- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Dieta 7 dena-7 kg
Първоначално написано от Kisses{P}
8-mi den-jito za bog da prosti
![]()
![]()
![]()
![]()
lelellel ujas....samo kato q 4eta mi stava lo6o,a ako re6a da q probvam 6e sam martva na 1viq den...ujas ujas ujas.......tva si e 4isto iztrzanie na organizma
![]()
Chetoh nqkade 4e dieta e vremenno i neprakti4no re6enie.Za6toto kogato spazva6 vid dieta organizma zapo4va da aktivira svoite za6titni svoistva i ne pozvolqva topeneto na mazninite,nujni mu z anegovoto jizneno sastoqnie.A kogato si hapva6 bez ograni4eniq no i bez da se tap4e6...togava imalo po-golqm efekt.Ne znam kolko e verno ,no ot edna strana poglednato ima dosta logika.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
shto ne e napisalno purvata sedmica svalqsh 7,vtorata kachvash 21?!?!
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
mi to naistina tai 6e stane....Първоначално написано от DjBaloon
![]()
6 и 7 ден от пералнята ....Първоначално написано от Madness
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
хахахаха и на 8мия сигурно вече спираш да ядеш хахаха аз съм пробвала такива например шоколадова диета и сваляш 5-6 кила после качваш 8![]()
това не е полезно.............нямаш си представа как се лекува развален стомах
![]()
Това е толкова не полезно, че си нямаш напредстава.Това си е чист глад, а като я спреш ще кажиш двойно килограмите.Вярвай на такива диети, ама после да не се чудиш, че си болна примерно.
ostai 4e 6e e bolna....6e si ka4i i kilogramite,4e i mn nad tqh....a pak kak 6e si razvali stomaha ne e istina...bahti dietata...kakto kazaha i po gore-4ist GLAD![]()
олееее....това е най-глупавата диета за която съм чувала.Резултатът от нея ще е само развален стомах и след това натрупване на двойно повече килограми.Така и не разбрахте че от тия диети нама никакъв смисъл.Не мислчя че е чак толкова трудно да не се ядът много тестени неща и сладко и разбира се повечко движение.Честно да си призная и аз съм спазвала диети и сега си патя от това,но вече нама врущане назад,така че по-добре не правете моята грешка.Никакви диети=здрав организъм![]()
dietata, koqto pazih zimata beshe ne6to podobno, no s poveche qdenei naistina imashe hubavi rezultati...s neq maika mi e otslabnala sled bremenostta.. pri neq nai zor sa 1vite 3 dena...ojiveesh li togava posle e lesno
1 den - 3 kiseli mleka
2 den - 1.5l prqsno mlqko
3 den - 5 qica
4 den - 5 vareni kartofa
5 den - 1 kg zelen4uci
6 den - 1 kg plodove
7 den - 1 kg kremvirshi
8 den - 1.5l gazirana voda
... i ako ojiveesh...
9 den - 3 kiseli mleka
az po princip nikoga ne izdurjam denq s gaziranata voda i zatva ne go spazvam, a izqjdam 3 kiseli mleka![]()