.А има някои момичета,на които просто структурата им е слаба и не могат да надебелеят с повече от 2-3 кг дори и да се тъпчат като прасета.В момента говорех за себе си,но съм сигурна,че не съм единствената.
уляля, изтриите го![]()
На 19 години съм- 175 см., около 57 кг. Качила съм малко, ама то е само от положителни емоции.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
16/172/54
Не мога да разбера защо хората използват думата "Анорексичка" като обида..Не е обида а е нещо сериозно, психическо заболяване и ако наричате някои които страда от анорексиа това, вобще не им помагате..Все повече момичета между -15-25 страдат от тази болест и както RAWRRR каза повече от всякога има мания да си много слаб.
Има момичета които са естествено слаби и имат тънки кокали други, които искат да са и го правят по по-здравословния начит и други, които наистина страдат от анорексиа...
И слабичките момичета които са тук са по на 13-18 и телата все още им се развиват и оформят не завинаги ще се толкова слаби, аз като бях по-малка бях изключително слаба - като скелет буквално (а и никога нямах апетит, което не помогна), но това се промени с времето.
I am the substance and the one who has no substance.
на 12 съм - 160/47![]()
Аз съм висока 164 см. и тежа 53 кг.А...и съм на 14![]()
17/173/50