- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На Колко Години Започнахте Да....
Да то кажа честно не се грирмирам .Понякога си слагам черен молив и това е!Само ако сум на субиране мойе да си сложа малко сенки, но това (със сенките) се случва много, много рядко!
Ами от как бех на 10-11 некъде.Ама като се сетя къф резил съм била...само сенки без спирала,абе направо не!А тая година се очовечих малко и съм на мъъъъничко черен грим,молив,спирала и гланцове/течно червило.
ami nqkade 7 klas kraq ama to samo glanc i ponqkoga spirala ! To i sega sam taka ponqkoga slagam spirala ve4er mje i senki no pove4eto pati me marzino bez glancove za ustni ne moga da jiveq !!! Te sa mi napravo ne6to kato maniq!
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
аз не се гримирам особено (на 16 съм)
слагам си гланцове от много малка, защото не ядях достатъчно витамини и устните ми бяха постоянно напукани, а не защото съм искала д асе токам...може би някъде към 4 годишна възраст, но в края на 7ми клас една моя приятелка започна да се гримирва и аз покрай нея се научих какво е спирала, молив и тн..
После си купих първите сенки, руж, спирала, молив, червила..
Но не се гримирам.Когато излизам само си мажа лицето с крем и си слагам гланц.Не ми е нужно другоИмам чувството, че ако съм със спирала, както и да се пипна ще се размажа, а ине се чувствам комфортно с разни пластове грим и др върху лицето си...най-добре натюр
![]()
na 14 samo s 4eren moliv i glanc
a sega i malko senki slagam
Varvi napred i nikoga ne spirai, dori sarceto da boli!Nikoga ne se obra6tai ne sajalqvai za otminalite dni i znai 4e tozi, koito te obi4a 6te doide sam pri teb oblqt v salzi
с лайнааааа,с какво може бе??Първоначално написано от Just_Be
Имаше един период, около 12-13 ми година, когато страшно много исках да се гримирам... спирали, сенки, гланцове, червила и тем подобни глупости... като станах на 14 спрях да се гримирам... най-много да си сложа молив, за да уплаша някойи нищо друго...
mi kum 11-12 moliv4e i spiralka i glanc nqkakuv i sega pak taka ama slagam i ve4e po tumni tonove i fondioten pydra senki......
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
От малка знам как да се гримирам, понеже покрай участия в разни програми и ревюта ми се е налагало да слагам, но започнах да слагам често някъде към 6-7 клас. В началото като че ли не експериментирах много- бели перлени сенки във вътрешния ъгъл на окото и точно под веждите, тъмнобежови на целия горен клепач, безцветна спирала и молив, като се сетя.
И досег апредпочитам да гримирам по-силно очите си, но спазвам правилото да се подчертаят или очите, или устните, но не и двете едновременно. Експериментирам с всякакви цветове и текстури, но най-обичам поп-арт комбинациите от черно и бяло, черния молив за очи и удължаващите спирали.
То за мен гримирането е голямо удоволствие, понеже много рисувам и обожавам арт експериментите, смесването на цветовете и въобще възможността да рознообразиш деня и вида си с разни малки "цветни роли".
В 7 клас.. и то 2рия срок!слагах си само молив и спирала.. и сега това правя.. освен когато съм с наи добрата ми фр .. тогава и пудра си слагама сенки и такива неща... ползвам сиг 1 в годината
![]()
амиии 5 клас със сенки и червило ама тва не се брои много щото ми трябваше заради танците танците![]()
Всичко което се случва на Земята е написано на Небето
Като бях на 12.. С моливче, спиралка, сенки от време на време.. и там гланцове, червила..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
На 13 почнахТогава спагах съвсееем леко молив и гланц
С другите неща почнах на 15.Но не всичко наведнъж, ами постепенно-първо спирала,после пудра,след това сенки,фон дьо тен и т.н
п.п. В момента съм на 17![]()
освен гланц зимата друго не си слагамна 14 съм по добре без нз за кво ми са тея фон дьотени пудри моливи спирали най хубава е естествената красота
![]()
в 7-ми клас със спирала (съвсем малко)
не обичам когато съм супер гримирана...просто слагам мн малко спирала и мн малко молив и толкоз....даже понякога не слагам и молив....
едно момиче/жена мое да се разбере колко е красива без грим ....просто глупаво е да слагаш 5 тона и да си на 13-15
И з не се гримирам...с грим съм още по-зле![]()
ha ha az pak zapo4nah da se grimiram na 12 godinki, no samo za v ka6ti. Ina4e nqkade 6 7 klas zapo4nah da se grimiram i da izlizam taka na van. Grimiram se s moliv i spirala. Kakto i ponqkoga senki, no mn bledi, po4ti nezabelqzva6ti se.
4esto slagam glanc za ustni
![]()
Na 10 s vodni boichki;]Първоначално написано от Just_Be
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ми на 13 почнах..почнах само с черен молив,после спирала,сенки ..гланца не го слагам в тфа число защото от много малка си слагах гланц..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ми аз 10 - 11 . Първо си слагах гланцове и сенки , а после и спирала.Сега съм на 13 и като излизам повечето пъти си слагам само гланц и спирала![]()
еми аз някъде на 13 започнах да се гримирам...ама то един грим - гланц и спирала и понякога черен молив. Фон дю тен, пудра, руж, сенки и тем подобни не използвам. Не се гримирам кой знае колко често, просто защото после ме мързи да чистя грима => най-лесно без грим (само гланц и по-рядко спирала и молив)
ami na 12 godini samo glancove po4nah da si slagam godina ili dve po kasno po4nah da slagam i ostanalite ne6ta![]()
Boje az kato se setq kak se grimirah kato bqh 5-6 klas me e sram ot sebe si kato nqkoq cirkadjiika bqh.Nqmah edno petance na liceto no 2 sm fon dio ten be6e zadaljitelensigurno e izglejdalo mnogo sme6no.I vsi4ki drugi vazmojni laina si slagah moliv,spirala,glanc,ruj,senki...
Next Time I`ll be True...
Аз в края на 7-ми запо4нах само със спирала и гланц или балсам за устни.После минах през един...около 2 години период,през които мн се клепах и със сенки и то наи-вече сини,сиви-тъмни цветове.Откакто ми мина тая смешна мания и така до сега се гримирам с черен/сив молив,черна спирала,фон дьо тен и гланц или червило.