- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ще умре ли Хари Потър ?
а на баба Вуна шутката има ли я?![]()
не ме интересува да мре мн ме дразни
kato gledate fimla ili chetete knigtata shte razberete male kakvo deca ste shom se interesuvate ot filmcheta i kvo ako umre sveta da ne e da svarsihui
Който мрази Харито с мен ше се разправя!![]()
както каза голямата глава с големият нос - деца, ако не искате Хари Потър да умре, купувайте си книжките му и той ще оживее![]()
Хари Потър е западно-капиталистическа империалистическа свиня!![]()
Роулинг обаче е истинска и наистина се кефи да пише книгите и си ги харесва.Останалото не е нейна работа.Не го прави (само) заради парите![]()
Абе хора , защо винаги трябва да сте негативно настроени към всичкоооооооооооебати хейтърите
![]()
Мене па ме радват книжките,ама нз дали ще мре Хариту Потъра, честно казано не съм се замисляла
![]()
Абе да умира ве, хич не ми пука. Егати тъпата фантастика! Никаква научна основа няма
![]()
той да не се казва Куенч бе О__oПървоначално написано от quench
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
е аре да се маха вече че след 3тия епизод взе да става банално
Така е който гледа филмите а не чете книгите![]()
ползвам книгата като очистително, когато съм се напил зверски или съм ял нещо развалено - все пак, само за това стават
и да, по-добре е да четеш вкъщи, а не да гледаш в киносалона - защото в последния случай няма да можеш да се разпущиш, да го ева, и да изхвърлиш съдържанието си навън
![]()
![]()
Рано или късно тази гад ще пукне...ВЕРВАЙТЕ МИ!![]()
Haker e razbil mrejata na izdatelstvo Bluumsberyy i e razprostranil realnata informaciq. Hagrid 6te umre ( v tova sum siguren 4e taka pi6e6e ) i mislq 4e Harmaqni ( za neq ne si pomnqm to3no,no mislq 4e tq su6to zagiva ) a Harry Potter ocelqva
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Се в гъз...цялата поредица не струва нищо, общо - взетоЗа мен де ;>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
дааа. дебелите метъли винаги умират първи...![]()
Аз даже нито съм чела книгите,нито съм гледала филмите...тъй,че ми е безразлично...Първоначално написано от ScionOfStorm
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
айде бе,не саПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Чесно казано-НЕ МИ ПУКА!!!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Е са чета Хай клуб и пише-Или Хари или Волдемор.
Обикновено приказките са с добър край.И тук ще е така.
Тоя не пукна ли вече!?
ПиснА ми от него.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
А дано!![]()
Ich ne me ebe!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !