.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

хубава вирусна програмка

Здравейте!Искам малко помощ ако знаете хубави вирусни програмки освен тая NOD32 щото аз съм точно на нея и нещо си я прецаках сега не мога да си влизам в skype казаха ми че наново трябва да се инсталирва вирусна програма и за това искам да е някоя която да не натоварва компа ми,но да е мн добра МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ! sry ако вече е имало такава тема аз поне не намерих.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing

Guest

Re: хубава вирусна програмка

Аз вирусни програми не знам, но антивирусни ще ти препоръчам няколко, без да броим NOD32, все тя е най-добрата: Symantec Norton Antivirus 2007, Kaspersky Anti-virus 6, Bitdefender, Panda Antivirus 2007... Препоръчвам ти Norton.

upsss e da de anti virusna sry popravqm se!
    Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    ако искаш ползвай касперски,но да знаеш че много бави компютъра.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Guest
    Има една, която не бави моят компютър и нямам проблеми с нея Avast.

ем NOD32 съм мн доволен,ма ина4е AVG

Forslor
    Guest
    Оффф, аде пак коя е по-добрата антивирусна и пак не я налучкахте Пък за момичето да слага едно AVG или AVAST едно е че няма да си играе да краква и т.н и да пуска теми от сорта как да си активирам Касперски...За'ко ми бави компа ...........
    Като за начинаещи напълно я устройва.

Град
    Middle of nowhere
    мдам, AVG и AVAST са добри за основна защита, но пък не са с чак толкова богати вирусни бази данни, нито пък реално-времевата им защита е от най-добрите (за сметка на производителността разбира се), но са добри
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

-

Аз използвам NOD32 и е много добра амипробваи се да я инсталираш пак

Re: -

сложи си avast , лекичка е ... или поне на мен никакви проблеми досега не ми е правила

Град
    Изгубено
    Kaspersky Anti-virus 6

Polzvam tazi 50 GB hard go razravq za 2 h i az skeniram vsqka sutrin i ve4er. Za sega ne mi pokazva problemi

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Лешперски а така де...Касперски

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си