.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Много от рано сте се отдали на мисли за екзестенцалния въпрос дали ще е мъжко или женско Работата е 50/50

Мисля,че на 14 не може да мислиш за деца.И аз съм на толкова и ме вълнуват съвсем различни неща.А кво е значението?Каквото дойде.Дете е.Ще го обичаш и това е.А който казва,че на жените им е по лесно да отиде той да се гъне да ражда!

Супер фен
    Ам нищо че съм момиче, но ще си кажа квото мисля. Аз бих искала да имам близнаци (без значение ф или м) или момиче или две момичета или момче и момиче или квото и да е там само да не е едно момче. Ся ще прозвуча като някоя скучна лелка ама ще кажа че като дойде момента да имаш дете полът му е последното нещо което ще мислиш. Ще гледаш да се роди живо и здраво и ... нормално.

c0oL
    Guest
    аз пък съм моми4е и искам мом4енце да го обли4ам свле4ено аууууу \/

Цитирай Първоначално написано от yowmaan_niki
    Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Тоя на 14 и вече за деца мисли.
    Не мисля, че има възраст на която трябва да почнеш да мислиш за тея неща. Вярно е че мнението ти ще се променя многократно, но е хубаво според мен още от малък да си представяш какъв искаш да бъде живота ти след 15 или 20 години и още от са да полагаш усилия да го направиш такъв.
    И с к'во помага това да мисли дали ще е момче или момиче?!Никой не си избира...а и аз говоря специално за деца

Град
    Асеновград, България
    Не не ме е страх от това. Каквото и да е ще си го обичам.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

На мен ми е все едно какъв ще му е пола...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си