.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 100

На Колко Години Започнахте Да....

На колко год започнахте да се гримирате ?
    И със какво?

Na 12.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Сори бях забравила да добавя и още 1 въпрос
    със какво?

Град
    na onq svqt
    sestra mi e v 5 kl i se grimira ot deckata gradina mai
    [ знам че правя правописни грешки ]

Ама казвайте и СЪС КАКВО ЗАПОЧНАХТЕ ДА СЕ ГРИМИРАТЕ ???

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    лятото преди 6-ти или 7-ми клас което значи 12 години някъде - първо с моливче за очи, после спиралка, после сенки, някви гланцове и последните 2 години се почнаха фон дьо тени, пудри и др подобни
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Повече от фен
    Град
    south_park
    не 14 съм и не се гримирам

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    лятото преди 6-ти или 7-ми клас което значи 12 години някъде - първо с моливче за очи, после спиралка, после сенки, някви гланцове и последните 2 години се почнаха фон дьо тени, пудри и др подобни
    Ееее и аз по същият начин
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Цитирай Първоначално написано от Ann GI
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    Ееее и аз по същият начин
    I az goredolo taka :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

mislq 4e be6e lqtoto sled 7-mi klas izpolzvah samo moliv i glanc za ustni i sega prodaljavam da izpolzvam sa6toto ne obi4am da se klepam mnogo za tova i re6ih da se ograni4a samo do upotrepata na tezi 2 produkta ;]

Ами някъде 6-7 клас започнах да си слагам само сенки за очи хах детска работа

На мен лично не ми харесват момичета които са с по "1 тон грим" Аз нико не съм си слагала фондютен и не бих искала .. По принцип съм само с молив и спирала и започнах да си ги слагам на 14
    Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка....

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от EMILY the strange
    не 14 съм и не се гримирам
    и аз! явно ние сме от ненормалните които не си слагат целия фон-дьо тен на майка си по лицето... сори ама не ви разбирам... бръчки ли имате за прикриване че се гримирате... за грозни ли се смятате че да се прикривате с мацане... просто ми е странно..
    разбирам да си сложите гланц и молив, но сенки, фон-дьо тени, рушове и секви такива глупости!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    разбирам да си сложите гланц и молив, но сенки, фон-дьо тени, рушове и секви такива глупости!
    +1.
    имаше един период, в който не излизах без молив за очи, ама престанах. от мързел... беше някъде 11ти и началото на 12ти клас. и мнооого рядко спирала или сенки. но пък без гланц не мога.
    сефте май ме гримираха в детската... де да знам.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

mi, mom4e sum ama mi se pi6e, ta priqtelkata mi si slaga samo moliv (zaduljitelno, bez moliv o6te ne sum q vijda) senki ot vreme na vreme, i fon diu ten (sa nqkoi ako mi kaje i za kvo sluji 6te sum mu mnogo blagodaren)
    ina4e mene me grimiraha za purvi put (i nadqvam se tova da e bil posledniq) predi okolo 4-5 meseca (priqtelkata mi i o6te nqkolko neini priqtelki) samo 4e ne pomna s kvo me grimiraha, su6tnost i ne znam 6tot bqh sus zatvoreni o4i, no ima6e moliv i spirala, mai i fon diu ten, i nqkuf glanc i senki, awe beha me naklepali baq togava, ta posle edvam se iz4istih (te hubavo me grimiraha ama posle ne mi kazaha kak da go mahna deeba, ta kato se vurnah v nas si izmih liceto i celiq stanah v moliv i senki i bqh kato kumino4ista4 sled tejuk raboten den)

moga da sloja i na6a snimka kadeto si li4i kak se e grimirala, tva e ako ima jelae6ti

az sam na 13 i sam zapo4nala na 11-az slagam samo fon du ten i glanc NI6TO POVE4E!
    Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!

Guest
    ami mai na 13 bqh kato po4nah,no ne redovno samo ot vreme na vreme ne pomnq ve4e to4no s kakvo sum se grimirala togava,no ne sum se macala,koi znae kolko...
    ina4e sega sum na 18,ot vreme na vreme slagam fon dio ten,kogato ne me domarzi,ina4e zadaljitelno spirala i glanc(bez glanc ili te4no 4ervilo ne moga ),i ponqkoga 4eren moliv,ni6to drugo :P

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    От 12годишна възраст.
    Първо с черен молив, спирала и гланц за устни, и вече на 14годишна възраст вкарах и сенки.

Guest
    Баааахти хората... от 12 Аз съм на 16 и не ходя с никакъв грим! Не мисля че имам какво толкова да прикривам че да ходя с грим...

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    На 10-само сенки без спирала-пълен резил!8-9 клас се очовечих,а сега само от време на време се гримирам-главно молив и спирала.
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    На 10-само сенки без спирала-пълен резил!8-9 клас се очовечих,а сега само от време на време се гримирам-главно молив и спирала.
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Голям фен
    7 клас се гримирах за първи път...сложих си само моливче....
    саа не се гримирам много, особено лятото..най-много молив и гланц..толкоз

Аз лично започнах на 13 с гланцове, а в момента съм на 16 ползвам черен молив за очи и немога без него също така и фондю тен и гланц,,,много рядко си слагам сенки и то само когато има специален повод

Голям фен
    Град
    на луната
    Ми не помня точно кога беше, но мисля че беше лятото между осми и девети клас Почнах с молив за очи и спирала а сега съм 17 :P
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не се гримирам с нищо. Ползвам само балсам за устни. Реално погледнато явно имам нужда от грим - грозна съм, кожата ми не е перфектна, но не мисля да се хлепотя, докато има кой да ме гледа и харесва (въпреки кусурите), не мисля да започвам да се гримирам.

Иначе докато танцувах, преди спектакъл и т.н. винаги бях със силен грим, много силен с всичките му есктри. Понякога и артистичен грим са ми правили.. с часове съм седяла и търпяла.. блях.
    Сега само за официални случаи се гримирам - последно беше на някъв рожден ден февруари-март. Тогава вече бръквам в гримовете на мама, защото мои имам само молив и спирала (които сладам 1-2-3 пъти годишно) ..

П.П. На 17 съм

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си