.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Въпроси за целулита.

Здравейте.
    Значи, нали по козметичните студия някои предлагат антицелулитни масажи.
    Та въпросът ми е дали някой знае какво използват (какви примеси) в тези антицелулитни масажи.
    В една енциклопедия четох над 20 вида масла, с които да се мажеш и действат против целулит. Също пишеш да се купи суха четка от естествен косъм (забравих вече).
    та някой знае ли нещо по въпроса?

Guest
    az hodeh na anticelutni masaji.pravqt se min 10 masaja, vseki den ili prez den..boli strashno mnogo..naistina mnogo.v momenta celite mi kraka sa v sinini..ne mi se e mahnal celiq celulil,vupreki 4e nqmah mnogo,no naistina malko e poiz4eznal.moqta kozmeti4ka pravi masajite sus nqkakuv zatoplq6t anticeluliten gel,italianski e.ako imash vuprosi pitai

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az hodeh na anticelutni masaji.pravqt se min 10 masaja, vseki den ili prez den..boli strashno mnogo..naistina mnogo.v momenta celite mi kraka sa v sinini..ne mi se e mahnal celiq celulil,vupreki 4e nqmah mnogo,no naistina malko e poiz4eznal.moqta kozmeti4ka pravi masajite sus nqkakuv zatoplq6t anticeluliten gel,italianski e.ako imash vuprosi pitai
    Колко пари на сеанс?

Голям фен
    Град
    sofia
    emi ima si masla za celulit...no prosto mn silno trqabva da se vtrivat v kojata...i zavisi koi ti gi pravi naistina mogat da ti izleznat sinini ot natiska....imam priqtelka maika i e masajistka i pravi anticelulitni masaji s edin krem(AURA SLIM) ot koito naistina iliza celulita no trqabva da si mn silen i da turpi6 na bolka....ako iska6 probvai
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Iskam i az da pitam ne samo kolko pari e ami i kolko produljava edin seans

AURA SLIM

Абе да ви попитам има ли някаква опасност от йо йо ефект или нещо подобно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си